logotyp, ikon för längdskidåkning.se Längdskidåkning

Damella skidunderställ

Populärt inom Damella skidunderställ

 • Damella Wool Shorts * Kampanj *

  Damella Wool Shorts * Kampanj *
  Långa trosor i mjuk ull från Damella. Trosor med långa ben som slutar mitt på låret. Smal resår i midjan samt tight passform. Perfekta trosor att ha närmast kroppen som lager 1 när du behöver ett varmt lager innerst. Tillverkade i 100 % mjuk ull som värmer vid kyla samt svalkar vid värme. Ett bra material som även transporterar bort fukt och som på så sätt håller dig torr. Trosorna har följsam passform och sitter behagligt mot kroppen. Matcha gärna med valfri överdel för ett komplett set.
 • Damella Wool Leggings * Kampanj *

  Damella Wool Leggings * Kampanj *
  Sköna leggings i mjuk ull från Damella. Leggings med medelhög midja och tight passform med mjuk, smal resår i midjan. Perfekta tights att ha närmast kroppen som lager 1 när du behöver ett varmt lager innerst. Leggingsen är tillverkade i 100 % ull och ger en värmande känsla när det är kallt samt en svalkande känsla vid värme. Ullen transporterar även bort fukt och håller dig torr. Tightsen har en skön och följsam passform och passar lika bra som underställ som att gå runt i hemma. Kombinera gärna med valfri överdel från samma serie för ett helt set.
 • Damella Wool Long Sleeve Top * Kampanj *

  Damella Wool Long Sleeve Top * Kampanj *
  Långärmad tröja i ull från Damella. Topp i tight passform med långa ärmar samt rund halslinning. Tröjan är tillverkad i 100 % mjuk ull och är perfekt att ha närmast kroppen som lager 1 när du behöver ett varmt lager innerst. Ullen i tröjan värmer vid kyla samt svalkar vid värme. Dessutom transporterar ullen bort fukt och håller dig torr. Passar lika bra att använda till ett par jeans eller som underställ. Kombinera med byxor från samma serie för ett helt set. Ta gärna en titt på andra artiklar från Damellas ullserie.
 • Damella Wool Top * Kampanj *

  Damella Wool Top * Kampanj *
  Underbart linne i mjuk ull från Damella. Linne i tight passform med rund halslinning samt breda axelband. Perfekt topp att ha närmast kroppen som lager 1 när du behöver ett varmt lager innerst. Tillverkad i 100 % ull, ett material som värmer när det är kyligt samt svalkar när det är varmt. Dessutom transporterar ull bort fukt från kroppen och du kan på så sätt känna dig torr. Perfekt linne att ha under skjortor eller blusar när du vill ha en värmande känsla. Linnet har följsam passform och sitter behagligt mot kroppen. Bär linnet som det är eller under andra kläder. Ta gärna en titt på andra artiklar från Damellas ullserie.

Fler tips på Damella skidunderställ

 • Damella Wool T-Shirt * Kampanj *

  Damella Wool T-Shirt * Kampanj *
  Mjuk T-shirt i ull från Damella. T-shirt i tight passform med rund halslinning och något längre ärmar. T-shirten är tillverkad i 100 % ull, ett material som ger en värmande känsla vid kyla samt svalkar vid värme. Dessutom transporterar ull bort fukt från kroppen och du kan på så sätt känna dig torr. Perfekt T-shirt att bära som lager 1 när du behöver ett varmt lager innerst. Bär T-shirten som den är eller som underställ. Kombinera gärna med byxor från samma serie för ett helt set!