logotyp, ikon för längdskidåkning.se Längdskidåkning

Pierre Robert skidutrustning

 • Pierre Robert Sport Wool Long Johns * Kampanj *

  Pierre Robert Sport Wool Long Johns * Kampanj *
  Från Pierre Roberts underbara merinoullskollektion kommer dessa underställsbyxor för dam. Långkalsongerna är tillverkad i ett tekniskt material med fukttransport som torkar snabbt och håller dig torr under och efter ditt träningspass. Det lätta merinoullmaterialet har egenskaper som reglerar temperaturen under träning. Det lätta merinoullmaterialet har egenskaper som reglerar temperaturen under träning. Underställsbyxorna passar utmärkt till låg- och medelintensiva aktivitet i kallare temperaturer eller när du ska vara ute i kylan under längre tid. Ett perfekt plagg att ha med sig på skidsemestern.
 • Pierre Robert For Men Sport Wool Long Johns * Kampanj *

  Pierre Robert For Men Sport Wool Long Johns * Kampanj *
  Från Pierre Roberts underbara merinoullskollektion kommer dessa värmeisolerande underställsbyxor för herr. Långkalsongerna är tillverkad i ett tekniskt material med fukttransport som torkar snabbt och håller dig torr både under och efter ditt träningspass. Det lätta merinoullmaterialet har egenskaper som reglerar temperaturen under träning. Underställsbyxorna passar utmärkt till låg- och medelintensiva aktivitet i kallare temperaturer eller när du ska vara ute i kylan under längre tid. Det perfekta understället att ha med sig på skidsemestern, matcha med underställströjan från merinoullkollektionen! Tillverkad av 55% Merinoull & 45% PolyesterTvättas med liknande färger i ullprogram.
 • Pierre Robert Wool Top Kids * Kampanj *

  Pierre Robert Wool Top Kids * Kampanj *
  Klassisk tröja för barn från Pierre Robert i mjuk ullblandning som inte sticks. Denna tröja passar utmärkt att använda både som underställströja och vardagströja. Smal passform som följer kroppens rörelser, rundad hals och extra lång rygg. Tröjan har platta sömmar och vikbara muddar vid ärmsluten. En slitstark tröja som absorberar fukt, reglerar temperaturen och låter huden andas. Härlig tröja av hög kvalité perfekt för aktiva barn och är ett måste till kalla utomhusaktiviteter. Matcha med underställsbyxor från Pierre Robert Kids serie. Made in Green by OEKO-TEX® certifierad
 • Pierre Robert Sports Boxer SB * Kampanj *

  Pierre Robert Sports Boxer SB * Kampanj *
  Pierre Robert ger dig snygga sporttrosor i omtyckt boxermodell. Formsydda trosor gjorda i lätt mikrofibermaterial och har en följsam passform. Materialet är behandlat med MaxDryT Technology som transporterar bort fukt och låter huden andas. Trosan har laserskurna kanter för att inte lämna några synliga linjer under kläderna och håller sig stadigt på plats under hela träningen. Funktionella trosor som ger dig garanterad maximal komfort för alla träningsformer. Självklart kan du matcha trosorna med valfri överdel från Pierre Robert härliga sportsortiment!
 • Pierre Robert For Men Sports Boxer * Kampanj *

  Pierre Robert For Men Sports Boxer * Kampanj *
  En skön sportboxer som är tunn, lätt och behaglig samtidigt som den håller sig på plats under träningen - Benlängden är noga övervägd för att undvika att boxern glider upp eller veckar sig. Materialet är behandlat med MaxDryT Technology som ger en effektiv fukttransport för ett mer behagligt träningspass.
 • Pierre Robert For Men Sport Wool Top Zip * Kampanj *

  Pierre Robert For Men Sport Wool Top Zip * Kampanj *
  Långärmad tröja från Pierre Robert i mjuk ullblandning. En värmeisolerande tröja i tekniskt material med fukttransport som torkar snabbt och håller dig torr under träningen. Tröjan reglerar även värme på bästa sätt och passar därför utmärkt att använda till utomhusaktiviteter i kylan under en längre tid. Tröja med välsittande och följsam passform som känns behaglig mot huden. Dragkedja i hals med en högre krage. En skön tröja att ha med sig på skidsemestern och passar även som vardagströja. Du kan enkelt kombinera tröjan med underställsbyxor från Pierre Robert för komplett underställ.
 • Pierre Robert Sport Wool Long Sleeve * Kampanj *

  Pierre Robert Sport Wool Long Sleeve * Kampanj *
  Från Pierre Roberts underbara merinoullskollektion kommer denna härliga underställströja. Tröjan är långärmad och värmeisolerad och gjord i ett tekniskt material med fukttransport som torkar snabbt och håller dig torr under och efter ditt träningspass. Det lätta merinoullmaterialet har egenskaper som reglerar temperaturen under träning. Underställströjan passar utmärkt till låg- och medelintensiva aktivitet i kallare temperaturer eller när du ska vara ute i kylan under längre tid. Ett perfekt plagg att ha med sig på skidsemestern.
 • Pierre Robert Wool Top Young * Kampanj *

  Pierre Robert Wool Top Young * Kampanj *
  Klassisk tröja från Pierre Robert som går att bära som underställströja och vardagströja. Tillverkad i len ullblandning som inte sticks, låter huden andas och absorberar fukt. Tröjan går utmärkt att använda vid både inomhus och utomhusaktiviteter. En slitstark tröja av hög kvalité med smal och följsam passform, extra lång rygg och rundad hals. Tröjan har även platta sömmar för maximal komfort och muddar vid ärmsluten. Matchande underställsbyxor finns från Pierre Robert serie Kids.Made in Green by OEKO-TEX® certifierad
 • Pierre Robert 5-pack W Sport Boxers * Kampanj *

  Pierre Robert 5-pack W Sport Boxers * Kampanj *
  Pierre Robert ger dig en suverän mix av sport trosor i boxermodell! Formsydda trosor i lätt mikrofibermaterial med följsam passform håller sig på plats under hela träningen. Materialet är behandlat med MaxDryT Technology som transporterar bort fukt och låter huden andas. Trosan har laserskurna kanter för att inte lämna några synliga linjer under kläderna. Funktionella trosor som ger dig garanterad maximal komfort för alla träningsformer. Trosorna kan gärna användas tillsammans med Pierre Roberts sport-BH. Packet med trosor innehåller en kombination av blått, lila och svart. Fördelningen kan variera något men samtliga färger finns representerade.
 • Pierre Robert Sport Wool Boxer * Kampanj *

  Pierre Robert Sport Wool Boxer * Kampanj *
  Från Pierre Roberts underbara merinoullskollektion kommer dessa boxertrosor. Trosorna är tillverkade i ett mjukt och tekniskt material med fukttransport som torkar snabbt och håller dig torr under och efter ditt träningspass. Det lätta merinoullmaterialet har egenskaper som reglerar temperaturen under träning. Boxertrosorna passar utmärkt till låg- och medelintensiva aktivitet i kallare temperaturer eller när du ska vara ute i kylan under längre tid. Ett perfekt plagg att ha med sig på skidsemestern.
 • Pierre Robert X Jenny Skavlan Wool Camisole

  Pierre Robert X Jenny Skavlan Wool Camisole
  Feminint linne från samarbetet mellan Pierre Robert och Jenny Skavlan. Linne med smala axelband och tight passform. Perfekt att ha närmast kroppen som lager 1. Linne att ha under skjortor eller blusar när du behöver ett varmt lager innerst. Tillverkat i en mjuk merinoullblandning som känns behaglig mot kroppen som inte kliar. Extra långt linne för att det inte ska bli någon glipa mellan topp och byxa.Jenny Skavlan X Pierre Robert. En klassisk kollektion av baskläder gjorda av hållbara material. Kollektionen består av vardagskläder i Svanenmärkt merinoull. Baskläder som bärs nära huden köps inte gärna begagnade. Då bör det åtminstone vara etiskt framställt med miljöhänsyn. Jenny Skavlan.
 • Pierre Robert For Men Sport Wool Boxer * Kampanj *

  Pierre Robert For Men Sport Wool Boxer * Kampanj *
  Sköna kalsonger från Pierre Robert i boxermodell. Mjuka kalsonger som passar utmärkt till låg- och medelintensiva träningsformer. Stretchig och följsam passform samt stadigt resårband i midjan. Tillverkad i ullblandat material som absorberar fukt, reglerar temperaturen och håller dig fräsch under hela träningen. Kalsongerna håller sig även stabilt på plats och rullar inte upp under byxorna. Ett perfekt basplagg att ha med sig till kyliga utomhusaktiviteter.
 • Pierre Robert Sports String * Kampanj *

