logotyp, ikon för längdskidåkning.se Längdskidåkning

Sloggi skidutrustning

 • Sloggi Men mOve FLEX Short * Kampanj *

  Sloggi Men mOve FLEX Short * Kampanj *
  Kalsonger i omtyckt boxermodell från Sloggi för dig med en aktiv livsstil. Kalsongerna har en välsittande passform och är tillverkade i ett hög kvalitativt funktionsmaterial. Ett material som förhindrar friktion och med en ergonomiskt skuren front så du kan röra dig obehindrat. Följsam resår i midjan och bensömmar som håller kalsongerna på plats. Meshinsättning i frontpanelen och inga skavande lappar inuti för maximal komfort. Här är utmärkta kalsonger för både den lugna promenaden och joggingturen.
 • Sloggi Men mOve FLY Hipster * Kampanj *

  Sloggi Men mOve FLY Hipster * Kampanj *
  Kalsonger från Sloggis mOve FLY serie för dig med en aktiv livsstil! Kalsongerna är tillverkade i ett lätt funktionsmaterial som andas och regleras efter kroppstemperaturen för en fräsch känsla under alla träningspass. Ett stretchigt material med dubbelt lager mesh i frontpanelen och utan lappar inuti för maximal komfort och total rörelsefrihet. Kalsongerna har en välsittande passform med följsam resår i midjan. Här är perfekta kalsonger att använda till dina fysiska aktiviteter.
 • Sloggi For Men Start Long Johns * Kampanj *

  Sloggi For Men Start Long Johns * Kampanj *
  Sköna långkalsonger från serien Start från Sloggi. Långkalsonger i tight passform med mjuk resår i midjan och långa ben. Perfekta byxor när kylan smyger sig på. Tillverkade i härligt bomullsmaterial med stretch som ger total rörelsefrihet. Fodrad front för extra komfort. Sköna långkalsonger som du kommer älska att bära!
 • Sloggi Men mOve FLY Short * Kampanj *

  Sloggi Men mOve FLY Short * Kampanj *
  Suveräna kalsonger i klassisk boxermodell från Sloggi som passar perfekt att använda till dina fysiska aktiviteter. Kalsongerna har en följsam passform så du kan röra dig obehindrat med en bekväm resår i midjan. Tillverkade i ett lätt funktionsmaterial som andas och anpassas efter kroppstemperaturen så du kan ha fullt fokus på din träning. Dubbelt lager mesh i frontpanelen och inga skavande lappar inuti för maximal komfort. Utmärkta kalsonger för dig med en aktiv livsstil.