logotyp, ikon för längdskidåkning.se Längdskidåkning

Energitillskott för längdåkare

Det går åt mycket energi när man åker längdskidor, springer, spelar fotboll eller utövar annan aktivitet. Än mer energi går åt om man ligger på hög intensitet som på en tävling.

Flytande och fast energi för längdskidåkning

Det finns flera olika sätt att fylla på med energi. Förutom att man kan äta vanlig mat finns det färdiga energitillskott att köpa som till exempel: Energibars | Energigels | Sportdryck

Populära produkter för snabbt energitillskott

 • The Humble Co. Tandtrådsbygel Mint

  The Humble Co. Tandtrådsbygel Mint
  Tandtrådsbyglar med mintsmak som hjälper dig att hålla rent mellan tänderna. Produkten är miljövänlig då tandtrådsbyglarna tillverkats av majsstärkelse och bambu och förpackningen är helt nedbrytbar.  
 • Vitargo Carboloader 1Kg Påse

  Vitargo Carboloader 1Kg Påse
  Vitargo Carboloader 1kg - påse. Energiladdaren för dej som inte lämnar något åt slumpen!   Denna kolhydratladdare med den gigantiskt stora Vitargokolhydraten har revolutionerat området kolhydra...
 • The Humble Co. Tandtrådsbygel Charcoal & Mint 50-pack

  The Humble Co. Tandtrådsbygel Charcoal & Mint 50-pack
  Tandtrådsbyglar med mintsmak som hjälper dig att hålla rent mellan tänderna. Produkten är miljövänlig då tandtrådsbyglarna tillverkats av majsstärkelse och bambu och förpackningen är nedbrytbar!
 • Enervit Liquid Gel 60ml Greentea

  Enervit Liquid Gel 60ml Greentea
  Energibomb som snabbt ger dig ny energi som varar. Enervit Liquid Gel 60ml Greentea innehåller en perfekt mix av kolhydrater (maltodextrin/fruktos), tas upp snabbare och innehåller mer energi än va...

Fler tips på energitillskott

 • Isotonic Drink Orange 30g

  Isotonic Drink Orange 30g
  Ingredienser: maltodextriner, glukos, isomaltulos* (20%), sackaros, surgöring: citronsyra, kalciumlaktat, arom, naturlig färg: rödbetsjuicepulver, natriumcitrat, natriumklorid, magnesiumsalter av citronsyra, L-askorbinsyra, kalium citrat, kaliumsalter av ortofosforsyra, kaliumklorid. * Isomaltulos är en källa till glukos och fruktos.Innehåll av ytterligare ämnen: Färgämnen – naturlig färg Rödbetsjuicepulver (endast Wild Cherry)Konserveringsmedel – används ej Sötningsmedel – används ejBeredning och användning: Blanda 30 g av pulvret med 375 ml vatten (isotonisk dryck, 280 mOsm/kg) eller med 500 ml vatten (hypotonisk dryck, 210 mOsm/kg). För att uppnå önskad effekt, följ beredningsanvisningarna. Hypotonisk dryck rekommenderas före och under träningen, barn 6-12 år 500-1000 ml, barn 12-15 år 500-1500 ml och vuxna upp till 2500 ml dagligen. Isoton dryck (375-750 ml) rekommenderas endast för vuxna efter träningen. Isoton dryck är olämplig för barn och hypoton dryck för barn under 6 år. Allergeninformation: Tillverkad i en anläggning som även bearbetade gluten och ägg vit.) Hållbarhet - 24 månader CHIMPANZEE - Monkey Brothers s.r.o. - Milady Horákové 46 - 56802, Svitavy - Czech RepublicVat nr.: CZ 28276141 - Tel.: +420 602 778 594 - mail.: j.toufar@chimpanzeebar.com
 • Pro Brands Drink 330 Ml Winter Candy

