Längdskidåkning

Energitillskott för träning & tävling

Det går åt mycket energi när man åker längdskidor, springer, spelar fotboll eller utövar annan aktivitet. Än mer energi går åt om man ligger på hög intensitet som på en tävling.

Olika typer av tillskott med energi

Det finns flera olika sätt att fylla på med energi. Förutom att man kan äta vanlig mat finns det färdiga energitillskott att köpa som till exempel:
Energibars | Energigels | Sportdryck

Populära produkter för snabbt energitillskott

 • Energi Drink On The Go

  Energi Drink On The Go
  Ingredienser:Sockermaltodextrinsurhetsregulator (äppelsyra, citronsyra)natrium nitraternatriumklorid, kaliumkloridmagnesiumkloridarom och färg (E100)NäringsämnenPer 100 gPer portionPer 100 g färdig produktEnergi %Energi (kJ)1674502152Energi (kcal)40012036Fett (g)000,00↳ Varav mättat fett (g)0,00,00,0Kolhydrater (g)96298,8100↳ Varav sockerarter (g)93,027,98,5Protein (g)000,00Salt (g)0,60,20,1
 • Maurten Drink Mix 160 Box

  Maurten Drink Mix 160 Box
  Maurten Drink Mix 160 Box är den perfekta energidrycken för dig som vill ha både vätska och mycket energi före, under och efter dina aktiviteter. Drycken baseras på hydrogel-teknologi med en hög ko...
 • Enervit Just Flow

  Enervit Just Flow
  Kosttillskott med vitaminer för dig som tränar intensivt och mycket. Enervit Just Flow innehåller kakaoflavanoler som hjälper till att hålla blodkärlen elastiska som i sin tur bidrar till en normal...
 • Maurten Drink Mix 320 Box

  Maurten Drink Mix 320 Box
  Maurten Drink Mix 320 är den perfekta energidrycken för dig som vill ha både vätska och mycket energi före, under och efter dina aktiviteter, och används av många av världens bästa löpare. Drycken ...

Fler tips på energitillskott

 • 24 x Clean Drink, 330 ml, Ananas/Mango

  24 x Clean Drink, 330 ml, Ananas/Mango
  Clean Drink har visionen att vara det renaste alternativet på marknaden. För att urskilja sig från andra produkter har Clean Drink gjort många aktiva val och uteslutit mindre bra ingredienser. Helt?
 • 24 x Clean Drink, 330 ml

  24 x Clean Drink, 330 ml
  Clean Drink har visionen att vara det renaste alternativet på marknaden. För att urskilja sig från andra produkter har Clean Drink gjort många aktiva val och uteslutit mindre bra ingredienser. Helt?
 • 24 x Clean Drink, 330 ml

  24 x Clean Drink, 330 ml
  Clean Drink har visionen att vara det renaste alternativet på marknaden. För att urskilja sig från andra produkter har Clean Drink gjort många aktiva val och uteslutit mindre bra ingredienser. Helt?
 • Proteinbars Coconut Choco 12-pack - 35% rabatt

  Proteinbars Coconut Choco 12-pack - 35% rabatt
  Proteinbars med mjölkchokladöverdrag med smak av kokosnötter och choklad. Innehåller 12 stycken bars samt 20 gram protein per bar. Ät en bar efter träningen eller som ett snabbt mellanmål!
 • Vitargo Protein Bar

  Vitargo Protein Bar
  Vitargo Protein Bar är en proteinbar som är optimal som återhämtn...
 • Enervitene Liquid 80g

  Enervitene Liquid 80g
  ENERVITENE LIQUID är högkoncentrerad energi i flytande form (för er som inte gillar gel!). Tas upp snabbare än gelén tack vare en annan kolhydratmix (fruktos/glukos/maltodextrin), och ger en energikick som varar! Intas under träning/tävling, 1 st ca var 90:e minut.
 • 24 x NOCCO PWO, 250 ml, Cherry

  24 x NOCCO PWO, 250 ml, Cherry
  NOCCO PWO Cherry är en energidryck med nästan godis liknande smak av cherry. NOCCO PWO är berikad med klassiska pre-workout ämnen för maximal prestation!Denna produkt är perfekt för dig som vill?
 • 12 x Reign Total Body Fuel, 500 ml, Melon Mania

