logotyp, ikon för längdskidåkning.se Längdskidåkning

Energitillskott för träning & tävling

Det går åt mycket energi när man åker längdskidor, springer, spelar fotboll eller utövar annan aktivitet. Än mer energi går åt om man ligger på hög intensitet som på en tävling.

Olika typer av tillskott med energi

Det finns flera olika sätt att fylla på med energi. Förutom att man kan äta vanlig mat finns det färdiga energitillskott att köpa som till exempel:
Energibars | Energigels | Sportdryck

Populära produkter för snabbt energitillskott

 • Energi Drink On The Go

  Energi Drink On The Go
  Ingredienser:Sockermaltodextrinsurhetsregulator (äppelsyra, citronsyra)natrium nitraternatriumklorid, kaliumkloridmagnesiumkloridarom och färg (E100)NäringsämnenPer 100 gPer portionPer 100 g färdig produktEnergi %Energi (kJ)1674502152Energi (kcal)40012036Fett (g)000,00↳ Varav mättat fett (g)0,00,00,0Kolhydrater (g)96298,8100↳ Varav sockerarter (g)93,027,98,5Protein (g)000,00Salt (g)0,60,20,1
 • Powersport Bar Crunchy 40g

  Powersport Bar Crunchy 40g
  POWERSPORT CRUNCHY är en lättsmält och fettsnål bar som ger energi. Den innehåller proteiner & vitaminer och ger en god mättnadskänsla. Idealisk både före och under fysisk aktivitet.
 • Carboloader

  Carboloader
  Varför äta pasta i stora mängder så att magen står i fyra hörn när man kan dricka 2-3 portioner Vitargo Carboloader om dagen samtidigt som man äter normala mängder mat? Med Vitargo Carboloader får du en effektivare kolhydratladdning inför tävling, träningsläger och match. Likaså fyller du på energi direkt efter träning, här har Vitargokolhydraten visat sig vara 70% snabbare att fylla på dina förråd än andra vanligt förekommande sportsdryckskolhydrater.
 • Caramell Bar

  Caramell Bar
  Caramell Bar är en energikaka med smak av karamell. Utmärkt för när du behöver fylla på med energi snabbt, mättar bra och smakar gott.

Fler tips på energitillskott

 • 24 X Nocco Bcaa, 330 Ml, Caribbean

  24 X Nocco Bcaa, 330 Ml, Caribbean
  Nocco bcaa caribbean är en funktionsdryck med en fantastiskt uppfriskande smak av solmogen tropisk ananas. Nocco bcaa caribbean är berikad med bcaa, (grenade aminosyror), koffein och vitaminer. Alla&hellip:
 • Pureness Elektrolytpulver, 120 G, Ananas

  Pureness Elektrolytpulver, 120 G, Ananas
  Pureness elektrolytpulver är ett sockerfritt och välsmakande elektrolytpulver, som innehåller de viktigaste elektrolyterna, guérande salt, c-vitamin och organiskt svavel (optimsm). Pureness elektrolytpulver&hellip:
 • 24 X Nocco Focus 4, 330 Ml, Legend Soda

  24 X Nocco Focus 4, 330 Ml, Legend Soda
  Uppiggande effekt av koffein. sockerfri. snabb muskelnäring. återhämtning. fokusnocco focus är en funktionsdryck som lämpar sig mycket bra för fysiska och psykiska aktiviteter såsom träning, studier,&hellip:
 • Maurten Drink Mix 320

  Maurten Drink Mix 320
  Maurten Drink Mix 320 är den perfekta energidrycken för dig som v...
 • 12 X Norr Rehydration Drink, 50cl, Rhubarb

  12 X Norr Rehydration Drink, 50cl, Rhubarb
  Norr rehydration drink är en törstsläckande funktionsdryck med en exakt blandning av ämnen som hjälper din kropp att återställa vätskebalansen lättare efter ett hårt träningspass vare sig det&hellip:
 • Nocco Bcaa +, 330 Ml, Hallon/citron

  Nocco Bcaa +, 330 Ml, Hallon/citron
  Nocco bcaa är funktionsdrycker berikade med bcaa, grenade aminosyror, och vitaminer. Alla drycker från nocco är kolsyrade och sockerfria. Noccos produkter är helt fria från konserveringsmedel och&hellip:
 • Manuka Sport Energy Gel Honung, 45 G

  Manuka Sport Energy Gel Honung, 45 G
  Unik kolhydratskällamanuka honungelektrolyterkoffeinoptimera din prestanda med manuka honung!manuka sport energy gel honey innehåller en blandning av kolhydrater (27,5 g), 57 mg natrium och koffein 45&hellip:
 • Vitargo Performance Bar, 65 G, Vanilj

  Vitargo Performance Bar, 65 G, Vanilj
  Satsa på din återhämtning efter tuffa träningspass. Det är inte alltid man har tillfälle eller ork att blanda sin återhämtningsdrink - ta med några vitargo performance bars i din träningsväska.&hellip:
 • 12 X Monster Espresso, 250 Ml, Milk

  12 X Monster Espresso, 250 Ml, Milk
  Monster espresso är en kaffedryck med tre shots espresso samt berikad med monster?s espresso energy blend! den rika smaken och dess kraftfullt uppiggande effekt är resultatet ifrån studerande på&hellip:
 • Pro Brands Bcaa Drink Vacay Edition, 330 Ml

  Pro Brands Bcaa Drink Vacay Edition, 330 Ml
  Ökad prestation och återhämtning vid träningökad muskeltillväxtutökad energi105 mg koffeinpro brands bcaa drink är en kolsyrad och sockerfri dryck som innehåller bcaa som motverkar muskelnedbrytning&hellip:
 • Enervit Sport Competition Bar, 30 G, Apelsin

  Enervit Sport Competition Bar, 30 G, Apelsin
  Enervit sport competition bar är en bar baserad på ris och havregryn, för ökad energi och maximal prestation under tävling och träning. Kraftfull & naturlig energitrevlig konsistensbra smakfunktionell&hellip:
 • Nocco Bcaa, 330 Ml, Miami Summer Edition Strawberry

  Nocco Bcaa, 330 Ml, Miami Summer Edition Strawberry
  Nocco bcaanocco bcaa är funktionsdrycken som blivit bästa vän med nästan alla som tränar, och inte tränar för den delen. Berikad med grenade aminosyror, koffein och vitaminer har nocco snabbt blivit&hellip:
 • Stacker2 Extreme Energy Zero, 355 Ml, Sinful Citrus

  Stacker2 Extreme Energy Zero, 355 Ml, Sinful Citrus
  Älskar du amerikanska energidrycker är denna produkt perfekt för dig! med klassiska smaker från usa ger stacker2 extreme energy zero dig extra fokus och energi från bland annat taurin och koffein!klassiska&hellip:
 • Wolverine Energy Drink, 250 Ml, Sour Lime

  Wolverine Energy Drink, 250 Ml, Sour Lime
  Wolverine är en välsmakande energidryck med en skön attityd givande design. Fördelarna med wolverine:taurin (400mg/100ml). Koffein (32mg/ 100ml). Energigivande och god. För dig som är ute efter en&hellip:
 • 12 X Gatorade 500 Ml

  12 X Gatorade 500 Ml
  Gatorade är världens första sportdryck för vätskeersättning och den är lika populär idag som vid lanseringen65. Namnet kommer från laget bakom uppkomsten av drycken, florida gators som fick drycken&hellip:
 • 24 X Nocco Bcaa +, 330 Ml, Äpple

  24 X Nocco Bcaa +, 330 Ml, Äpple
  Nocco bcaa + äpple är en frisk och fräsch funktionsdryck med en otroligt fräsch och krispig smak av grönt äpple. Den är berikad med bcaa, (grenade aminosyror), och vitaminer. Alla drycker från&hellip:
 • Mealbar Toffee 20-pack - 85% rabatt

  Mealbar Toffee 20-pack - 85% rabatt
  Hel låda - 20 stycken måltidsersättningar i form av smarriga bars med smak av kola. Innnehåller 212 kalorier samt hög protein per bar och är dessutom rika på fibrer.
 • Enervit Liquid Gel 60ml Greentea

  Enervit Liquid Gel 60ml Greentea
  Energibomb som snabbt ger dig ny energi som varar. Enervit Liquid...
 • 24 X Nutramino Heat Bcaa, 330 Ml, Mango/passion Fruit

  24 X Nutramino Heat Bcaa, 330 Ml, Mango/passion Fruit
  Nutramino heat bcaa är en kraftfull och uppiggande energidryck berikad med grenade aminosyror (bcaa), koffein, taurin och vitaminer. den unika formulan innehåller hela olika ingredienser som alla arbetar&hellip:
 • 24 X Nocco Bcaa, 330 Ml, Ice Soda

  24 X Nocco Bcaa, 330 Ml, Ice Soda
  Nocco bcaanocco bcaa är funktionsdrycken som blivit bästa vän med nästan alla som tränar, och inte tränar för den delen. Berikad med grenade aminosyror, koffein och vitaminer har nocco snabbt blivit&hellip:
 • 24 X Clean Drink, 330 Ml, Koenigsegg

  24 X Clean Drink, 330 Ml, Koenigsegg
  Helt veganskfri från konserveringsmedel och färgämnen105 mg koffeinaminosyror för bättre återhämtningvad innehåller clean drink?i en burk clean drink hittar du tio olika vitaminer som är tillsatta&hellip:
 • 24 X Monster Energy, 500 Ml, Absolutely Zero

  24 X Monster Energy, 500 Ml, Absolutely Zero
  Monster energy är en serie otroligt populära energidrycker med uppiggande koffein och välgörande vitaminer. Monster energy finns i många olika varianter och smaker, med eller utan kolhydrater. Monster&hellip:
 • Enervit Sport Gel, 25 Ml, Hallon

  Enervit Sport Gel, 25 Ml, Hallon
  Enervit sport gel är en effektiv kolhydratladdare i gelform som ger optimal inlagring av kolhydrater och maximalt med energi. ökad energiökad prestationsförmågaökad uthållighetmed eller utan koffeinenervit&hellip:
 • Clean Drink, 330 Ml, Äpple Päron

  Clean Drink, 330 Ml, Äpple Päron
  Clean drink har visionen att vara det renaste alternativet på marknaden. För att urskilja sig från andra produkter har clean drink gjort många aktiva val och uteslutit mindre bra ingredienser. Helt&hellip:
 • BCAA Race 500g

  BCAA Race 500g
  Innehåll: Orange: Aminosyror(L-Leucin, L-Glutamin, L-Valin, L-Isoleucin), surhetsreglerande medel (äppelsyra), natriumbikarbonat, aromer, emulgeringsmedel (solroslecitin), sötningsmedel (E950,E951 (innehåller aspartam (en källa till fenylalanin). Färgämne: riboflavin.Summer fruit: Aminosyror(L-Leucin, L-Glutamin, L-Valin, L-Isoleucin), surhetsreglerande medel (äppelsyra), natriumbikarbonat, aromer, emulgeringsmedel (solroslecitin), sötningsmedel (E950,E951 (innehåller aspartam (en källa till fenylalanin). Färgämne: rödbetspulver.
 • Wato Vätskeersättning, 330 Ml, Ice Peach

  Wato Vätskeersättning, 330 Ml, Ice Peach
  Wato vätskeersättning är den perfekta produkten för dig som tränar hårt, vistas i varmare klimat eller som gör andra aktiviteter som kräver att du behöver återställa vätskebalansen i kroppen&hellip:
 • Reign Total Body Fuel, 500 Ml, Lemon Hdz

  Reign Total Body Fuel, 500 Ml, Lemon Hdz
  Reign total body fuel innehåller allt en funktionsdryck ska innehålla: en rejäl dos koffein för maximal energi och fokus, vitamin b3, b6 & b12 för att hålla ditt vitaminintag på topp och sist men&hellip:
 • Pro Brands Bcaa Drink, 330 Ml, Lime

  Pro Brands Bcaa Drink, 330 Ml, Lime
  Pro brands funktionella dryck med god smak och som med sitt innehåll av bcaa även stimulerar proteinsyntesen för att i sin tur optimera muskeltillväxten i samband med styrketräning. Pro brands bcaa&hellip:
 • Clean Drink, 330 Ml, Citron/lime

  Clean Drink, 330 Ml, Citron/lime
  Clean drink har visionen att vara det renaste alternativet på marknaden. För att urskilja sig från andra produkter har clean drink gjort många aktiva val och uteslutit mindre bra ingredienser. Helt&hellip:
 • Wolverine Energy Drink, 250 Ml

  Wolverine Energy Drink, 250 Ml
  Fördelarna med wolverine:taurin (400mg/100ml). koffein (32mg/ 100ml). energigivande och god. för dig som är ute efter en god och effektiv energidryck utan att det behöver kosta skjortan. doseringsförslag:drick&hellip:
 • Nocco Focus 4, 330 Ml, Legend Soda

  Nocco Focus 4, 330 Ml, Legend Soda
  Nocco focus är the no carbs companys senaste funktionsdryck, denna gången har de lagt mycket fokus på den mentala prestationsförmågan, och därför innehåller den ingredienser för ökad fokus och&hellip:
 • Clean Drink, 330 Ml, Koenigsegg

  Clean Drink, 330 Ml, Koenigsegg
  Clean drink har visionen att vara det renaste alternativet på marknaden. För att urskilja sig från andra produkter har clean drink gjort många aktiva val och uteslutit mindre bra ingredienser. Helt&hellip:
 • 24 X Pro Brands Bcaa Drink, 330 Ml, Mango

  24 X Pro Brands Bcaa Drink, 330 Ml, Mango
  Pro brands funktionella dryck med god smak och som med sitt innehåll av bcaa även stimulerar proteinsyntesen för att i sin tur optimera muskeltillväxten i samband med styrketräning. Pro brands bcaa&hellip:
 • 28 X Biotechusa Nut Bar, 35 G

  28 X Biotechusa Nut Bar, 35 G
  Biotechusa nut bar är en god källa till protein och andra värdefulla näringsämnen tack vare sina olika frukter, nötter och frön, att den sedan smakar fantastiskt bra är ingen direkt nackdel. naturlig&hellip:
 • Self Omninutrition Hydroplus Energy Gel, 45 G, Apelsin

