Energitillskott för längdåkare

Det går åt mycket energi när man åker längdskidor, springer, spelar fotboll eller utövar annan aktivitet. Än mer energi går åt om man ligger på hög intensitet som på en tävling.

Flytande och fast energi för längdskidåkning

Det finns flera olika sätt att fylla på med energi. Förutom att man kan äta vanlig mat finns det färdiga energitillskott att köpa som till exempel: Energibars | Energigels | Sportdryck

Populära produkter för snabbt energitillskott

 • Vitargo 323 Energy Bar 80 G

  Vitargo 323 Energy Bar 80 G
  Vitargo 323 energy bar innehåller naturliga ingredienser som havre, aprikoser, honung, solrosolja och äkta vanilj inbakat i gräddpulver. Detta ger en fantastisk frisk och mild energikaka med en touch&hellip:
 • Vitargo Performance Bar 65 G

  Vitargo Performance Bar 65 G
  Satsa på din återhämtning efter tuffa träningspass. Det är inte alltid man har tillfälle eller ork att blanda sin återhämtningsdrink - ta med några vitargo performance bars i din träningsväska.&hellip:
 • 24 X Pro Brands Functional Drink Mixflak 330 Ml

  24 X Pro Brands Functional Drink Mixflak 330 Ml
  Pro brands bcaa drink funktionella och välsmakande dryck innehåller bcaa som har förmågan att stimulera proteinsyntesen som i sin tur optimerar muskeltillväxten i samband med styrketräning. Pro bands&hellip:
 • 28 X Biotechusa Nut Bar 35 G

  28 X Biotechusa Nut Bar 35 G
  Biotechusa nut bar är en god källa till protein och andra värdefulla näringsämnen tack vare sina olika frukter, nötter och frön, att den sedan smakar fantastiskt bra är ingen direkt nackdel. naturlig&hellip:

Fler tips på energitillskott

 • Norr Rehydration Drink 50 Cl

  Norr Rehydration Drink 50 Cl
  Drycken passar lika bra som återhämtning efter träning likväl som att vara en lättdrucken törstsläckare när man är på språng. återställer vätskebalansenkan drickas före, efter eller under&hellip:
 • 24 X Nocco Bcaa / Bcaa+ / Focus 330 Ml

  24 X Nocco Bcaa / Bcaa+ / Focus 330 Ml
  Den unika formeln i nocco funktions dryck är baserad på vetenskapliga studier och innehåller en kombination av naturliga ingredienser som är kända för sina positiva effekter på kroppen och hjärnan.&hellip:
 • 24 X Latitude 65 330 Ml Norrland - Hjortron Rabarber

  24 X Latitude 65 330 Ml Norrland - Hjortron Rabarber
  Livet är till för att avnjutas likt en solig vårvinterdag, precis som denna funktionsdryck med en perfekt avvägd mängd kolsyra och koffein, för ökad vakenhet och prestation. uppfriskande kolsyrad180&hellip:
 • 24 X Battery Energy Drink 330 Ml Nocal 33b

  24 X Battery Energy Drink 330 Ml Nocal 33b
  Battery är en energidryck av premiumkvalitet. Tack vare den optimala blandningen av koffein, guaraná, taurin, socker, maltodextrin och b-vitaminer fungerar battery snabbt och effektivt. Battery finns&hellip:
 • Red Bull Energidryck 250 Ml Vinterpäronsmak

  Red Bull Energidryck 250 Ml Vinterpäronsmak
  Red Bull Energidryck 250 Ml Vinterpäronsmak. Finns i storleken , i materialet/smaken och har färgen . En grym produkt från Red Bull.
 • 24 X Clean Drink 330 Ml Classic Sunrise

  24 X Clean Drink 330 Ml Classic Sunrise
  Clean drink har visionen att vara det renaste alternativet på marknaden. För att urskilja sig från andra produkter har clean drink gjort många aktiva val och uteslutit mindre bra ingredienser. Helt&hellip:
 • 24 X Clean Drink 330 Ml Passion

  24 X Clean Drink 330 Ml Passion
  Clean drink har visionen att vara det renaste alternativet på marknaden. För att urskilja sig från andra produkter har clean drink gjort många aktiva val och uteslutit mindre bra ingredienser. Helt&hellip:
 • 12 X Heltärligt Bra Bränsle Energibar 55 G Blåbär & Choklad

  12 X Heltärligt Bra Bränsle Energibar 55 G Blåbär & Choklad
  Heltärligt bra bränsle energibar är full av naturlig energi och passar bra för den hälsomedvetna individen som söker ett bra komplement till träningen. hållbart produceradglutenfriblåbärhonungprotein&hellip:
 • 24 X Nocco Bcaa 330 Ml Caribbean