  Pierre Robert Sports String * Kampanj *
  Superskön sportstringtrosa från Pierre Robert. Stringtrosan är tillverkad av ett superlätt och mjukt microfibermaterial med MaxDryT teknologi som transporterar bort fukt och låter tyget andas. En perfekt stringtrosa att träna i med andra ord. Trosan blir osynlig under dina träningstight tack vare de laserskurna sömmarna och platta resåret som sitter bekvämt. Inga skavande etiketter. Få den ultimata träningsklädseln med snygga träningstights över stringen och en matchande topp från Pierre Robert.
 • Pierre Robert For Men Sport Wool Long Sleeve * Kampanj *

  Pierre Robert For Men Sport Wool Long Sleeve * Kampanj *
  Från Pierre Roberts underbara merinoullskollektion kommer denna härliga värmeisolerande underställströja. Tröjan är gjord i ett tekniskt material med fukttransport som torkar snabbt samt håller dig torr både under och efter ditt träningspass. Det lätta merinoull materialet har egenskaper som reglerar temperaturen under träning. Underställströjan passar utmärkt till låg- och medelintensiva aktivitet i kallare temperaturer eller när du ska vara ute i kylan under längre tid. Det perfekta plagget att ha med sig på skidsemestern, matcha med underställsbyxorna från merinoullskollektionen. Tillverkad av 55% Merinoull & 45% PolyesterTvättas med liknande färger i ullprogram.
 • Pierre Robert X Jenny Skavlan Wool Long Sleeve

  Pierre Robert X Jenny Skavlan Wool Long Sleeve
  Ribbstickad tröja i mjuk merinoullblandning från samarbetet mellan Pierre Robert och Jenny Skavlan. Klassisk långärmad tröja i något längre modell för att förhindra att det glipar mellan tröja och byxor. Modern och feminin tröja att antingen använda under andra plagg eller som den är. Tillverkad i behaglig ull- och tencelblandning som varken kliar eller sticks. Jenny Skavlan X Pierre Robert. En klassisk kollektion av baskläder gjorda av hållbara material. Kollektionen består av vardagskläder i Svanenmärkt merinoull. Baskläder som bärs nära huden köps inte gärna begagnade. Då bör det åtminstone vara etiskt framställt med miljöhänsyn. Jenny Skavlan.
 • Pierre Robert X Jenny Skavlan Wool Turtleneck

  Pierre Robert X Jenny Skavlan Wool Turtleneck
  Klassisk polotröja från samarbetet mellan Pierre Robert och Jenny Skavlan. Ribbstickad långärmad tröja med smickrande passform som passar till allt, vare sig det är byxor eller kjol. Tröja som med fördel kan användas till vardags som den är eller under tjockare kläder vid kalla dagar. Tillverkad i merinoull och tencel som sitter skönt mot kroppen och som inte sticks. En baströja som du kommer älska!Jenny Skavlan X Pierre Robert. En klassisk kollektion av baskläder gjorda av hållbara material. Kollektionen består av vardagskläder i Svanenmärkt merinoull. Baskläder som bärs nära huden köps inte gärna begagnade. Då bör det åtminstone vara etiskt framställt med miljöhänsyn. Jenny Skavlan.
 • Pierre Robert Wool Long John Kids * Kampanj *

  Pierre Robert Wool Long John Kids * Kampanj *
  Sköna långkalsonger för barn från Pierre Robert tillverkad i len ullblandning som inte sticks. Slitstarka underställsbyxor med optimal passform. Den mjuka ullblandningen hjälper till att absorbera fukt, reglera värme och låter huden andas. Långkalsongerna har även platta sömmar och mjuk resår som ger maximal komfort. Utmärkta långkalsonger att ha till kalla utomhusaktiviteter och ger total rörelsefrihet. Matcha underställsbyxor med underställströja från Pierre Robert serie Kids.Made in Green by OEKO-TEX® certifierad
 • Pierre Robert Wool Long John Young * Kampanj *

  Pierre Robert Wool Long John Young * Kampanj *
  Klassiska underställsbyxor från Pierre Robert för barn. Underställsbyxor med optimal passform som ligger lent mot huden och inte alls sticks. Tillverkad i slitstark ullblandning där huden får andas, temperaturen regleras på bästa sätt och absorberar fukt. Långkalsonger av bra kvalité som passar utmärkt att bära till kalla utomhusaktiviteter. Platta sömmar samt stadig resår för maximal komfort och support. Kombinera underställsbyxor med underställströja från Pierre Robert serie Kids för komplett underställs-set. Made in Green by OEKO-TEX® certifierad