  Self Omninutrition Hydroplus Energy Gel, 45 G, Apelsin
  Self omninutrition hydroplus energy gel är en effektiv produkt för ökad energi och prestationsförmåga. Den kommer i ett praktiskt format och innehåller maltodextrin med förlängd frisättning, användbar&hellip:
 • Nocco Focus 2, 330 Ml, Melon Crush

  Nocco Focus 2, 330 Ml, Melon Crush
  Nocco focus är the no carbs companys senaste funtionsdryck, denna gången har de lagt mycket fokus på den mentala prestationsförmågan, och därför innehåller den både theanin och koffein för ökad&hellip:
 • 24 X Monster Energy, 500 Ml, Ultra Violet

  24 X Monster Energy, 500 Ml, Ultra Violet
  Monster energy är en serie otroligt populära energidrycker med uppiggande koffein och välgörande vitaminer. Monster energy finns i många olika varianter och smaker, med eller utan kolhydrater. Monster&hellip:
 • Pro Brands Bcaa Drink, 330 Ml, Watermelon/strawberry

  Pro Brands Bcaa Drink, 330 Ml, Watermelon/strawberry
  Pro brands funktionella dryck med god smak och som med sitt innehåll av bcaa även stimulerar proteinsyntesen för att i sin tur optimera muskeltillväxten i samband med styrketräning. Pro brands bcaa&hellip:
 • Wolverine Energy Drink, 250 Ml, Ice Blast

  Wolverine Energy Drink, 250 Ml, Ice Blast
  Fördelarna med wolverine:taurin (400mg/100ml). koffein (32mg/ 100ml). energigivande och god. för dig som är ute efter en god och effektiv energidryck utan att det behöver kosta skjortan. doseringsförslag:drick&hellip:
 • Vitargo Endurance Bar, 65 G

  Vitargo Endurance Bar, 65 G
  Vitargo endurance bar är en lättuggad energibar som innehåller vitargo, kreatin, glutamin och koffein, allt för att ge dig de bästa förutsättningarna att prestera maximalt. Vitargo®kreatinbcaakoffeinvitargo&hellip:
 • 24 X Clean Drink Rscued, 330 Ml, Jordgubb Lime

  24 X Clean Drink Rscued, 330 Ml, Jordgubb Lime
  Rscued by clean drink är en ekologiskt hållbar funktionsdryck med räddad frukt som dess främsta och viktigaste ingrediens. Denna friska svenska dryck är en utmärkt törstsläckare och perfekt när&hellip:
 • Maurten Drink Mix 160

  Maurten Drink Mix 160
  Maurten Drink Mix 160 är den perfekta energidrycken för dig som v...
 • Enervit Gel Citrus with Caffeine

  Enervit Gel Citrus with Caffeine
  Behöver du lite extra energi under träningen? Då ska du prova Ene...
 • Pro Brands Isotonic Sports Drink, 500 Ml, Mountain Wild Berries

  Pro Brands Isotonic Sports Drink, 500 Ml, Mountain Wild Berries
  Pro brands isotonic sports drink är en isotonisk sportdryck speciellt framtagen för långa eller krävande träningspass. Den uppfriskande och fruktiga smaken gör den även till en svalkande törstsläckare&hellip:
 • 24 X Trocadero Zero, 330 Ml

  24 X Trocadero Zero, 330 Ml
  Trocadero zero är en härligt läskande och kolsyrad dryck helt befriad från kalorier och socker. Den passar utmärkt som både måltidsdryck och som svalkande törstsläckare på varma sommardagar.&hellip:
 • Veganhey Vegan Bar, 55 G, Cinnamon Apple Pie

  Veganhey Vegan Bar, 55 G, Cinnamon Apple Pie
  Denna veganska bar är speciellt framtagen för aktiva och hälsomedvetna personer. Basen i veganhey veganbar består av svenskt havre som är naturligt rik på mineraler, protein och kostfiber. framtagen&hellip:
 • 12 X Huski Chocolate Regular, 250 Ml

  12 X Huski Chocolate Regular, 250 Ml
  Huski chocolate är det populära originalet framtagen nära polcirkeln och älskad av mäniskor över hela världen. Drycken passar alla tillfällen, från arktiska äventyr till långdragna kontorsmöten.&hellip:
 • 24 X Iqfuel, 330 Ml, Hydrate Mango/ananas

  24 X Iqfuel, 330 Ml, Hydrate Mango/ananas
  Iq fuels produkter är svensktillverkade med trippelfiltrerat vatten för att optimera upptaget av innehåll på bästa sätt. Dessutom är produkterna helt fria från koffein, taurin och socker. Det gör&hellip:
ilead