  Pro Brands Drink 330 Ml Winter Candy
  Pro brands funktionella och välsmakande dryck innehåller bcaa som har förmågan att stimulera proteinsyntesen som i sin tur optimerar muskeltillväxten i samband med styrketräning. Pro brands bcaa&hellip:
 • 24 X Nocco Bcaa 330 Ml Sunny Soda

  24 X Nocco Bcaa 330 Ml Sunny Soda
  Nocco bcaanocco bcaa är funktionsdrycken som blivit bästa vän med nästan alla som tränar, och inte tränar för den delen. Berikad med grenade aminosyror, koffein och vitaminer har nocco snabbt blivit&hellip:
 • 12 X Monster Espresso 250 Ml

  12 X Monster Espresso 250 Ml
  Monster espresso är en kaffedryck med tre shots espresso samt berikad med monster?s espresso energy blend! den rika smaken och dess kraftfullt uppiggande effekt är resultatet ifrån studerande på&hellip:
 • N1ce Funktionsdryck 330 Ml Bubble Trouble

  N1ce Funktionsdryck 330 Ml Bubble Trouble
  Det finns få funktionella drycker ute på marknaden som innehåller de viktiga essentiella aminosyrorna. N1ce fyller ett gap av eaa -tillskott. Eaa är ett bra tillskott under ditt träningspass för&hellip:
 • Nocco Focus 4 330 Ml Legend Soda

  Nocco Focus 4 330 Ml Legend Soda
  Nocco focus är the no carbs companys senaste funktionsdryck, denna gången har de lagt mycket fokus på den mentala prestationsförmågan, och därför innehåller den ingredienser för ökad fokus och&hellip:
 • Celsius 355 Ml Frozen Berry

  Celsius 355 Ml Frozen Berry
  Celsius är inte bara uppfriskande till smaken. Den är också helt fri från socker och innehåller naturliga ingredienser som ser till att du mår bra med varje sipp du tar. Sockerfri. vitaminberikad.&hellip:
 • 24 X Lohilo Functional Bcaa Drink 330 Ml

  24 X Lohilo Functional Bcaa Drink 330 Ml
  Lohilo levererar en funktionsdryck som är både smakrik och innehållsrik. En burk innehåller hela 50% av det dagliga intaget vitaminer och mineraler. Lohilo ser till att du har fullt fokus under hela&hellip:
 • Pändy Soda Energy Drink 330 Ml

  Pändy Soda Energy Drink 330 Ml
  Pändy soda är en välsmakande energidryck som passar perfekt till morgonen när du behöver lite extra energi på jobbet, på eftermiddagen när du känner dig trött eller till träningen när du behöver&hellip:
 • Nocco Bcaa 330 Ml Päron

  Nocco Bcaa 330 Ml Päron
  Nocco bcaanocco bcaa är funktionsdrycken som blivit bästa vän med nästan alla som tränar, och inte tränar för den delen. Berikad med grenade aminosyror, koffein och vitaminer har nocco snabbt blivit&hellip:
 • 24 X Monster Energy 500 Ml, Ultra Watermelon

  24 X Monster Energy 500 Ml, Ultra Watermelon
  Monster energy är en serie otroligt populära energidrycker med uppiggande koffein och välgörande vitaminer. Monster energy finns i många olika varianter och smaker, med eller utan kolhydrater. Monster&hellip:
 • N1ce Funktionsdryck 330 Ml

  N1ce Funktionsdryck 330 Ml
  Det finns få funktionella drycker ute på marknaden som innehåller de viktiga essentiella aminosyrorna. N1ce fyller ett gap av eaa -tillskott. Eaa är ett bra tillskott under ditt träningspass för&hellip:
 • 24 X Iqfuel Tre Kronor 330 Ml Hydrate Orange Citrus

  24 X Iqfuel Tre Kronor 330 Ml Hydrate Orange Citrus
  Iq fuels produkter är svensktillverkade med trippelfiltrerat vatten för att optimera upptaget av innehåll på bästa sätt. Dessutom är produkterna helt fria från koffein, taurin och socker. Det gör&hellip:
 • 24 X Homie Wake Up Synbiotic 330 Ml Pink Grapefruit