  12 x Reign Total Body Fuel, 500 ml, Melon Mania
  Reign Total Body Fuel innehåller allt en funktionsdryck ska innehålla: en rejäl dos koffein för maximal energi och fokus, Vitamin B3, B6 &: B12 för att hålla ditt vitaminintag på topp och sist?
 • 4 x Red Bull Energy Drink, Original, 250 ml

  4 x Red Bull Energy Drink, Original, 250 ml
  Red Bull Energy Drink - Ger dig vingar®. Världens mest kända och populäraste energidryck! Red Bull var den första av sitt slag och har sedan lanseringen87 sålt över 62 miljarder burkar i 171 olika?
 • Nutramino HEAT, 330 ml

  Nutramino HEAT, 330 ml
  Nutramino HEAT är en funktionell dryck för dig som tränar för att förbränna fett och tona fram musklerna. HEAT kan hjälpa dig med energi och öka kroppens förbränning så mycket som möjligt därför?
 • 24 x Pro Brands BCAA Drink, 330 ml, Päron/Ingefära

  24 x Pro Brands BCAA Drink, 330 ml, Päron/Ingefära
  Pro Brands funktionella dryck med god smak och som med sitt innehåll av BCAA även stimulerar proteinsyntesen för att i sin tur optimera muskeltillväxten i samband med styrketräning. Pro Brands BCAA?
 • Vitargo Post

  Vitargo Post
  Vitargo Post är en effektiv återhämtningsdryck för seriösa idrottare! Gluten- och sockerfri. Rekommenderas till idrottare som tränar fler än 3-4 tuffa träningspass per vecka. Drycken är i mild chok...
 • Enervit The Protein Deal 55g Crispy Cookie Treat

  Enervit The Protein Deal 55g Crispy Cookie Treat
  Proteinbar som fungerar bra som återhämtning efter tärning eller ...
 • Naturlig energidryck Ingefära/Citron - 45% rabatt

  Naturlig energidryck Ingefära/Citron - 45% rabatt
  En funktionell dryck med vitaminboost gjord på svenskt källvatten och pressad råjuice.
 • Vitargo +creatine 1Kg

  Vitargo +creatine 1Kg
  För styrka och explosivitet! Vitargo+Creatine har visat sig vara...
 • 12 x NAIA* Energy BCAA, 330 ml, Red Orange

  12 x NAIA* Energy BCAA, 330 ml, Red Orange
  NAIA* Energy BCAA är en välsmakande energidryck som passar perfekt för dig som behöver extra energi inför ett tufft träningspass eller bara behöver lite uppigande fokus till jobbet eller till vardags!?
 • 24 x SSN PWO, 330 ml, Pineapple Power

  24 x SSN PWO, 330 ml, Pineapple Power
  SSN PWO är en färdigblandad och lätt kolsyrad dryck som intas före fysiskt aktivitet för att öka prestation, fokus och pump. Ingredienserna i denna produkt är väl sammansatta och kliniskt doserade?
 • Vitargo +creatine 1Kg

  Vitargo +creatine 1Kg
  För styrka och explosivitet! Vitargo+Creatine har visat sig vara en lyckad kombination. Kreatin gör dig starkare och explosivare, Vitargokolhydraten hjälper kreatinet in i muskeln samt gör dig uth...
 • 24 x NOCCO BCAA, 330 ml, Passion

  24 x NOCCO BCAA, 330 ml, Passion
  NOCCO BCAA är funktionsdrycker berikade med grenade aminosyror (BCAA), och vitaminer. NOCCO BCAA är kolsyrade och sockerfria. NOCCOs produkter är helt fria från konserveringsmedel och innehåller endast?
 • Energidryck Battery - 19% rabatt

  Energidryck Battery - 19% rabatt
  Energidryck från Battery.
 • 24 x SSN PWO, 330 ml, Power Pear

  24 x SSN PWO, 330 ml, Power Pear
  SSN PWO är en färdigblandad och lätt kolsyrad dryck som intas före fysiskt aktivitet för att öka prestation, fokus och pump. Ingredienserna i denna produkt är väl sammansatta och kliniskt doserade?
 • 24 x Clean Drink Rscued, 330 ml, Citron Lime

  24 x Clean Drink Rscued, 330 ml, Citron Lime
  Rscued by Clean drink är en ekologiskt hållbar funktionsdryck med räddad frukt som dess främsta och viktigaste ingrediens. Denna friska svenska dryck är en utmärkt törstsläckare och perfekt när?
 • 24 x Monster Energy, 500 ml

