logotyp, ikon för längdskidåkning.se Längdskidåkning

Sloggi funktionskalsonger

Populärt inom Sloggi funktionskalsonger

 • Sloggi Men mOve FLEX Short

  Sloggi Men mOve FLEX Short
  Kalsonger i omtyckt boxermodell från Sloggi för dig med en aktiv livsstil. Kalsongerna har en välsittande passform och är tillverkade i ett hög kvalitativt funktionsmaterial. Ett material som förhindrar friktion och med en ergonomiskt skuren front så du kan röra dig obehindrat. Följsam resår i midjan och bensömmar som håller kalsongerna på plats. Meshinsättning i frontpanelen och inga skavande lappar inuti för maximal komfort. Här är utmärkta kalsonger för både den lugna promenaden och joggingturen.
 • Sloggi Men mOve FLY Hipster

  Sloggi Men mOve FLY Hipster
  Kalsonger från Sloggis mOve FLY serie för dig med en aktiv livsstil! Kalsongerna är tillverkade i ett lätt funktionsmaterial som andas och regleras efter kroppstemperaturen för en fräsch känsla under alla träningspass. Ett stretchigt material med dubbelt lager mesh i frontpanelen och utan lappar inuti för maximal komfort och total rörelsefrihet. Kalsongerna har en välsittande passform med följsam resår i midjan. Här är perfekta kalsonger att använda till dina fysiska aktiviteter.
 • Sloggi Men mOve FLY Short

  Sloggi Men mOve FLY Short
  Suveräna kalsonger i klassisk boxermodell från Sloggi som passar perfekt att använda till dina fysiska aktiviteter. Kalsongerna har en följsam passform så du kan röra dig obehindrat med en bekväm resår i midjan. Tillverkade i ett lätt funktionsmaterial som andas och anpassas efter kroppstemperaturen så du kan ha fullt fokus på din träning. Dubbelt lager mesh i frontpanelen och inga skavande lappar inuti för maximal komfort. Utmärkta kalsonger för dig med en aktiv livsstil.

Fler produkter från Sloggi