Längdskidåkning

Houdini Sportswear skidutrustning

 • Houdini Women DeSoli Tights * Fri Frakt * * Kampanj *

  Houdini Women DeSoli Tights * Fri Frakt * * Kampanj *
  Houdini ger dig utmärkta underställsbyxor att använda till fysiska utomhusaktiviteter. Klassiska underställsbyxor som inte kliar med följsam resår i midjan, kroppsnära passform och grenkil. Tillverkade i suverän Solid MerinoT som ger dig extra värme och ligger lent mot huden. Ett förnybart och biologiskt nedbrytbart material som kan återvinnas. Kombinera gärna underställsbyxorna med tillhörande underställströja för komplett underställsset.
 • Houdini Women DeSoli Crew * Fri Frakt * * Kampanj *

  Houdini Women DeSoli Crew * Fri Frakt * * Kampanj *
  Funktionell underställströja från Houdini att använda till fysiska utomhusaktiviteter året om. Tröja tillverkad av fantastisk Solid MerinoT som inte kliar, ligger mjukt mot kroppen och ger naturlig värme. Ett förnybart och biologiskt nedbrytbart material som kan återvinnas. En klassisk långärmad underställströja med lösare passform och går något längre i ryggen. Underställströjan passar utmärkt att använda till träning, vandring, skidåkning men går också lika bra att bära till vardags. Matcha tröjan tillsammans med tillhörande underställsbyxor för komplett underställsset.
 • Houdini Men Dynamic Boxers * Fri Frakt * * Kampanj *

  Houdini Men Dynamic Boxers * Fri Frakt * * Kampanj *
  Funktionella kalsonger från Houdini i stilren design med en välsittande passform. Kalsongerna är tillverkade i ett suveränt Dynamic Jersery material behandlat med pH Pure. Ett lätt och mjukt material som motverkar dålig lukt och är extremt snabbtorkande. Följsam resår i midjan med väl utplacerade sömmar vid områden utan friktion för maximal komfort. Här är de perfekta kalsongerna för dig med en aktiv livsstil.
 • Houdini Women Activist Crew * Fri Frakt * * Kampanj *

  Houdini Women Activist Crew * Fri Frakt * * Kampanj *
  Fantastisk underställströja från Houdini att använda året om. Långärmad underställströja med lite lösare passform som är något längre i ryggen för att skydda mot drag mellan långkalsong och tröja. Tillverkad i tunn och slitstark Activist TreeMerinoT. Ett mjukt och naturligt funktionsmaterial av ull som värmer vid kyla och håller dig sval i värmen. Materialet leder även bort fukt och motverkar dålig lukt för en torr och skön känsla. Tillverkade av förnyelsebara och biologiskt nedbrytbara fibrer som kan återvinnas. Kombinera gärna underställströjan tillsammans med tillhörande underställsbyxor. En perfekt underställströja att använda till exempelvis träning, skidåkning, vandringar men också till vardags.
 • Houdini Women Activist Tights * Fri Frakt * * Kampanj *

  Houdini Women Activist Tights * Fri Frakt * * Kampanj *
  Underställsbyxor från Houdini att använda till fysiska utomhusaktiviteter året om. Kroppsnära underställsbyxor med följsam midjeresår, grenkil och extra höjd bak för att skydda mot luftdrag. Tillverkade i tunn och slitstark Activist TreeMerinoT. Ett mjukt och naturligt funktionsmaterial av ull som värmer vid kyla och håller dig sval i värmen. Materialet leder även bort fukt och motverkar dålig lukt för en torr och skön känsla. Tillverkade av förnyelsebara och biologiskt nedbrytbara fibrer som kan återvinnas. Använd gärna underställsbyxorna tillsammans med tillhörande tröja för ett komplett underställsset.
 • Houdini Women Desoli Hipster * Fri Frakt * * Kampanj *