  24 X Nocco Bcaa 330 Ml Caribbean
  Nocco bcaa caribbean är en funktionsdryck med en fantastiskt uppfriskande smak av solmogen tropisk ananas. Nocco bcaa caribbean är berikad med bcaa, (grenade aminosyror), koffein och vitaminer. Alla&hellip:
 • Clean Drink Energidryck Ananas Mango Koffeinfri 24-pack

  Clean Drink Energidryck Ananas Mango Koffeinfri 24-pack
  Clean drink är speciellt framtagen för den aktiva människan som älskar att röra på sig. Läskande och full av vitaminer, mineraler och aminosyror. 100 % nordiskt källvatten av högsta kvalité och utan socker, konserveringsmedel, taurin och färgämnen. Med en underbar smak av Ananas och Mango. Koffeinfri.
 • 24 X Energidryck

  24 X Energidryck
  24 x energidryck (andrahandssortering) är ett flak med dryck som av olika kosmetiska anledningar faller in under kategorin andrahandssortering. Det kan vara någon buckla eller repor, men själva innehållet&hellip:
 • Nutramino Heat 330 Ml Orange

  Nutramino Heat 330 Ml Orange
  Nutramino heat är en funktionell dryck för dig som tränar för att förbränna fett och tona fram musklerna. Heat kan hjälpa dig med energi och öka kroppens förbränning så mycket som möjligt därför&hellip:
 • 24 X Nutramino Heat 330 Ml Mixflak

  24 X Nutramino Heat 330 Ml Mixflak
  Nutramino heat är en funktionell dryck för dig som tränar för att förbränna fett och tona fram musklerna. Heat kan hjälpa dig med energi och öka kroppens förbränning så mycket som möjligt därför&hellip:
 • 24 X Pändy Soda Energy Drink 330 Ml Apple Strawberry

  24 X Pändy Soda Energy Drink 330 Ml Apple Strawberry
  Pändy soda är en välsmakande energidryck som passar perfekt till morgonen när du behöver lite extra energi på jobbet, på eftermiddagen när du känner dig trött eller till träningen när du behöver&hellip:
 • 24 X Clean Sav:d 330 Ml P?§ron

  24 X Clean Sav:d 330 Ml P?§ron
  Denna svenska funktionsdryck innehåller äppelmust som minskar fruktsvinn, fem vitaminer, naturligt koffein. Drycken har en bas på äpplen som annars skulle kasserats. Ett smart sätt att minska fruktsvinnet&hellip:
 • Latitude 65 330 Ml Norrsken - Äpple & Päron

  Latitude 65 330 Ml Norrsken - Äpple & Päron
  Latitude 65 330 Ml Norrsken - Äpple & Päron. Finns i storleken , i materialet/smaken ÄppleÄpple och har färgen . En grym produkt från Latitude 65.
 • Nocco Focus 330 Ml Black Orange

  Nocco Focus 330 Ml Black Orange
  Nocco Focus 330 Ml Black Orange. Finns i storleken , i materialet/smaken och har färgen . En grym produkt från NOCCO.
 • Kleen Whey Protein Bar 60 G Choco Plenty Minty

  Kleen Whey Protein Bar 60 G Choco Plenty Minty
  Kleen protein bar - en lite bättre och godare vassleproteinbar. Kleen protein bar är en proteinbar tillverkad i sverige av ekologisk vassle, sötad med ekologisk honung, lite tapioca kostfiber, smaksatt&hellip:
 • Gaam Energy 330 Ml So Soda

  Gaam Energy 330 Ml So Soda
  Gaam Energy 330 Ml So Soda. Finns i storleken , i materialet/smaken Fikon och har färgen . En grym produkt från GAAM.
 • Red Bull Energidryck Sockerfri 355 Ml

  Red Bull Energidryck Sockerfri 355 Ml
  Red bull var den första av sitt slag och har sedan lanseringen87 sålt över 62 miljarder burkar i 171 olika länder. uppiggandekolsyradkoffein & guaranavitaminberikadred bull är en funktionsdryck som&hellip:
 • 24 X Pro Brands Bcaa Drink 330 Ml Passionfruit

  24 X Pro Brands Bcaa Drink 330 Ml Passionfruit
  Pro brands funktionella och välsmakande dryck innehåller bcaa som har förmågan att stimulera proteinsyntesen som i sin tur optimerar muskeltillväxten i samband med styrketräning. Pro brands bcaa&hellip:
 • Sportdryckspulver Iso+ Jordgubb Körsbär 650 g