  24 x Monster Energy, 500 ml
  Monster Energy är en serie otroligt populära energidrycker med uppiggande koffein och välgörande vitaminer. Monster energy finns i många olika varianter och smaker, med eller utan kolhydrater. Monster?
 • BCAA Race 500g

  BCAA Race 500g
  Innehåll: Orange: Aminosyror(L-Leucin, L-Glutamin, L-Valin, L-Isoleucin), surhetsreglerande medel (äppelsyra), natriumbikarbonat, aromer, emulgeringsmedel (solroslecitin), sötningsmedel (E950,E951 (innehåller aspartam (en källa till fenylalanin). Färgämne: riboflavin.Summer fruit: Aminosyror(L-Leucin, L-Glutamin, L-Valin, L-Isoleucin), surhetsreglerande medel (äppelsyra), natriumbikarbonat, aromer, emulgeringsmedel (solroslecitin), sötningsmedel (E950,E951 (innehåller aspartam (en källa till fenylalanin). Färgämne: rödbetspulver.
 • 24 x NOCCO FOCUS, 330 ml, Cola

  24 x NOCCO FOCUS, 330 ml, Cola
  NOCCO FOCUS är the No Carbs Companys senaste funktionsdryck, denna gången har de lagt mycket fokus på den mentala prestationsförmågan, och därför innehåller den ingredienser för ökad fokus och?
 • 12 x Pro Brands ISOtonic Sports Drink, 500 ml

  12 x Pro Brands ISOtonic Sports Drink, 500 ml
  Pro Brands ISOtonic Sports Drink är en isotonisk sportdryck speciellt framtagen för långa eller krävande träningspass. Den uppfriskande och fruktiga smaken gör den även till en svalkande törstsläckare?
 • 24 x NAIA* Drink, 330 ml

  24 x NAIA* Drink, 330 ml
  NAIA* Energy är en välsmakande energidryck som passar perfekt för dig som behöver extra energi inför ett tufft träningspass eller bara behöver lite uppigande fokus till jobbet eller till vardags!?
 • 12 x Monster Espresso, 250 ml, Vanilla

  12 x Monster Espresso, 250 ml, Vanilla
  Monster Espresso är en kaffedryck med tre shots espresso samt berikad med Monster?s Espresso Energy Blend! Den rika smaken och dess kraftfullt uppiggande effekt är resultatet ifrån studerande på?
 • 4 x GAAM Nutrition Functional Drink, 330 ml, Havana Beach

  4 x GAAM Nutrition Functional Drink, 330 ml, Havana Beach
  Känn rytmerna från ett sprudlande och färgstarkt Cuba! Härifrån har vi hämtat inspirationen till sommarens stora nyhet: Havana Beach!* Sockerfri* 180 mg koffein* Tillverkad i Sverige* Vitaminer?
 • Vitargo Shaker 750ml

  Vitargo Shaker 750ml
  Vid användning av kosttillskott underlättar denna Shaker att blanda och förbereda din drink, för användning under och efter träning. Skruvlock så det aldrig läcker något, blandarfilter medföljer f...
 • 24 x Pandy Soda Energy Drink, 330 ml

  24 x Pandy Soda Energy Drink, 330 ml
  Pandy Soda är en välsmakande energidryck som passar perfekt till på morgonen när du behöver lite extra energi på jobbet, på eftermiddagen när du känner dig trött eller till träningen när du?
 • Vitargo Gel

  Vitargo Gel
  Vitargo gel. Världens första energigel med Vitargo som ingrediens presenterar vi här! Vitargo Gel är en 45 g gel med kolhydratkällorna Vitargo, Trehalos, Isomaltulose och mineral samt 50 g koffe...
 • Enervit Isotonic Gel Apple

  Enervit Isotonic Gel Apple
  Enervit Isotonic Gel Apple är en energigel lämplig för alla faser...
 • Enervit Isotonic Gel Raspberry

  Enervit Isotonic Gel Raspberry
  Enervit Isotonic Gel Raspberry är en energigel lämplig för alla f...
 • 24 x Celsius, 355 ml, City Pulse Ruby Orange

  24 x Celsius, 355 ml, City Pulse Ruby Orange
  Celsius City Pulse är den perfekta partnern i det hektiska storstadslivet! Oavsett om du sitter på tunnelbanan på väg till gymmet eller stadsbussen mot universitetet så kommer den spännande och uppfriskande?
 • 24 x Pandy Soda, 330 ml, Pineapple

  24 x Pandy Soda, 330 ml, Pineapple
  Pandy Soda är en välsmakande energidryck som passar perfekt till morgonen när du behöver lite extra energi på jobbet, på eftermiddagen när du känner dig trött eller till träningen när du behöver?
 • 48 x Clean Drink, 330 ml

  48 x Clean Drink, 330 ml
  Clean Drink har visionen att vara det renaste alternativet på marknaden. För att urskilja sig från andra produkter har Clean Drink gjort många aktiva val och uteslutit mindre bra ingredienser. Helt?
 • Enervit Sport Gel Cola

  Enervit Sport Gel Cola
  Behöver du lite extra energi under träningen? Då ska du prova Enervit Gel Cola, en kolhydratbaserad gel med vitaminer och colasmak som hjälper dig att nå nya resultat. Näringsvärde: (100 ml = 4 m...
 • Enervit Pre Sport Orange

  Enervit Pre Sport Orange
  Enervit Pre Sport Orange är ett kolhydratbaserat gelatin med vitamin B1 och skall förtäras innan träning. Det innehåller ej fett samt 30% av produktens totala sockerhalt motsvaras av isomaltulos. D...
 • 12 x NoRR Rehydration Drink, 50cl

  12 x NoRR Rehydration Drink, 50cl
  NoRR Rehydration Drink är en törstsläckande funktionsdryck med en exakt blandning av ämnen som hjälper din kropp att återställa vätskebalansen lättare efter ett hårt träningspass vare sig det?
 • 12 x NAIA* Energy Drink, 330 ml, Wild Strawberry

  12 x NAIA* Energy Drink, 330 ml, Wild Strawberry
  NAIA* Energy Drink är en naturligt sötad och kolsyrad dryck som är berikad med 110 mg koffein, vitaminer, ginseng och guarana. Detta är en produkt som passar perfekt för dig som behöver extra energi?
 • Enervit Isotonic Gel Apple

  Enervit Isotonic Gel Apple
  Enervit Isotonic Gel Apple är en energigel lämplig för alla faser av den långvariga ansträngningen (även för de mest känsliga idrottarna). Isotonisk formel. Baserat på maltodextrin Inget e...
 • 12 x Reign Total Body Fuel, 500 ml, Sour Apple

  12 x Reign Total Body Fuel, 500 ml, Sour Apple
  Reign Total Body Fuel innehåller allt en funktionsdryck ska innehålla: en rejäl dos koffein för maximal energi och fokus, Vitamin B3, B6 &: B12 för att hålla ditt vitaminintag på topp och sist?
 • 24 x Clean Drink, 330 ml, Päron

  24 x Clean Drink, 330 ml, Päron
  Clean Drink har visionen att vara det renaste alternativet på marknaden. För att urskilja sig från andra produkter har Clean Drink gjort många aktiva val och uteslutit mindre bra ingredienser. Helt?
 • 24 x Wato Vätskeersättning, 330 ml, Hallon

  24 x Wato Vätskeersättning, 330 ml, Hallon
  Wato Vätskeersättning är den perfekta produkten för dig som tränar hårt, vistas i varmare klimat eller som gör andra aktiviteter som kräver att du behöver återställa vätskebalansen i kroppen?
 • Enervit Liquid Gel 60ml Lemon

  Enervit Liquid Gel 60ml Lemon
  Energibomb som snabbt ger dig ny energi som varar. Enervit Liquid Gel 60ml Lemon innehåller en perfekt mix av kolhydrater (maltodextrin/fruktos), tas upp snabbare och innehåller mer energi än vanli...
 • Vitargo Post

  Vitargo Post
  Vitargo Post är en återhämtningsdryck som rekommenderas till idrottare som tränar fler än 3-4 tuffa träningspass per vecka. Vitargo POST kallas internationellt för recovery drink. Drycken har jordg...
 • Caramell Bar

  Caramell Bar
  Caramell Bar är en energikaka med smak av karamell. Utmärkt för när du behöver fylla på med energi snabbt, mättar bra och smakar gott.
ilead