logotyp, ikon för längdskidåkning.se Längdskidåkning

Puma funktionskalsonger

Populärt inom Puma funktionskalsonger

 • Puma 2-pack Active Boxer

  Puma 2-pack Active Boxer
  Suveräna träningskalsonger från Puma för intensiva träningspass. Boxerkalsonger i funktionsmaterial med antibakteriella egenskaper som andas, torkar snabbt och transporterar bort fukt. Ett material med 4-vägsstretch för en välsittande passform och total rörelsefrihet. Följsam resår i midjan med kontrastfärgad Puma logga. Puma sportkalsonger som hjälper dig att maximera dina träningsresultat.
 • Puma 2-pack Active Grizzly Melange Boxer

  Puma 2-pack Active Grizzly Melange Boxer
  Få maximalt ut av din träning med de här träningskalsongerna från Puma. Boxerkalsonger i funktionsmaterial med antibakteriella egenskaper som andas, torkar snabbt och leder bort fukt. Ett material med 4-vägsstretch för en välsittande passform och total rörelsefrihet. Bekväm resår i midjan med ikoniska Puma loggan runtom. Riktigt snygga träningskalsonger för intensiva träningspass.
 • Puma Active Long Boxer

  Puma Active Long Boxer
  Snygga kalsonger med 4-vägsstretch från Puma du kan maxa din träning i. Kalsonger i boxermodell med något längre ben och brett resårband för bästa support. Tillverkad i funktionsmaterial med antibakteriella egenskaper som andas, torkar snabbt och transporterar bort fukt. Kalsongerna har även utplacerade mehspartier för extra ventilation. Välsittande passform och känns oerhört lätta att bära. Puma ger dig en perfekt boxerkalsong att dra på sig till träningspasset!