  Sportdryckspulver Iso+ Jordgubb Körsbär 650 g
  Pulverdrycken ISO+ hjälper dig att hålla energin uppe länge. Blanda ut pulvret i vattenflaskorna inför pass på mer än 3 timmar. Framtaget av träningsfantaster!
 • 24 X Wolverine Energy Drink 500 Ml Original

  24 X Wolverine Energy Drink 500 Ml Original
  Fördelarna med wolverine:taurin (400mg/100ml). koffein (32mg/ 100ml). energigivande och god. för dig som är ute efter en god och effektiv energidryck utan att det behöver kosta skjortan. doseringsförslag:drick&hellip:
 • Isotonic Drink Lemon 30g

  Isotonic Drink Lemon 30g
  Ingredienser: maltodextriner, glukos, isomaltulos* (20%). , sackaros, försurning: citronsyra, kalciumlaktat, natriumcitrat, natriumklorid, magnesiumsalter av citronsyra, arom, L-askorbinsyra, kaliumcitrat, kalium salter av ortofosforsyra, kaliumklorid. * Isomaltulos är en källa till glukos och fruktos. *Innehåll av ytterligare ämnen: Färgämnen – naturlig färg Rödbetsjuicepulver (endast Wild Cherry). *Konserveringsmedel – används ej *Sötningsmedel – används ejBeredning och användning: Blanda 30 g av pulvret med 375 ml vatten (isotonisk dryck, 280 mOsm/kg). eller med 500 ml vatten (hypotonisk dryck, 210 mOsm/kg). . För att uppnå önskad effekt, följ beredningsanvisningarna. Hypotonisk dryck rekommenderas före och under träningen, barn 6-12 år 500-1000 ml, barn 12-15 år 500-1500 ml och vuxna upp till 2500 ml dagligen. Isoton dryck (375-750 ml). rekommenderas endast för vuxna efter träningen. Isoton dryck är olämplig för barn och hypoton dryck för barn under 6 år. Allergeninformation: Tillverkad i en anläggning som även bearbetar gluten och äggvita. Hållbarhet - 24 månader CHIMPANZEE - Monkey Brothers s. r. o. - Milady Horákové 46 - 56802, Svitavy - Czech RepublicVat nr. : CZ 28276141 - Tel. : +420 602 778 594 - mail. : j. toufar@chimpanzeebar. com
 • 24 X Clean Drink 330 Ml Svartvinb?§r Hallon

  24 X Clean Drink 330 Ml Svartvinb?§r Hallon
  Clean drink har visionen att vara det renaste alternativet på marknaden. För att urskilja sig från andra produkter har clean drink gjort många aktiva val och uteslutit mindre bra ingredienser. Helt&hellip:
 • Enervit Sport Isotonic Gel 60 Ml

  Enervit Sport Isotonic Gel 60 Ml
  Enervit sport isotonic gel ger dig extra energi i form av kolhydrater vid långvarig ansträngning. Den isotoniska formeln kommer från maltodextrin och är helt fri från gluten. Enervit sport isotonic&hellip:
 • Leader Barebar 40 G Blueberry

  Leader Barebar 40 G Blueberry
  Leader Barebar 40 G Blueberry. Finns i storleken , i materialet/smaken och har färgen . En grym produkt från Leader.
 • Energibar Krispigt Jornötssmör (12*68 g)

  Energibar Krispigt Jornötssmör (12*68 g)
  Ta med den för: - Före träning 1-3 timmar före ansträngning. - Medan du sportar - Under återhämtning
 • 24 X Celsius 355 Ml Strawberry Lemonade

  24 X Celsius 355 Ml Strawberry Lemonade
  Celsius energidryck är den ultimata drycken för dig som söker ett effektivt sätt att öka din prestation och energi under dagen. Denna dryck innehåller en unik blandning av naturliga ingredienser&hellip:
 • Latitude 65 330 Ml Skogen - Lingon

  Latitude 65 330 Ml Skogen - Lingon
  Latitude 65 330 Ml Skogen - Lingon. Finns i storleken , i materialet/smaken Lingon och har färgen . En grym produkt från Latitude 65.
 • Clean Drink 330 Ml Svartvinbär Hallon

  Clean Drink 330 Ml Svartvinbär Hallon
  Clean Drink 330 Ml Svartvinbär Hallon (koffeinfri). Finns i storleken , i materialet/smaken SvartvinbärSvartvinbär och har färgen . En grym produkt från Clean Drink.
 • Latitude 65 330 Ml

