logotyp, ikon för längdskidåkning.se Längdskidåkning

Houdini Sportswear skidutrustning

 • Houdini Women Desoli Hipster * Kampanj *

  Houdini Women Desoli Hipster * Kampanj *
  Härliga trosor i från Houdini som är perfekta att använda när det är dags för utomhusaktiviteterna. Trosor i hipstermodell med tight passform och elastiskt band i midjan. Tillverkade i fantastiskt Solid MerinoT som ligger mjukt mot huden och ger dig extra värme. Ett förnybart och biologiskt nedbrytbart material som kan återvinnas. Här är de ultimata trosorna för dig med en aktiv livsstil.
 • Houdini Women DeSoli Tights * Kampanj *

  Houdini Women DeSoli Tights * Kampanj *
  Houdini ger dig utmärkta underställsbyxor att använda till fysiska utomhusaktiviteter. Klassiska underställsbyxor som inte kliar med följsam resår i midjan, kroppsnära passform och grenkil. Tillverkade i suverän Solid MerinoT som ger dig extra värme och ligger lent mot huden. Ett förnybart och biologiskt nedbrytbart material som kan återvinnas. Kombinera gärna underställsbyxorna med tillhörande underställströja för komplett underställsset.
 • Houdini Men Dynamic Boxers * Kampanj *

  Houdini Men Dynamic Boxers * Kampanj *
  Funktionella kalsonger från Houdini i stilren design med en välsittande passform. Kalsongerna är tillverkade i ett suveränt Dynamic Jersery material behandlat med pH Pure. Ett lätt och mjukt material som motverkar dålig lukt och är extremt snabbtorkande. Följsam resår i midjan med väl utplacerade sömmar vid områden utan friktion för maximal komfort. Här är de perfekta kalsongerna för dig med en aktiv livsstil.
 • Houdini Men Desoli Boxers * Kampanj *

  Houdini Men Desoli Boxers * Kampanj *
  Funktionella kalsonger från Houdini designade för kyliga dagar och aktiviteter. Kalsonger i boxermodell med tight passform och följsam midjeresår. Tillverkade i lätt Solid MerinoT som ligger mjukt mot kroppen och ger dig extra värme. Ett förnybart och biologiskt nedbrytbart material som kan återvinnas. Kalsonger av högsta kvalité att använda under exempelvis skidåkningen, cyklingen, klättringen eller bara under en kall promenad.
 • Houdini Woman Dynamic Hipster * Kampanj *

  Houdini Woman Dynamic Hipster * Kampanj *
  Funktionella trosor från Houdini i hipstermodell med en följsam passform. Trosan är tillverkad i stretchigt snabbtorkande material av högsta kvalité. Ett material med pH Pure som motverkar dålig lukt och absorberar fukt. Väl utplacerade sömmar vid områden utan friktion som ser till att det inte skaver och behaglig resår i midjan för ökad komfort. Houdini ger dig utmärkta trosor att använda till löpning eller högintensiv träning.
 • Houdini Women Activist Tights * Kampanj *

  Houdini Women Activist Tights * Kampanj *
  Underställsbyxor från Houdini att använda till fysiska utomhusaktiviteter året om. Kroppsnära underställsbyxor med följsam midjeresår, grenkil och extra höjd bak för att skydda mot luftdrag. Tillverkade i tunn och slitstark Activist TreeMerinoT. Ett mjukt och naturligt funktionsmaterial av ull som värmer vid kyla och håller dig sval i värmen. Materialet leder även bort fukt och motverkar dålig lukt för en torr och skön känsla. Tillverkade av förnyelsebara och biologiskt nedbrytbara fibrer som kan återvinnas. Använd gärna underställsbyxorna tillsammans med tillhörande tröja för ett komplett underställsset.
 • Houdini Women Mix Mid Tights * Kampanj *

  Houdini Women Mix Mid Tights * Kampanj *
  Fleeceshorts från Houdini som är fantastiska att använda under kyliga dagar. Shortsen har en kroppsnära passform och är tillverkade i Polartec® Power Stretch® Pro. Materialet har en slät och slitstarkt yta och en mjuk och härlig insida som ger värme. Frontpanel och ländrygg i Delta Base som andas och transporterar bort fukt. Shortsen kan bäras direkt mot kroppen, över underkläder eller över ditt underställ. Optimala fleeceshorts att använda både under fysiska utomhusaktiviteter och till vardags för att få extra värme.
 • Houdini Women Activist Crew * Kampanj *

  Houdini Women Activist Crew * Kampanj *
  Fantastisk underställströja från Houdini att använda året om. Långärmad underställströja med lite lösare passform som är något längre i ryggen för att skydda mot drag mellan långkalsong och tröja. Tillverkad i tunn och slitstark Activist TreeMerinoT. Ett mjukt och naturligt funktionsmaterial av ull som värmer vid kyla och håller dig sval i värmen. Materialet leder även bort fukt och motverkar dålig lukt för en torr och skön känsla. Tillverkade av förnyelsebara och biologiskt nedbrytbara fibrer som kan återvinnas. Kombinera gärna underställströjan tillsammans med tillhörande underställsbyxor. En perfekt underställströja att använda till exempelvis träning, skidåkning, vandringar men också till vardags.
 • Houdini Men Activist Crew * Kampanj *

  Houdini Men Activist Crew * Kampanj *
  Underställströja från Houdini som du kan använda året om. Långärmad underställströja med lite lösare passform som är något längre i ryggen för att skydda mot drag mellan långkalsong och tröja. Tillverkad i tunn och slitstark Activist TreeMerinoT. Ett mjukt och naturligt funktionsmaterial av ull som värmer vid kyla och håller dig sval i värmen. Materialet leder även bort fukt och motverkar dålig lukt för en torr och skön känsla. Tillverkade av förnyelsebara och biologiskt nedbrytbara fibrer som kan återvinnas. Få ett komplett underställ genom att använda underställströjan tillsammans med tillhörande underställsbyxor. En suverän underställströja att använda till exempelvis träning, skidåkning, vandringar men också till vardags.
 • Houdini Men Activist Tights * Kampanj *

  Houdini Men Activist Tights * Kampanj *
  Grymma underställsbyxor från Houdini för dig med en aktiv livsstil! Underställsbyxorna har en kroppsnära passform med bekväm midjeresår, grenkil och extra höjd bak för att skydda mot luftdrag. Tillverkade i tunn och slitstark Activist TreeMerinoT. Ett mjukt och naturligt funktionsmaterial av ull som värmer vid kyla och håller dig sval i värmen. Materialet leder även bort fukt och motverkar dålig lukt för en torr och skön känsla. Tillverkade av förnyelsebara och biologiskt nedbrytbara fibrer som kan återvinnas. Perfekta underställsbyxor för fysiska utomhusaktiviteter året om. Kombinera underställsbyxorna med tillhörande underställströja för ett komplett set.