  Houdini Women Desoli Hipster * Fri Frakt * * Kampanj *
  Härliga trosor i från Houdini som är perfekta att använda när det är dags för utomhusaktiviteterna. Trosor i hipstermodell med tight passform och elastiskt band i midjan. Tillverkade i fantastiskt Solid MerinoT som ligger mjukt mot huden och ger dig extra värme. Ett förnybart och biologiskt nedbrytbart material som kan återvinnas. Här är de ultimata trosorna för dig med en aktiv livsstil.
 • Houdini Men Activist Crew * Fri Frakt * * Kampanj *

  Houdini Men Activist Crew * Fri Frakt * * Kampanj *
  Underställströja från Houdini som du kan använda året om. Långärmad underställströja med lite lösare passform som är något längre i ryggen för att skydda mot drag mellan långkalsong och tröja. Tillverkad i tunn och slitstark Activist TreeMerinoT. Ett mjukt och naturligt funktionsmaterial av ull som värmer vid kyla och håller dig sval i värmen. Materialet leder även bort fukt och motverkar dålig lukt för en torr och skön känsla. Tillverkade av förnyelsebara och biologiskt nedbrytbara fibrer som kan återvinnas. Få ett komplett underställ genom att använda underställströjan tillsammans med tillhörande underställsbyxor. En suverän underställströja att använda till exempelvis träning, skidåkning, vandringar men också till vardags.
 • Houdini Men Activist Tights * Fri Frakt * * Kampanj *

  Houdini Men Activist Tights * Fri Frakt * * Kampanj *
  Grymma underställsbyxor från Houdini för dig med en aktiv livsstil! Underställsbyxorna har en kroppsnära passform med bekväm midjeresår, grenkil och extra höjd bak för att skydda mot luftdrag. Tillverkade i tunn och slitstark Activist TreeMerinoT. Ett mjukt och naturligt funktionsmaterial av ull som värmer vid kyla och håller dig sval i värmen. Materialet leder även bort fukt och motverkar dålig lukt för en torr och skön känsla. Tillverkade av förnyelsebara och biologiskt nedbrytbara fibrer som kan återvinnas. Perfekta underställsbyxor för fysiska utomhusaktiviteter året om. Kombinera underställsbyxorna med tillhörande underställströja för ett komplett set.
 • Houdini Men Desoli Boxers * Fri Frakt * * Kampanj *

  Houdini Men Desoli Boxers * Fri Frakt * * Kampanj *
  Funktionella kalsonger från Houdini designade för kyliga dagar och aktiviteter. Kalsonger i boxermodell med tight passform och följsam midjeresår. Tillverkade i lätt Solid MerinoT som ligger mjukt mot kroppen och ger dig extra värme. Ett förnybart och biologiskt nedbrytbart material som kan återvinnas. Kalsonger av högsta kvalité att använda under exempelvis skidåkningen, cyklingen, klättringen eller bara under en kall promenad.
 • Houdini Women Mix Mid Tights * Fri Frakt * * Kampanj *

  Houdini Women Mix Mid Tights * Fri Frakt * * Kampanj *
  Fleeceshorts från Houdini som är fantastiska att använda under kyliga dagar. Shortsen har en kroppsnära passform och är tillverkade i Polartec® Power Stretch® Pro. Materialet har en slät och slitstarkt yta och en mjuk och härlig insida som ger värme. Frontpanel och ländrygg i Delta Base som andas och transporterar bort fukt. Shortsen kan bäras direkt mot kroppen, över underkläder eller över ditt underställ. Optimala fleeceshorts att använda både under fysiska utomhusaktiviteter och till vardags för att få extra värme.
 • Houdini Woman Dynamic Hipster * Fri Frakt * * Kampanj *

  Houdini Woman Dynamic Hipster * Fri Frakt * * Kampanj *
  Funktionella trosor från Houdini i hipstermodell med en följsam passform. Trosan är tillverkad i stretchigt snabbtorkande material av högsta kvalité. Ett material med pH Pure som motverkar dålig lukt och absorberar fukt. Väl utplacerade sömmar vid områden utan friktion som ser till att det inte skaver och behaglig resår i midjan för ökad komfort. Houdini ger dig utmärkta trosor att använda till löpning eller högintensiv träning.