  Latitude 65 330 Ml
  Livet är till för att avnjutas likt en solig vårvinterdag, precis som denna funktionsdryck med en perfekt avvägd mängd kolsyra och koffein, för ökad vakenhet och prestation. uppfriskande kolsyrad180&hellip:
 • 24 X Gaam Energy 330 Ml So Soda

  24 X Gaam Energy 330 Ml So Soda
  Gaam energy innehåller koffein, vitaminer och är sockerfri vilket gör att du kan avnjuta den året om ovasett om du har ett träningsmål eller om du helt enkelt bara vill njuta av en god dryck. Gaam&hellip:
 • Monster Energy 500 Ml Ultra Paradise

  Monster Energy 500 Ml Ultra Paradise
  Monster energy är en serie otroligt populära energidrycker med uppiggande koffein och välgörande vitaminer. Monster energy finns i många olika varianter och smaker, med eller utan kolhydrater. Monster&hellip:
 • 24 X Dina Favoriter I Ett Mixflak

  24 X Dina Favoriter I Ett Mixflak
  Nu tar vi på proteinbolaget mixflak till nästa nivå. I det här mixflaket kan du inte bara välja olika smaker - du kan välja olika varumärken. Välj att blanda ett, två, tre eller fyra av våra&hellip:
 • 24 X Monster Energy 500 Ml Mixflak

  24 X Monster Energy 500 Ml Mixflak
  Monster energy drink är den ultimata lösningen för att få en snabb energikick när du behöver det som mest. Denna kraftfulla dryck är utformad för att ge dig den nödvändiga energin för att klara&hellip:
 • Peronin®plus Flavoured With Vanilla

  Peronin®plus Flavoured With Vanilla
  Ingredienser: vassleproteinkoncentrat25,0%, sojaolja, maltodextrin 35,1%, majsstärkelse 9,0%, glukossirap, majsdextrin 3,4%, kreatinmonohydrat, arom, kaliumfosfat, klumpförebyggande medel: kiseldioxid,förtjockningsmedel: guarkärnmjöl; L-arginin, yoghurtpulver, mjölkprotein 0,5%, magnesiumkarbonat, bordssalt, sötningsmedel: suklos, acesulfame K; järn-(II). -glukonat,L-askorbinsyra, DL-alfa tokoferylacetat, manganglukonat, nikotinamid, zinkoxid, kopparglukonat, kalcium-D-pantothenat, antioxidant: DL-alfa-tokoferol; pyridoxinhydroklorid,ribofl avin, tiaminmononitrat, pteroylmonoglutaminsyra, kaliumjodid, D-biotin, natriumselenit. *Beredning: Rör 100g pulver i 400ml vatten. *Allergener: Mjölk, laktos, soja. Kan innehålla gluten och hönsäggprotein i små mängder. *Observera: Använd produkten inte som ersättning för en balanserad och varierad kost samt en hälsosam livsstil. Sammanlagt får kreatin tas bara i några veckor. Viktökning kan förekomma. Produkten är olämplig för barn och ungdomar. *Hållbarhet: 5 årNäringsinnehåll per 100g:kJ/kcal: 1838/437Fett: 16,7gDärav mättade fettsyror: 3,6gKolhydrater: 49,3gVarav sockerarter: 6,9 gFiber: 3,5gProtein: 20,8gSalt: 0,45gKatadyn Deutschland GmbH I Hessenring 23 I 64546 Mörfelden-Walldorf I GermanyTel: +49 61 05 45 67 89 I Fax: +49 61 05 4 58 77 I sales@katadyn. de I www. katadyngroup. comManufacturing facility:Katadyn Europe Food GmbH I Dieselstr. 23 I 61239 Ober-Mörlen I Germany ISO2200:2005Tel: +49 6105 45 67 89 I Fax: +49 6105 458 77 I order@katadyn. de I www. katadyngroup. com
 • Ino Nitric Oxide Drink 330 Ml

  Ino Nitric Oxide Drink 330 Ml
  Den aktiva substansen är kväveoxid (no) som du bildar naturligt i din kropp från ino. Kväveoxid ökar din fysiska och mentala förmåga. Du blir starkare och mer uthållig. Du presterar bättre, helt&hellip:
 • Monster Ultra Fiesta Energidryck 24-pack

  Monster Ultra Fiesta Energidryck 24-pack
  Monster är en riktig energidrycksklasiker och Energy Ultra har tagits fram för de som vill ha den traditionella energidrycken, men utan sockret! Innehåller 160mg koffein.
 • Monster Energy 500 Ml Aussie Lemonade

  Monster Energy 500 Ml Aussie Lemonade
  Monster Energy 500 Ml Aussie Lemonade. Finns i storleken , i materialet/smaken och har färgen . En grym produkt från Monster Energy.
 • Maurten Gel 160 - Box Of 10 Servings

  Maurten Gel 160 - Box Of 10 Servings
  Gel 160 är hydrogel i ett större format – med 40 gram inkapslade kolhydrater i varje gel. 10 pack i låda. Samma teknologi som tidigare och byggd på enbart 6 naturliga ingredienser – inga färgämnen, konserveringsmedel eller smakämnen. För idrottare som vill ha mer energi i varje gel under träning och tävling. För Gel 160 används samma hydrogel-teknologi som har bevisats fungera väl för idrottare –
 • Nocco Focus 330 Ml Ramonade

  Nocco Focus 330 Ml Ramonade
  Uppiggande effekt av koffein. sockerfri. snabb muskelnäring. återhämtning. fokusnocco focus är en funktionsdryck som lämpar sig mycket bra för fysiska och psykiska aktiviteter såsom träning, studier,&hellip:
 • Energy Bar Dark chocolate & Sea salt

  Energy Bar Dark chocolate & Sea salt
  Ingredienser: rissirap, havreflingor, riskrispies (rismjöl, socker, glukossirap, kakao 4%, kornmaltextrakt, salt). , linsmjöl, chokladflis 9% *(kakaomassa 46%, socker, kakaosmör 10% , emulgeringsmedel: sojalecitin). , vegetabiliskt fett (palmolja, sheasmör). , fuktighetsbevarande medel: glycerin, mandel, färg: karamell, arom, havssalt. * Kakao: minst 55%. HÅLLBARHET, LAGRING OCH ANVÄNDNING *12 månader från tillverkningsdatum *Öppnad förpackning bör ätas omgående. *Förvaras torrt och svalt (under 25 grader). och inte i direkt solljus. *På grund av det naturliga innehållet kan produkten innehålla små skalbitar. Allergeninformation: Tillverkad i en anläggning som även bearbetar gluten och äggvita. CERTIFIERING AV TILVERKNINGSPROCESSEN Tillverkaren av produkten är certifierad enligt IFS Food Version 6, ISO 9001/2008, och arbetar med ett certifierat HACCP-koncept. GMO-STATUSProdukten innehåller inga ingredienser som innehåller GMO, är gjorda av GMO eller består GMO och omfattas därför inte av EU-förordningarna 1829/2003 och 1830/2003. STRÅLNINGSSTATUS Produkten och ingredienserna har inte behandlats med joniserande strålning. CHIMPANZEE - Monkey Brothers s. r. o. - Milady Horákové 46 - 56802, Svitavy - Czech Republic Vat nr. : CZ 28276141 - Tel. : +420 602 778 594 - mail. : j. toufar@chimpanzeebar. com
 • Monster Energy 500 Ml Monarch

  Monster Energy 500 Ml Monarch
  Monster energy är en serie otroligt populära energidrycker med uppiggande koffein och välgörande vitaminer. Monster energy finns i många olika varianter och smaker, med eller utan kolhydrater. Monster&hellip:
 • 24 X Gaam Energy 330 Ml Marbella Beach

  24 X Gaam Energy 330 Ml Marbella Beach
  Gaam energy innehåller koffein, vitaminer och är sockerfri vilket gör att du kan avnjuta den året om ovasett om du har ett träningsmål eller om du helt enkelt bara vill njuta av en god dryck. Gaam&hellip:
 • Norr Rehydration Drink 50 Cl Triple Lemon

  Norr Rehydration Drink 50 Cl Triple Lemon
  Denna funktionsdryck har en god och frisk smak som dessutom innehåller den minimalt med socker för att endast ge kroppen den mängd den behöver för att effektivt ska kunna balansera vätskan i kroppen.&hellip:
 • Energibar Av Fruktmassa Ekologisk Jordgubb/tranbär 5x25 g

  Energibar Av Fruktmassa Ekologisk Jordgubb/tranbär 5x25 g
  Ett gott och ekologiskt fruktsnacks framtaget för konditionsträning.
 • 4 X Gaam Isotonic

  4 X Gaam Isotonic
  Gaam isotonic är en sportdryck som innehåller en optimal kombination av kolhydrater och elektrolyter som hjälper kroppen att upprätthålla prestationsförmågan, återställa vätskebalansen samt snabbt&hellip: