logotyp, ikon för längdskidåkning.se Längdskidåkning

Energitillskott för träning & tävling

Det går åt mycket energi när man åker längdskidor, springer, spelar fotboll eller utövar annan aktivitet. Än mer energi går åt om man ligger på hög intensitet som på en tävling.

Olika typer av tillskott med energi

Det finns flera olika sätt att fylla på med energi. Förutom att man kan äta vanlig mat finns det färdiga energitillskott att köpa som till exempel:
Energibars | Energigels | Sportdryck

Populära produkter för snabbt energitillskott

 • The Humble Co. Tandtrådsbygel Mint

  The Humble Co. Tandtrådsbygel Mint
  Tandtrådsbyglar med mintsmak som hjälper dig att hålla rent mellan tänderna. Produkten är miljövänlig då tandtrådsbyglarna tillverkats av majsstärkelse och bambu och förpackningen är helt nedbrytbar.  
 • Enervit Performance Bar 2X30g Chocolate

  Enervit Performance Bar 2X30g Chocolate
  Energibar som bidrar till en minskad trötthet och utmattning. Enervit Performance Bar 2X30g Chocolate innehåller B1- och B6 vitaminer som ger en normal energiomsättning och bibehåller immunsystemet...
 • Maurten Drink Mix 160

  Maurten Drink Mix 160
  Maurten Drink Mix 160 är den perfekta energidrycken för dig som vill ha både vätska och mycket energi före, under och efter dina aktiviteter. Drycken baseras på hydrogel-teknologi med en hög koncen...
 • The Humble Co. Tandtrådsbygel Charcoal & Mint 50-pack

  The Humble Co. Tandtrådsbygel Charcoal & Mint 50-pack
  Tandtrådsbyglar med mintsmak som hjälper dig att hålla rent mellan tänderna. Produkten är miljövänlig då tandtrådsbyglarna tillverkats av majsstärkelse och bambu och förpackningen är nedbrytbar!

Fler tips på energitillskott

 • Clean Drink Sav:d 330 Ml Äpple

  Clean Drink Sav:d 330 Ml Äpple
  Denna svenska funktionsdryck innehåller äppelmust som minskar fruktsvinn, fem vitaminer, naturligt koffein. Drycken har en bas på äpplen som annars skulle kasserats. Ett smart sätt att minska fruktsvinnet&hellip:
 • Oral Rehydration Salt For Children

  Oral Rehydration Salt For Children
  Dosering för barn under 20 kg:Lös upp innehållet i 1 påse i 100 ml dricksvatten (använd inte i kombination med andra vätskor/drycker). Rör om tills pulvret är helt upplöst.För spädbarn:Vi rekommenderar att du använder en tesked var 2-4 minut.Egenskaper:Aspartam FrittHalal och kosherVegan och glutenfriPåsar förpackas separat och lätta att ta med sig10-packInnehåller:GlukosDextrinnatriumkloridnatriumvätekarbonat syraCitronsyrakaliumklorid, smaksättningrödbetasaftpulversötningsmedel sukralosfärg riboflavin 5'-fosfat-natrium.
 • Chimpanzee Isotonic Drink 600g Orange

  Chimpanzee Isotonic Drink 600g Orange
  Chimpanzee Isotonic Drink 600g Orange är en energigivande och återfuktande jonisk energidryck med smak av apelsin, som bidrar till att bibehålla prestanda under långvarig uthållighetsträning och fö...
 • Barnängen Duschgel Nordhav

  Barnängen Duschgel Nordhav
  Mild duschgel för både kropp, hår och ansikte. Har en härligt uppfriskande formula som ger en ren och fräsch känsla samtidigt som den skyddar huden mot uttorkning.
 • Biotechusa Protein Muesli Bar 30 G Hazelnut

  Biotechusa Protein Muesli Bar 30 G Hazelnut
  Biotechusa protein muesli bar är ett perfekt val för den hälsomedvetne, då den innehåller protein, vitaminer, mineraler och kostfiber. Denna bar innehåller varken tillsatt socker eller konserveringsmedel,&hellip:
 • 25 X Vitargo 323 Energy Bar 80 G

  25 X Vitargo 323 Energy Bar 80 G
  Vitargo 323 energy bar innehåller naturliga ingredienser som havre, aprikoser, honung, solrosolja och äkta vanilj inbakat i gräddpulver. Detta ger en fantastisk frisk och mild energikaka med en touch&hellip:
 • Manuka Sport Energy Gel Blandpack 12-pack