  24 X Homie Wake Up Synbiotic 330 Ml Pink Grapefruit
  Den innehåller också naturligt koffein från gröna kaffebönor som bidrar till ökad vakenhet och förbättrad koncentration. När du dricker wake up synbiotic blir du pigg, glad och ger även goda&hellip:
 • Enervit Liquid Gel 60 Ml

  Enervit Liquid Gel 60 Ml
  Enervit sport liquid gel är en effektiv kolhydratladdare i gelform som ger optimal inlagring av kolhydrater och maximalt med energi. ökad energiökad prestationsförmågaökad uthållighetmed eller utan&hellip:
 • Enervit Liquid Gel 60ml Greentea

  Enervit Liquid Gel 60ml Greentea
  Energibomb som snabbt ger dig ny energi som varar. Enervit Liquid Gel 60ml Greentea innehåller en perfekt mix av kolhydrater (maltodextrin/fruktos), tas upp snabbare och innehåller mer energi än va...
 • Vitamin Well Sport 500 Ml 002 - Lemon Lime

  Vitamin Well Sport 500 Ml 002 - Lemon Lime
  Vitamin well sport är nästa generations sportdryck. Njut dem väl kylda. Under eller efter ett svettigt pass för optimal prestation och uthållighet. Vitamin well sport 001 är en sportdryck som består&hellip:
 • 12 X Bang Energy Drink 500 Ml Frosé Rosé

  12 X Bang Energy Drink 500 Ml Frosé Rosé
  Om du bara letar efter lite extra energi så ät en chokladkaka, bär en foliehatt i åskväder eller prova en av de andra "energidryckerna" på marknaden. Bang® är inte din typiska sockerfyllda, själsugande&hellip:
 • Vitargo Bcaa Race 500G Orange

  Vitargo Bcaa Race 500G Orange
  Varför BCAA? Först en enklare genomgång vad BCAA betyder. BCAA står för Branched-chain amino acids och är ett samlingsnamn för de tre grenade aminosyrorna  L-Leucin, L-Valin och L-Isoleucin. Av de ...
 • Naia* Energy Bcaa 330 Ml Summer Strawberry

  Naia* Energy Bcaa 330 Ml Summer Strawberry
  Naia* energy bcaa är en välsmakande energidryck som passar perfekt för dig som behöver extra energi inför ett tufft träningspass eller bara behöver lite uppigande fokus till jobbet eller till vardags!&hellip:
 • Vitargo Pure

  Vitargo Pure
  Vitargo Pure är den perfekta ingrediensen för att blanda egen återhämtningsdryck, gelblandning eller sportdryck! Gluten- och sockerfri. Vitargo Pure innehåller Vitargo-kolhydraten utan andra tillsa...
 • Kleen Paleo Crunch Bar 47 G Mmm So Choco Nutty

  Kleen Paleo Crunch Bar 47 G Mmm So Choco Nutty
  Kleen paleo crunch bars är tillverkade av 100% ekologiska nötter, frön och frukt. Smaksatta med de bästa naturliga ingredienserna vi har kunnat hitta. Varje bar är fullspäckad med nyttiga vitaminer,&hellip:
 • Vitargo Gel

  Vitargo Gel
  Vitargo gel. Världens första energigel med Vitargo som ingrediens presenterar vi här! Vitargo Gel är en 45 g gel med kolhydratkällorna Vitargo, Trehalos, Isomaltulose och mineral samt 50 g koffe...
 • Vitargo Performance Bar 65 G

  Vitargo Performance Bar 65 G
  Satsa på din återhämtning efter tuffa träningspass. Det är inte alltid man har tillfälle eller ork att blanda sin återhämtningsdrink - ta med några vitargo performance bars i din träningsväska.&hellip:
 • Battery Energy Drink 330 Ml

  Battery Energy Drink 330 Ml
  Battery Energy Drink 330 Ml. Finns i storleken , i materialet/smaken och har färgen . En grym produkt från Protein World.
 • 24 X Homie Wake Up Synbiotic 330 Ml Pineapple Pear

  24 X Homie Wake Up Synbiotic 330 Ml Pineapple Pear
  Den innehåller också naturligt koffein från gröna kaffebönor som bidrar till ökad vakenhet och förbättrad koncentration. När du dricker wake up synbiotic blir du pigg, glad och ger även goda&hellip:
 • Bang Energy Drink 500 Ml

  Bang Energy Drink 500 Ml
  Om du bara letar efter lite extra energi så ät en chokladkaka, bär en foliehatt i åskväder eller prova en av de andra "energidryckerna" på marknaden. Bang® är inte din typiska sockerfyllda, själsugande&hellip:
 • 24 X Pro Brands Bcaa Drink Vacay Edition 330 Ml Palma Beach

  24 X Pro Brands Bcaa Drink Vacay Edition 330 Ml Palma Beach
  Ökad prestation och återhämtning vid träningökad muskeltillväxtutökad energi105 mg koffeinpro brands bcaa drink är en kolsyrad och sockerfri dryck som innehåller bcaa som motverkar muskelnedbrytning&hellip:
 • Biotechusa Go Energy Bar 40 G Strawberry-yogurt

  Biotechusa Go Energy Bar 40 G Strawberry-yogurt
  Biotechusa Go Energy Bar 40 G Strawberry-yogurt. Finns i storleken 40 g g, i materialet/smaken Jordgubb och har färgen . En grym produkt från BioTechUSA.
 • Vitargo Flaska

  Vitargo Flaska
  Vitargo flaskan. Bara att blanda vatten och pulver och skaka så är din dryck klar.
 • Resorb Recharge 500 Ml Fläder Lime

  Resorb Recharge 500 Ml Fläder Lime
  Resorb recharge är en funktionell dryck berikad med kolhydrater, elektrolyter, vitaminer och mineraler. En flaska innehåller magnesium och vitamin c som bidrar till att minska trötthet och utmattning.&hellip:
 • ProBrands Energidryck X-Gamer 24-pack

  ProBrands Energidryck X-Gamer 24-pack
  Denna kolsyrade funktionsdryck kan hjälpa dig att hålla din fokus och skärpa uppe samt förbättra din uthållighet samt reaktionsförmåga när du har dina spelsessioner. Hyperbeast har en uppfriskande smak av fruit punch.
 • Vitargo Endurance Bar 65 G

  Vitargo Endurance Bar 65 G
  Vitargo endurance bar är en lättuggad energibar som innehåller vitargo, kreatin, glutamin och koffein, allt för att ge dig de bästa förutsättningarna att prestera maximalt. Vitargo®kreatinbcaakoffeinvitargo&hellip:
 • Enervit Liquid Gel 60ml Lemon

  Enervit Liquid Gel 60ml Lemon
  Energibomb som snabbt ger dig ny energi som varar. Enervit Liquid Gel 60ml Lemon innehåller en perfekt mix av kolhydrater (maltodextrin/fruktos), tas upp snabbare och innehåller mer energi än vanli...
 • N1ce Funktionsdryck 330 Ml Crystal Pear

  N1ce Funktionsdryck 330 Ml Crystal Pear
  Det finns få funktionella drycker ute på marknaden som innehåller de viktiga essentiella aminosyrorna. N1ce fyller ett gap av eaa -tillskott. Eaa är ett bra tillskott under ditt träningspass för&hellip:
 • Chimpanzee Isotonic Drink 30g Wild Cherry

  Chimpanzee Isotonic Drink 30g Wild Cherry
  Chimpanzee Isotonic Drink 30g Wild Cherry är en energigivande och återfuktande jonisk energidryck med smak av körsbär, som bidrar till att bibehålla prestanda under långvarig uthållighetsträning oc...
 • 24 X Clean Drink Sav:d 330 Ml

  24 X Clean Drink Sav:d 330 Ml
  Denna svenska funktionsdryck innehåller äppelmust som minskar fruktsvinn, fem vitaminer, naturligt koffein. Drycken har en bas på äpplen som annars skulle kasserats. Ett smart sätt att minska fruktsvinnet&hellip:
 • Clean Drink Sav:d 330 Ml Hallon

  Clean Drink Sav:d 330 Ml Hallon
  Denna svenska funktionsdryck innehåller äppelmust som minskar fruktsvinn, fem vitaminer, naturligt koffein. Drycken har en bas på äpplen som annars skulle kasserats. Ett smart sätt att minska fruktsvinnet&hellip:
 • 24 X Clean Drink 330 Ml, Svartvinbär & Hallon

  24 X Clean Drink 330 Ml, Svartvinbär & Hallon
  Clean drink har visionen att vara det renaste alternativet på marknaden. För att urskilja sig från andra produkter har clean drink gjort många aktiva val och uteslutit mindre bra ingredienser. Helt&hellip:
 • 24 X Nocco Bcaa + 330 Ml Hallon/citron

  24 X Nocco Bcaa + 330 Ml Hallon/citron
  Nocco bcaa + hallon/citron är en frisk och fräsch funktionsdryck med en härlig smak av hallon och citron. Den är berikad med bcaa, (grenade aminosyror), och vitaminer. Alla drycker från nocco är&hellip:
 • Veganhey Vegan Bar 55 G

  Veganhey Vegan Bar 55 G
  Denna veganska bar är speciellt framtagen för aktiva och hälsomedvetna personer. Basen i veganhey veganbar består av svenskt havre som är naturligt rik på mineraler, protein och kostfiber. framtagen&hellip:
 • Enervit Sport Liquid Gel Competition Citrus

  Enervit Sport Liquid Gel Competition Citrus
  Enervit Sport Liquid Gel Competition Citrus är en kolhydratbaserad gel avsedd att användas under träningen, och innehåller bland annat koffein, vitamin B1 och tiamin, som bidrar till normal energio...
 • Nocco Focus 330 Ml Ramonade

  Nocco Focus 330 Ml Ramonade
  Uppiggande effekt av koffein. sockerfri. snabb muskelnäring. återhämtning. fokusnocco focus är en funktionsdryck som lämpar sig mycket bra för fysiska och psykiska aktiviteter såsom träning, studier,&hellip:
 • 24 X Battery Energy Drink 330 Ml Nocal 33b

  24 X Battery Energy Drink 330 Ml Nocal 33b
  Battery är en energidryck av premiumkvalitet. Tack vare den optimala blandningen av koffein, guaraná, taurin, socker, maltodextrin och b-vitaminer fungerar battery snabbt och effektivt. Battery finns&hellip:
 • Monster Energy 500 Ml

  Monster Energy 500 Ml
  Monster energy är en serie otroligt populära energidrycker med uppiggande koffein och välgörande vitaminer. Monster energy finns i många olika varianter och smaker, med eller utan kolhydrater. Monster&hellip:
 • Biotechusa Nut Bar 35 G Nuts & Fruits

  Biotechusa Nut Bar 35 G Nuts & Fruits
  Biotechusa nut bar är en god källa till protein och andra värdefulla näringsämnen tack vare sina olika frukter, nötter och frön, att den sedan smakar fantastiskt bra är ingen direkt nackdel. naturlig&hellip:
 • Biotechusa Energy Gel 60 G

  Biotechusa Energy Gel 60 G
  Biotechusa energy gel är speciellt framtagen för atleter som utövar långa träningspass, uthållighetssporter eller mycket tung träning. snabb energitricarbmct fettsyrortaurinl-karnitinbiotechusa&hellip:
 • 24 X Pxl Energy 500 Ml

  24 X Pxl Energy 500 Ml
  Aromerna kommer från toppproducenter som skapar riktigt bra smaker utan den bittra eftersmak som aromer av lägre kvalitet lider av. Pxl vill att den första klunken välkomnar dig ombord och den sista&hellip: