Längdskidåkning

Pierre Robert skidutrustning

 • Pierre Robert Wool Top Young * Fri Frakt *

  Pierre Robert Wool Top Young * Fri Frakt *
  Klassisk tröja från Pierre Robert som går att bära som underställströja och vardagströja. Tillverkad i len ullblandning som inte sticks, låter huden andas och absorberar fukt. Tröjan går utmärkt att använda vid både inomhus och utomhusaktiviteter. En slitstark tröja av hög kvalité med smal och följsam passform, extra lång rygg och rundad hals. Tröjan har även platta sömmar för maximal komfort och muddar vid ärmsluten. Matchande underställsbyxor finns från Pierre Robert serie Kids.Made in Green by OEKO-TEX® certifierad
 • Pierre Robert Wool Top Kids * Fri Frakt *

  Pierre Robert Wool Top Kids * Fri Frakt *
  Klassisk tröja för barn från Pierre Robert i mjuk ullblandning som inte sticks. Denna tröja passar utmärkt att använda både som underställströja och vardagströja. Smal passform som följer kroppens rörelser, rundad hals och extra lång rygg. Tröjan har platta sömmar och vikbara muddar vid ärmsluten. En slitstark tröja som absorberar fukt, reglerar temperaturen och låter huden andas. Härlig tröja av hög kvalité perfekt för aktiva barn och är ett måste till kalla utomhusaktiviteter. Matcha med underställsbyxor från Pierre Robert Kids serie. Made in Green by OEKO-TEX® certifierad
 • Pierre Robert Wool Long John Kids * Fri Frakt *

  Pierre Robert Wool Long John Kids * Fri Frakt *
  Sköna långkalsonger för barn från Pierre Robert tillverkad i len ullblandning som inte sticks. Slitstarka underställsbyxor med optimal passform. Den mjuka ullblandningen hjälper till att absorbera fukt, reglera värme och låter huden andas. Långkalsongerna har även platta sömmar och mjuk resår som ger maximal komfort. Utmärkta långkalsonger att ha till kalla utomhusaktiviteter och ger total rörelsefrihet. Matcha underställsbyxor med underställströja från Pierre Robert serie Kids.Made in Green by OEKO-TEX® certifierad
 • Pierre Robert For Men Sport Wool Top Zip * Fri Frakt *

  Pierre Robert For Men Sport Wool Top Zip * Fri Frakt *
  Långärmad tröja från Pierre Robert i mjuk ullblandning. En värmeisolerande tröja i tekniskt material med fukttransport som torkar snabbt och håller dig torr under träningen. Tröjan reglerar även värme på bästa sätt och passar därför utmärkt att använda till utomhusaktiviteter i kylan under en längre tid. Tröja med välsittande och följsam passform som känns behaglig mot huden. Dragkedja i hals med en högre krage. En skön tröja att ha med sig på skidsemestern och passar även som vardagströja. Du kan enkelt kombinera tröjan med underställsbyxor från Pierre Robert för komplett underställ.
 • Pierre Robert For Men Sport Wool Boxer * Fri Frakt *

  Pierre Robert For Men Sport Wool Boxer * Fri Frakt *
  Sköna kalsonger från Pierre Robert i boxermodell. Mjuka kalsonger som passar utmärkt till låg- och medelintensiva träningsformer. Stretchig och följsam passform samt stadigt resårband i midjan. Tillverkad i ullblandat material som absorberar fukt, reglerar temperaturen och håller dig fräsch under hela träningen. Kalsongerna håller sig även stabilt på plats och rullar inte upp under byxorna. Ett perfekt basplagg att ha med sig till kyliga utomhusaktiviteter.
 • Pierre Robert Wool Long John Young * Fri Frakt *

  Pierre Robert Wool Long John Young * Fri Frakt *
  Klassiska underställsbyxor från Pierre Robert för barn. Underställsbyxor med optimal passform som ligger lent mot huden och inte alls sticks. Tillverkad i slitstark ullblandning där huden får andas, temperaturen regleras på bästa sätt och absorberar fukt. Långkalsonger av bra kvalité som passar utmärkt att bära till kalla utomhusaktiviteter. Platta sömmar samt stadig resår för maximal komfort och support. Kombinera underställsbyxor med underställströja från Pierre Robert serie Kids för komplett underställs-set. Made in Green by OEKO-TEX® certifierad
 • Pierre Robert 5-pack For Men Sports Boxer Mix * Fri Frakt * * Kampanj *

  Pierre Robert 5-pack For Men Sports Boxer Mix * Fri Frakt * * Kampanj *
  Dessa sportkalsonger i boxermodell från Pierre Robert är framtagna för att briljera under aktivering. Sportboxer som är tunn och har strategiskt placerade sömmar och mesh paneler som tillåter huden att andas under din träning. Materialet är även behandlat med MaxDryT Technology som transporterar bort fukt för att du ska kunna prestera maximalt. Info är tryckt direkt på plagget så du slipper skavande etiketter och ben längd som förhindrar att kalsongen glider upp. Beroende på lagertillgång varierar färgerna i förpackningarna, det betyder att vad du får hem inte alltid kommer stämma överens med visningsbilden. Nya säsongsfärger tillkommer regelbundet.
 • Pierre Robert For Men Sport Wool Long Sleeve * Fri Frakt *

  Pierre Robert For Men Sport Wool Long Sleeve * Fri Frakt *
  Från Pierre Roberts underbara merinoullskollektion kommer denna härliga värmeisolerande underställströja. Tröjan är gjord i ett tekniskt material med fukttransport som torkar snabbt samt håller dig torr både under och efter ditt träningspass. Det lätta merinoull materialet har egenskaper som reglerar temperaturen under träning. Underställströjan passar utmärkt till låg- och medelintensiva aktivitet i kallare temperaturer eller när du ska vara ute i kylan under längre tid. Det perfekta plagget att ha med sig på skidsemestern, matcha med underställsbyxorna från merinoullskollektionen. Tillverkad av 55% Merinoull & 45% PolyesterTvättas med liknande färger i ullprogram.
 • Pierre Robert For Men Sport Wool Long Johns * Fri Frakt *

  Pierre Robert For Men Sport Wool Long Johns * Fri Frakt *
  Från Pierre Roberts underbara merinoullskollektion kommer dessa värmeisolerande underställsbyxor för herr. Långkalsongerna är tillverkad i ett tekniskt material med fukttransport som torkar snabbt och håller dig torr både under och efter ditt träningspass. Det lätta merinoullmaterialet har egenskaper som reglerar temperaturen under träning. Underställsbyxorna passar utmärkt till låg- och medelintensiva aktivitet i kallare temperaturer eller när du ska vara ute i kylan under längre tid. Det perfekta understället att ha med sig på skidsemestern, matcha med underställströjan från merinoullkollektionen! Tillverkad av 55% Merinoull & 45% PolyesterTvättas med liknande färger i ullprogram.
 • Pierre Robert For Men Baselayer Long Sleeve * Fri Frakt * * Kampanj *

  Pierre Robert For Men Baselayer Long Sleeve * Fri Frakt * * Kampanj *
  Stretchig underställströja från Pierre Robert gjord i unikt och riktigt bra funktionsmaterial. Denna tekniska tröja är gjord i material som har riktigt bra fukttransportförmåga och är bra på att motstå illa lukt jämfört med andra material. Tröjan har en extra lång passform som förhindrar att den glider upp samt meshpaneler på väl planlagda ställen som ger bra ventilation. Kan användas både som underställströja eller för sig själv vid medel- och högintenstiv träning. Matchande underställsbyxor finns. Tillverkad av 91% NILIT® Polyamid, 7% Elastan & 2% PolyesterMaxDryT Technology
 • Pierre Robert Sport Wool Long Sleeve * Fri Frakt *

  Pierre Robert Sport Wool Long Sleeve * Fri Frakt *
  Från Pierre Roberts underbara merinoullskollektion kommer denna härliga underställströja. Tröjan är långärmad och värmeisolerad och gjord i ett tekniskt material med fukttransport som torkar snabbt och håller dig torr under och efter ditt träningspass. Det lätta merinoullmaterialet har egenskaper som reglerar temperaturen under träning. Underställströjan passar utmärkt till låg- och medelintensiva aktivitet i kallare temperaturer eller när du ska vara ute i kylan under längre tid. Ett perfekt plagg att ha med sig på skidsemestern.
 • Pierre Robert Sport Wool Long Johns * Fri Frakt *

  Pierre Robert Sport Wool Long Johns * Fri Frakt *
  Från Pierre Roberts underbara merinoullskollektion kommer dessa underställsbyxor för dam. Långkalsongerna är tillverkad i ett tekniskt material med fukttransport som torkar snabbt och håller dig torr under och efter ditt träningspass. Det lätta merinoullmaterialet har egenskaper som reglerar temperaturen under träning. Det lätta merinoullmaterialet har egenskaper som reglerar temperaturen under träning. Underställsbyxorna passar utmärkt till låg- och medelintensiva aktivitet i kallare temperaturer eller när du ska vara ute i kylan under längre tid. Ett perfekt plagg att ha med sig på skidsemestern.
 • Pierre Robert Sport Wool Boxer * Fri Frakt *

  Pierre Robert Sport Wool Boxer * Fri Frakt *
  Från Pierre Roberts underbara merinoullskollektion kommer dessa boxertrosor. Trosorna är tillverkade i ett mjukt och tekniskt material med fukttransport som torkar snabbt och håller dig torr under och efter ditt träningspass. Det lätta merinoullmaterialet har egenskaper som reglerar temperaturen under träning. Boxertrosorna passar utmärkt till låg- och medelintensiva aktivitet i kallare temperaturer eller när du ska vara ute i kylan under längre tid. Ett perfekt plagg att ha med sig på skidsemestern.
 • Pierre Robert Sports String * Fri Frakt *

  Pierre Robert Sports String * Fri Frakt *
  Superskön sportstringtrosa från Pierre Robert. Stringtrosan är tillverkad av ett superlätt och mjukt microfibermaterial med MaxDryT teknologi som transporterar bort fukt och låter tyget andas. En perfekt stringtrosa att träna i med andra ord. Trosan blir osynlig under dina träningstight tack vare de laserskurna sömmarna och platta resåret som sitter bekvämt. Inga skavande etiketter. Få den ultimata träningsklädseln med snygga träningstights över stringen och en matchande topp från Pierre Robert.
 • Pierre Robert 5-pack W Sport Boxers * Fri Frakt * * Kampanj *

  Pierre Robert 5-pack W Sport Boxers * Fri Frakt * * Kampanj *
  Pierre Robert ger dig en suverän mix av sport trosor i boxermodell! Formsydda trosor i lätt mikrofibermaterial med följsam passform håller sig på plats under hela träningen. Materialet är behandlat med MaxDryT Technology som transporterar bort fukt och låter huden andas. Trosan har laserskurna kanter för att inte lämna några synliga linjer under kläderna. Funktionella trosor som ger dig garanterad maximal komfort för alla träningsformer. Trosorna kan gärna användas tillsammans med Pierre Roberts sport-BH.