Längdskidåkning

SPRI gummiband för stakträning

Populärt inom SPRI gummiband för stakträning

 • Resistance Tubing

  Resistance Tubing
  Använd SPRI Resistance Tube för att isolera riktade muskelgrupper för att stärka armar, bröst, axlar och rygg. Tillverkad med kraftiga tubes som som även är bekväma att använda. De progressiva motståndsnivåerna gör detta verktyg också idealiskt för personer på alla nivåer. Finns i en rad färgkodade motstånd. Nedladdningsbar träningsguide ingår.
 • 3 in 1 Resistance Tube Kit

  3 in 1 Resistance Tube Kit
  Använd 3 in 1 Resistance Kit för att träna igenom hela kroppen. Den justerbara designen möjliggör flera motståndskombinationer när din styrka utvecklas. Ta enkelt på och av de medelstora, tunga och ultratunga motståndsbanden. Komfort-skumhandtagen ger också ett halkfritt grepp. Den nedladdningsbara träningsguiden innehåller gott om för träningstips och instruktioner.
 • Body Resistance Kit

  Body Resistance Kit
  Använd SPRI Resistance Kit för att kunna träna en mängd motståndsövningar. Detta enkla och effektiva system med utbytbara tubes gör att du kan gära väldigt många övningar hemifrån. Ett smart köp! Inkluderar lätta, medelstora och tunga motstånd och en träningsguide.
 • Superband Cross Train

  Superband Cross Train
  Detta tjocka och extra starka SPRI® Superbandet är designat för tung användning och tar gummimotståndsträning till en helt ny nivå. Med Superband tränar du hela kroppen på ett skonsamt och effektivt sätt och kommer lätt åt varje muskel med behaglig anspänning. Banden är ca 100 cm långa och 0,47 cm tjocka. De färgkodade bredderna sträcker sig från 0,65 cm till 6,3 cm. Träningsguide

Fler tips på SPRI gummiband för stakträning

 • Flat Band Kit 3-pack

  Flat Band Kit 3-pack
  Stärk och öka flexibiliteten med SPRI Flat Band Kit. De tre professionella styrkorna av träningsband av naturligt gummi finns i olika nivåer av motstånd (lätt, medium och hård) för att anpassa intensiteten på dina träningspass eller lägga till en gradvis steg-up. Förbättra ditt rörelsesortiment, öka flexibiliteten och bygg total kroppsstyrka. Träningsguide ingår.