  Manuka Sport Energy Gel Blandpack 12-pack
  Manuka Sport Energy Gel är ett energitillskott i form av en gel med en sammansättning av fyra kolhydrater (manukahonung, maltodextrin, glukos och fruktos) samt fyra elektrolyter (natrium, kalium, kalcium och magnesium) framtagen för att ge en förbättrad vätskebalans vid fysisk träning och bidra till uthållig prestation. Innehåller 4 olika smaker (3 av vardera sort) Honey Tropical, Honey Berry, Honey Cherry samt Honey Citrus.
 • Enervit Liquid Gel Competition 60 Ml Black Cherry

  Enervit Liquid Gel Competition 60 Ml Black Cherry
  Enervit sport liquid gel är en effektiv kolhydratladdare i gelform som ger optimal inlagring av kolhydrater och maximalt med energi. ökad energiökad prestationsförmågaökad uthållighetkoffeinenervit&hellip:
 • Wolverine Energy Drink 250 Ml Original

  Wolverine Energy Drink 250 Ml Original
  Wolverine är en välsmakande energidryck med en skön attityd givande design. fördelarna med wolverine:taurin (400mg/100ml). koffein (32mg/ 100ml). energigivande och god. för dig som är ute efter en&hellip:
 • Red Bull Energy Drink 355 Ml Sugarfree

  Red Bull Energy Drink 355 Ml Sugarfree
  Red bull var den första av sitt slag och har sedan lanseringen87 sålt över 62 miljarder burkar i 171 olika länder. uppiggandekolsyradkoffein & guaranavitaminberikadred bull är en funktionsdryck som&hellip:
 • Enervit Liquid Gel 60 Ml Lemon

  Enervit Liquid Gel 60 Ml Lemon
  Enervit sport liquid gel är en effektiv kolhydratladdare i gelform som ger optimal inlagring av kolhydrater och maximalt med energi. ökad energiökad prestationsförmågaökad uthållighetutan koffeinenervit&hellip:
 • Clean Drink Sav:d 330 Ml Persika

  Clean Drink Sav:d 330 Ml Persika
  Denna svenska funktionsdryck innehåller äppelmust som minskar fruktsvinn, fem vitaminer, naturligt koffein. Drycken har en bas på äpplen som annars skulle kasserats. Ett smart sätt att minska fruktsvinnet&hellip:
 • 12 X Naia* Drink 330 Ml Passion

  12 X Naia* Drink 330 Ml Passion
  Naia* energy drink är en naturligt sötad och kolsyrad dryck som är berikad med 110 mg koffein, vitaminer, ginseng och guarana. Detta är en produkt som passar perfekt för dig som behöver extra energi&hellip:
 • Gaam Energy 330 Ml Pear

  Gaam Energy 330 Ml Pear
  Gaam energy är naturligtvis helt befriad från tillsatt socker så att du kan avnjuta den året runt oavsett fitnessmål. På tal om året runt så är gaam energy förutom koffein även berikad med vitamin&hellip:
 • 12 X Bang Energy Drink 500 Ml Bangster Berry

  12 X Bang Energy Drink 500 Ml Bangster Berry
  Om du bara letar efter lite extra energi så ät en chokladkaka, bär en foliehatt i åskväder eller prova en av de andra "energidryckerna" på marknaden. Bang® är inte din typiska sockerfyllda, själsugande&hellip:
 • Manuka Sport Energy Gel Honung Citrus12-pack

  Manuka Sport Energy Gel Honung Citrus12-pack
  Manuka Sport Energy Gel Citrus är en gel med en sammansättning av fyra kolhydrater (manukahonung, maltodextrin, glukos och fruktos) samt fyra elektrolyter (natrium, kalium, kalcium och magnesium) för att ge en förbättrad vätskebalans vid fysisk träning och bidra till uthållig prestation.
 • 24 X Nocco Bcaa 330 Ml Cloudy Soda

  24 X Nocco Bcaa 330 Ml Cloudy Soda
  Nocco bcaanocco bcaa är funktionsdrycken som blivit bästa vän med nästan alla som tränar, och inte tränar för den delen. Berikad med grenade aminosyror, koffein och vitaminer har nocco snabbt blivit&hellip:
 • 48 X Clean Drink Lagerrensning 330 Ml

  48 X Clean Drink Lagerrensning 330 Ml
  Clean drink har visionen att vara det renaste alternativet på marknaden. För att urskilja sig från andra produkter har clean drink gjort många aktiva val och uteslutit mindre bra ingredienser. Helt&hellip:
 • 24 X Wolverine Energy Drink 250 Ml

  24 X Wolverine Energy Drink 250 Ml
  Fördelarna med wolverine:taurin (400mg/100ml). koffein (32mg/ 100ml). energigivande och god. för dig som är ute efter en god och effektiv energidryck utan att det behöver kosta skjortan. doseringsförslag:drick&hellip:
 • 24 X Energidryck

  24 X Energidryck
  24 x energidryck (andrahandssortering) är ett flak med dryck som av olika kosmetiska anledningar faller in under kategorin andrahandssortering. Det kan vara någon buckla eller repor, men själva innehållet&hellip:
 • 24 X Nocco Bcaa 330 Ml Miami Strawberry

  24 X Nocco Bcaa 330 Ml Miami Strawberry
  Med en smak av söt men ändå syrlig jordgubb fyller nocco oss med sommarkänslor redan vid första sippen. Men en burk nocco innehåller mer än härliga tankar om en sommarkväll i miami. Bland annat&hellip:
 • Lohilo Functional Collagen Drink 330 Ml

  Lohilo Functional Collagen Drink 330 Ml
  När du trodde att lohilo redan tagit över marknaden med sina funktionsdrycker släpper dom helt nya - med hyaluronsyra och kollagen. Lohilo ger dig fullt fokus och ser till att du strålar från insidan&hellip:
 • Monster Energy 355 Ml Original

  Monster Energy 355 Ml Original
  Monster energy är en serie otroligt populära energidrycker med uppiggande koffein och välgörande vitaminer. Monster energy finns i många olika varianter och smaker, med eller utan kolhydrater. Monster&hellip:
 • Pro Brands Bcaa Drink Vacay Edition 330 Ml

  Pro Brands Bcaa Drink Vacay Edition 330 Ml
  Ökad prestation och återhämtning vid träningökad muskeltillväxtutökad energi105 mg koffeinpro brands bcaa drink är en kolsyrad och sockerfri dryck som innehåller bcaa som motverkar muskelnedbrytning&hellip:
 • Lohilo Boot Camp 330 Ml Yuzu Lime

  Lohilo Boot Camp 330 Ml Yuzu Lime
  Lohilo boot camp innehåller hela 210 mg koffein vilket gör den unik på marknaden och ser till att du får all den potential du kan behöva för att absolut krossa på gymmet. Gör dig beredd på att&hellip:
 • 24 X Nocco Bcaa + 330 Ml Äpple

  24 X Nocco Bcaa + 330 Ml Äpple
  Nocco bcaa + äpple är en frisk och fräsch funktionsdryck med en otroligt fräsch och krispig smak av grönt äpple. Den är berikad med bcaa, (grenade aminosyror), och vitaminer. Alla drycker från&hellip:
 • Wolverine Energy Drink 250 Ml Ice Blast

  Wolverine Energy Drink 250 Ml Ice Blast
  Fördelarna med wolverine:taurin (400mg/100ml). koffein (32mg/ 100ml). energigivande och god. för dig som är ute efter en god och effektiv energidryck utan att det behöver kosta skjortan. doseringsförslag:drick&hellip:
 • 12 X Heltärligt Bra Bränsle Energibar 55 G

  12 X Heltärligt Bra Bränsle Energibar 55 G
  Heltärligt bra bränsle energibar är full av naturlig energi och passar bra för den hälsomedvetna individen som söker ett bra komplement till träningen. hållbart produceradglutenfriblåbärhonungprotein&hellip:
 • 24 X Monster Energy 500 Ml, Ultra Watermelon

  24 X Monster Energy 500 Ml, Ultra Watermelon
  Monster energy är en serie otroligt populära energidrycker med uppiggande koffein och välgörande vitaminer. Monster energy finns i många olika varianter och smaker, med eller utan kolhydrater. Monster&hellip:
 • 24 X Reign Total Body Fuel 500 Ml

  24 X Reign Total Body Fuel 500 Ml
  Reign total body fuel innehåller allt en funktionsdryck ska innehålla: en rejäl dos koffein för maximal energi och fokus, vitamin b3, b6 & b12 för att hålla ditt vitaminintag på topp och sist men&hellip:
 • Gaam Energy 330 Ml Orange Adventure

  Gaam Energy 330 Ml Orange Adventure
  Gaam energy innehåller koffein, vitaminer och är sockerfri vilket gör att du kan avnjuta den året om ovasett om du har ett träningsmål eller om du helt enkelt bara vill njuta av en god dryck. Gaam&hellip:
 • N.A.E. Duschgel Herbal

  N.A.E. Duschgel Herbal
  Duschgel som innehåller en blanding av ekologisk timjan och rosmarin.
 • Hello Kitty Kompakt Spegel & Hårborste

  Hello Kitty Kompakt Spegel & Hårborste
  Att se bra ut är roligt och lätt med denna fina Hello Kitty hårborste som fixar din hårstil med glans. Liten och nätt borste att ha hemma och som du kan ta med dig i väskan eller necessären. Kompakt spegel med en borste du trycker ut. Mått: 6,5 cm i diameter.
 • Powerade 500ml Mountain Blast

  Powerade 500ml Mountain Blast
  Powerade är en sportdryck som lanserades i sverige år 2001 och finns i flera olika smaker. Powerade består av kolhydrater, natrium och vätska - en kombination som hjälper din kropp att: upprätthålla&hellip:
 • Vitamin Well Sport 500 Ml

  Vitamin Well Sport 500 Ml
  Vitamin well sport är nästa generations sportdryck. Njut dem väl kylda. Under eller efter ett svettigt pass för optimal prestation och uthållighet. Vitamin well sport 001 är en sportdryck som består&hellip:
 • Monster Energy 500 Ml Ultra Paradise

  Monster Energy 500 Ml Ultra Paradise
  Monster energy är en serie otroligt populära energidrycker med uppiggande koffein och välgörande vitaminer. Monster energy finns i många olika varianter och smaker, med eller utan kolhydrater. Monster&hellip:
 • 24 X Healthyco Wafer Bar 24 G Chocolate

  24 X Healthyco Wafer Bar 24 G Chocolate
  Healthyco wafer bar är en naggande god liten mumsbit med en härligt frasig textur som tillfredställer även den mest kräsne individen. sockerfriingen palmoljafrasig & godvegannaturligt god utan tillsatser!healthyco&hellip:
 • Enervit Isotonic Gel Apple

  Enervit Isotonic Gel Apple
  Enervit Isotonic Gel Apple är en energigel lämplig för alla faser av den långvariga ansträngningen (även för de mest känsliga idrottarna). Isotonisk formel. Baserat på maltodextrin Inget e...
 • 24 X Nocco Pwo 250 Ml

  24 X Nocco Pwo 250 Ml
  Nocco pwo är en energidryck berikad med klassiska pre-workout ämnen för maximal prestation!denna produkt är perfekt för dig som vill ha en extra skjuts i din träning och tycker det är besvärligt&hellip:
 • Chimpanzee Isotonic Drink 30g Wild Cherry

  Chimpanzee Isotonic Drink 30g Wild Cherry
  Chimpanzee Isotonic Drink 30g Wild Cherry är en energigivande och återfuktande jonisk energidryck med smak av körsbär, som bidrar till att bibehålla prestanda under långvarig uthållighetsträning oc...
 • Enervit Sport Drink 500 Ml Citron

  Enervit Sport Drink 500 Ml Citron
  Enervit sport drink är en färdigblandad sportdryck som är god, frisk och törstsläckande med en optimal mix av kolhydrater, mineraler och de viktigaste vitaminerna. Drycken är skonsam mot magen och&hellip:
 • 6 Pack 'meal-mix' 125 G Each

  6 Pack 'meal-mix' 125 G Each
  Travellunch Grytpaket 6 x 125 g innehåller sex smaskiga grytportioner för en.1 st Mosad Potatis med Purjolök och Skinka Ingredienser:potatis (37%), skinka (10%), maltodextrin, smörpulver, mjölkpulver, vassleprotein, hydrogenerad vegetabiliskt fett, purjolök (4%), gräddpulver,salt, rostad lök, emulgator: E471, kryddextrakts, kryddor, antioxidationsmedel: E304, jäst, grönsaker, örter. Näringsvärde/100g Torrvara: 1908 KJ 455 kcal 15,2 g protein 20,9 g fett 51,6 g kolhydrater 1 st Biff med lök, grönsaker och mosad potatis Ingredienser: potatis 45%, nötkött 10%, mjölkpulver, grönsaker i varierande proportioner (morötter, tomatflingor, purjolök, ärtor) rostad lök 5,5% (lök 76%, palmfett, vetemjöl), smörpulver, svamp, salt, palmfett, gräddpulver, laktos, vassleprotein, örter, grön paprika, smaktillsatser, kryddor. Näringsvärde/100g Torrvara: 1825 KJ 436 kcal 16 g protein 20 g fett 42 g kolhydrater 1 st Ris med nötkött och paprikasås Ingredienser: ris 52%, palmfett, modifierad stärkelse, tomatflingor, rostad lök 4% (lök 76%, palmfett, vetemjöl), tomatpulver, nötkött 5%, salt, maltodextrin, paprika 2%, rismjöl, jästextrakt, lök, socker, kryddor, kryddextrakt, solrosolja, sirap, smaktillsatser. Näringsvärde/100g Torrvara: 1705 KJ 404 kcal 10 g protein 11 g fett62 g kolhydrater 1 st Linser med skinka Ingredienser: linser 31%, sojaprotein, palmfett, modifierad stärkelse, skinka 10% (fläskkött 74%, salt, druvsocker, stabiliseringsmedel: E450, konserveringsmedel: E250), rostad lök 6% (lök 76%, palmfett, vetemjöl), vassleprotein, salt, maltodextrin, morötter, jästextrakt, tomatpulver, lök, örter, kryddor, smaktillsatser. Näringsvärde/100g Torrvara: 1855 KJ 443 kcal23 g protein 20 g fett39 g kolhydrater 1 st Mos, gröna ärtor och skinka Ingredienser: ärtor 32%, potatis, palmfett, rostad lök 9% (lök 76%, palmfett, vetemjöl), skinka 9% (fläskkött 74%, salt, druvsocker, stabiliseringsmedel: E450, konserveringsmedel: E250), sojaprotein, potatisstärkelse, mjölkpulver, salt, laktos, mjölkprotein, kryddor, smaktillsats. Näringsvärde/100g Torrvara:2005 KJ480 kcal 17 g protein27 g fett37 g kolhydrater
 • Clean Drink 330 Ml, Svartvinbär & Hallon

  Clean Drink 330 Ml, Svartvinbär & Hallon
  Clean drink har visionen att vara det renaste alternativet på marknaden. För att urskilja sig från andra produkter har clean drink gjort många aktiva val och uteslutit mindre bra ingredienser. Helt&hellip:
 • 20 X Puls Nutrition Pure Bar 50 G

  20 X Puls Nutrition Pure Bar 50 G
  Paleo vänligäggvitorfrukternötternaturlig energi!puls nutrition pure bar förser din kropp med naturlig energi och är ett riktigt bra alternativ som näringsrikt mellanmål när du är på språng.&hellip:
 • 24 X Celsius 355 Ml Cola

  24 X Celsius 355 Ml Cola
  Celsius cola är inte bara uppfriskande till smaken. Den är också helt fri från socker och innehåller naturliga ingredienser som ser till att du mår bra med varje sipp du tar. Sockerfri. vitaminberikad.&hellip:
 • Red Vitamin Drink

  Red Vitamin Drink
  I LYOFOODs påsar finns inga konstgjorda tillsatser, inget extra socker, ingen palmolja och inga konserveringsmedel! LYOFOODs pulver är tillverkade av 100% naturliga ingre-dienser, endast bär och grönsaker, några av dem odlas på LYOFOODs egna fält.Alla Lyofoods produkter produceras i Polen i deras anläggningHållbarhet: 2 årIngredienser, frystorkat pulver: jordgubbar* 53%, svarta vinbär* 35%, rödbeta* 12%.*ekologisk frystorkad ingrediens EUTillagning: 1 påse till 500 ml vatten. Tillsätt vatten först och pulver efter. Blanda i en be-hållare med stor öppning och skaka den väl. För bästa resultat, använd en mixerboll.TIPS! Detta är en ganska tjock smoothie så att du kan tillsätta mer vatten, upp till 600 ml vatten fungerar.51 g = 500 ml färdig smoothieNäringsvärdenPerPer100 g51 gEnergi1402 kJ / 333 kcal715 kJ / 169 kcalFett1,8 g0,91 g- varav mättat0,2 g0,1 gKolhydrater58 g29,58 g- varav socker50 g25,5 gFiber19 g9,69 gProtein11 g5,61 gSalt0,1 g0,05 g
 • The Eco Gang Växtbaserad Tandtrådsbygel Charcoal 50-pack

  The Eco Gang Växtbaserad Tandtrådsbygel Charcoal 50-pack
  Gör rent mellan tänderna varje dag med floss picks som innehåller aktivt kol, skaftet är tillverkat av majsstärkelse och tråden av BPA-fri Polyetylen. Tråden är dubbel för extra bra rengöringseffekt.
 • 24 X Trocadero Zero 330 Ml

  24 X Trocadero Zero 330 Ml
  Trocadero zero är en härligt läskande och kolsyrad dryck helt befriad från kalorier och socker. Den passar utmärkt som både måltidsdryck och som svalkande törstsläckare på varma sommardagar.&hellip: