logotyp, ikon för längdskidåkning.se Längdskidåkning

Energitillskott för träning & tävling

Det går åt mycket energi när man åker längdskidor, springer, spelar fotboll eller utövar annan aktivitet. Än mer energi går åt om man ligger på hög intensitet som på en tävling.

Olika typer av tillskott med energi

Det finns flera olika sätt att fylla på med energi. Förutom att man kan äta vanlig mat finns det färdiga energitillskott att köpa som till exempel:
Energibars | Energigels | Sportdryck

Populära produkter för snabbt energitillskott

 • Tandtrådsbygel Mint - 31% rabatt

  Tandtrådsbygel Mint - 31% rabatt
  Tandtrådsbyglar med mintsmak som hjälper dig att hålla rent mellan tänderna. Produkten är miljövänlig då tandtrådsbyglarna tillverkats av majsstärkelse och bambu och förpackningen är helt nedbrytbar.  
 • Enervit Performance Bar 2X30g Chocolate

  Enervit Performance Bar 2X30g Chocolate
  Energibar som bidrar till en minskad trötthet och utmattning. Enervit Performance Bar 2X30g Chocolate innehåller B1- och B6 vitaminer som ger en normal energiomsättning och bibehåller immunsystemet...
 • 12 X Huski Chocolate Regular, 250 Ml

  12 X Huski Chocolate Regular, 250 Ml
  Huski chocolate är det populära originalet framtagen nära polcirkeln och älskad av mäniskor över hela världen. Drycken passar alla tillfällen, från arktiska äventyr till långdragna kontorsmöten.&hellip:
 • Enervit Competition Bar 30g Orange

  Enervit Competition Bar 30g Orange
  Energibar för högintensiv tärning. Enervit Competition Bar 30g Orange ska förvaras svalt och torrt, är glutenfri och rekommenderas att ta max 1-2 gånger per dag vid fysisk aktivitet. Ingredienser:...

Fler tips på energitillskott

 • Monster Espresso, 250 Ml, Vanilla

  Monster Espresso, 250 Ml, Vanilla
  Monster espresso är en kaffedryck med tre shots espresso samt berikad med monster?s espresso energy blend! den rika smaken och dess kraftfullt uppiggande effekt är resultatet ifrån studerande på&hellip:
 • 24 X Healthyco Wafer Bar, 24 G, Chocolate

  24 X Healthyco Wafer Bar, 24 G, Chocolate
  Healthyco wafer bar är en naggande god liten mumsbit med en härligt frasig textur som tillfredställer även den mest kräsne individen. sockerfriingen palmoljafrasig & godvegannaturligt god utan tillsatser!healthyco&hellip:
 • Nocco Bcaa, 330 Ml

  Nocco Bcaa, 330 Ml
  Nocco Bcaa, 330 Ml. Finns i storleken 330 ml g, i materialet/smaken och har färgen . En grym produkt från NOCCO.
 • Monster Energy, 500 Ml

  Monster Energy, 500 Ml
  Monster energy är en serie otroligt populära energidrycker med uppiggande koffein och välgörande vitaminer. Monster energy finns i många olika varianter och smaker, med eller utan kolhydrater. Monster&hellip:
 • Celsius, 355 Ml, Positive Energy Strawberry Marshmallow

  Celsius, 355 Ml, Positive Energy Strawberry Marshmallow
  Celsius är inte bara uppfriskande till smaken. Den är också helt fri från socker och innehåller naturliga ingredienser som ser till att du mår bra med varje sipp du tar. Sockerfri. vitaminberikad.&hellip:
 • Biotechusa L-carnitine Drink, 500 Ml, Kiwi Strawberry

  Biotechusa L-carnitine Drink, 500 Ml, Kiwi Strawberry
  Biotechusa l-carnitine drink är en uppfriskande törstsläckare som levererar 1500mg l-karnitin per flaska. Den är framtagen för att hjälpa seriösa individer att nå sina viktminsknings- och fitnessmål.&hellip:
 • Proteinbars Cocos 15-pack - 33% rabatt

  Proteinbars Cocos 15-pack - 33% rabatt
  Swebar Cocos är en proteinbar som passar bra att ta som återhämtning efter ett träningspass. Swebar innehåller Dalblads proteinblandning ”Three in one”, som bygger på tre olika proteinkällor där vassleprotein utgör grunden. Proteinkällan absorberas snabbt och når musklerna omedelbart och förser musklerna med aminosyror som behövs för reparation och uppbyggnad. 
 • Enervit Sport Gel, 25 Ml, Citrus

  Enervit Sport Gel, 25 Ml, Citrus
  Enervit sport gel är en effektiv kolhydratladdare i gelform som ger optimal inlagring av kolhydrater och maximalt med energi. ökad energiökad prestationsförmågaökad uthållighetmed eller utan koffeinenervit&hellip:
 • Bang Energy Drink, 500 Ml, Rainbow Unicorn

  Bang Energy Drink, 500 Ml, Rainbow Unicorn
  Om du bara letar efter lite extra energi så ät en chokladkaka, bär en foliehatt i åskväder eller prova en av de andra "energidryckerna" på marknaden. Bang® är inte din typiska sockerfyllda, själsugande&hellip:
 • Clean Drink, 330 Ml, Lingon

  Clean Drink, 330 Ml, Lingon
  Clean drink har visionen att vara det renaste alternativet på marknaden. För att urskilja sig från andra produkter har clean drink gjort många aktiva val och uteslutit mindre bra ingredienser. Helt&hellip:
 • Monster Energy, 500 Ml, Pacific Punch

  Monster Energy, 500 Ml, Pacific Punch
  Monster energy är en serie otroligt populära energidrycker med uppiggande koffein och välgörande vitaminer. Monster energy finns i många olika varianter och smaker, med eller utan kolhydrater. Monster&hellip:
 • 48 X Nocco Bcaa / Bcaa+ 330 Ml

  48 X Nocco Bcaa / Bcaa+ 330 Ml
  Nocco bcaanocco bcaa är funktionsdrycken som blivit bästa vän med nästan alla som tränar, och inte tränar för den delen. Berikad med grenade aminosyror, koffein och vitaminer har nocco snabbt blivit&hellip:
 • Enervit Sport Gel 25ml Raspberry With Caffeine

  Enervit Sport Gel 25ml Raspberry With Caffeine
  Sportgel att ta innan träning. Enervit Sport Gel 25ml Raspberry With Caffeine baseras på kolhydrater och hjälper kroppen att få en jämt upptagning av energi under träningspasset eller tävlingen. I...
 • 12 X Kleen Paleo Crunch Bar, 47 G

  12 X Kleen Paleo Crunch Bar, 47 G
  Kleen paleo crunch bars är tillverkade av 100% ekologiska nötter, frön och frukt. Smaksatta med de bästa naturliga ingredienserna vi har kunnat hitta. Varje bar är fullspäckad med nyttiga vitaminer,&hellip:
 • Stacker2 Extreme Energy Zero, 355 Ml, Kickin Classic

  Stacker2 Extreme Energy Zero, 355 Ml, Kickin Classic
  Älskar du amerikanska energidrycker är denna produkt perfekt för dig! med klassiska smaker från usa ger stacker2 extreme energy zero dig extra fokus och energi från bland annat taurin och koffein!klassiska&hellip:
 • Nicks Candy box - 51% rabatt

  Nicks Candy box - 51% rabatt
  Candy Box innehåller fyra olika NICKS produkter med fantastiska smaker och inget tillsatt socker, NICKS produkter har naturliga sötningsmedel och glutenfritt innehåll. Innehåller 4 st Kexbars, 2 st Coconut, 2 st Peanut n’ fudge, 2 st Crunchy caramel. Totalt 10 bars. Nicks har fått ett nytt utseende och där av kan du nu fynda denna produkt hos oss. 
 • Vitamin Well Sport, 500 Ml, 001 - Lemon Lime

  Vitamin Well Sport, 500 Ml, 001 - Lemon Lime
  Vitamin well sport är nästa generations sportdryck. Njut dem väl kylda. Under eller efter ett svettigt pass för optimal prestation och uthållighet. Vitamin well sport 001 är en sportdryck som består&hellip:
 • Veganhey Vegan Bar, 55 G

  Veganhey Vegan Bar, 55 G
  Denna veganska bar är speciellt framtagen för aktiva och hälsomedvetna personer. Basen i veganhey veganbar består av svenskt havre som är naturligt rik på mineraler, protein och kostfiber. framtagen&hellip:
 • 18 X Pro Brands Snack Bar Minibites, 21 G, Creamy Chocolate

  18 X Pro Brands Snack Bar Minibites, 21 G, Creamy Chocolate
  Detta perfekta alternativet till vanligt godis är helt fri från tillsatt socker och innehåller inga onyttiga palmoljor. Det smidiga formatet ser även till att du inte får i dig onödigt mycket av&hellip:
 • 24 X Monster Energy, 500 Ml, Absolutely Zero

  24 X Monster Energy, 500 Ml, Absolutely Zero
  Monster energy är en serie otroligt populära energidrycker med uppiggande koffein och välgörande vitaminer. Monster energy finns i många olika varianter och smaker, med eller utan kolhydrater. Monster&hellip:
 • Pro Brands Bcaa Drink, 330 Ml, Mango

  Pro Brands Bcaa Drink, 330 Ml, Mango
  Pro brands funktionella dryck med god smak och som med sitt innehåll av bcaa även stimulerar proteinsyntesen för att i sin tur optimera muskeltillväxten i samband med styrketräning. Pro brands bcaa&hellip:
 • Enervit Sport Gel Cola

  Enervit Sport Gel Cola
  Behöver du lite extra energi under träningen? Då ska du prova Enervit Gel Cola, en kolhydratbaserad gel med vitaminer och colasmak som hjälper dig att nå nya resultat. Näringsvärde: (100 ml = 4 m...
 • Bang Energy Drink, 500 Ml, Peach Mango

  Bang Energy Drink, 500 Ml, Peach Mango
  Om du bara letar efter lite extra energi så ät en chokladkaka, bär en foliehatt i åskväder eller prova en av de andra "energidryckerna" på marknaden. Bang® är inte din typiska sockerfyllda, själsugande&hellip:
 • 24 X Gaam Energy, 330 Ml

  24 X Gaam Energy, 330 Ml
  Gaam energy innehåller koffein, vitaminer och är sockerfri vilket gör att du kan avnjuta den året om ovasett om du har ett träningsmål eller om du helt enkelt bara vill njuta av en god dryck. Gaam&hellip:
 • Nocco Focus 3, 330 Ml, Raspberry Blast

  Nocco Focus 3, 330 Ml, Raspberry Blast
  Nocco focus är the no carbs companys senaste funktionsdryck, denna gången har de lagt mycket fokus på den mentala prestationsförmågan, och därför innehåller den förutom koffein även theanin för&hellip:
 • Pro Brands Snack Bar Minibites, 21 G, Creamy Chocolate

  Pro Brands Snack Bar Minibites, 21 G, Creamy Chocolate
  Detta perfekta alternativet till vanligt godis är helt fri från tillsatt socker och innehåller inga onyttiga palmoljor. Det smidiga formatet ser även till att du inte får i dig onödigt mycket av&hellip:
 • 24 X Nocco Pwo, 250 Ml, Cherry

  24 X Nocco Pwo, 250 Ml, Cherry
  Nocco pwo cherry är en energidryck med nästan godis liknande smak av cherry. Nocco pwo är berikad med klassiska pre-workout ämnen för maximal prestation!denna produkt är perfekt för dig som vill&hellip:
 • 24 X Celsius, 355 Ml, City Pulse Ruby Orange

  24 X Celsius, 355 Ml, City Pulse Ruby Orange
  Celsius city pulse är den perfekta partnern i det hektiska storstadslivet! oavsett om du sitter på tunnelbanan på väg till gymmet eller stadsbussen mot universitetet så kommer den spännande och uppfriskande&hellip:
 • 12 X Bang Energy Drink, 500 Ml, Candy Apple Crisp

  12 X Bang Energy Drink, 500 Ml, Candy Apple Crisp
  Om du bara letar efter lite extra energi så ät en chokladkaka, bär en foliehatt i åskväder eller prova en av de andra "energidryckerna" på marknaden. Bang® är inte din typiska sockerfyllda, själsugande&hellip:
 • Pandy Soda, 330 Ml, Lemon Lime

  Pandy Soda, 330 Ml, Lemon Lime
  Pandy soda är en välsmakande energidryck som passar perfekt till på morgonen när du behöver lite extra energi på jobbet, på eftermiddagen när du känner dig trött eller till träningen när du&hellip:
 • Proteinbars Caramel Tripplenut 15-pack - 33% rabatt

  Proteinbars Caramel Tripplenut 15-pack - 33% rabatt
  Gainomax Protein Bar Peanut Caramel Triple Nut är en bar med mjuk konsistens och högt proteininnehåll. Baren innehåller ca 18g protein och 20g kolhydrater per förpackning (60g). Smak av karamell och trippelnöt. Passar bra efter träning eller som mellanmål. För dig som har en aktiv livsstil och vill hålla kroppen i form.
 • Nocco Bcaa, 330 Ml, Passion

  Nocco Bcaa, 330 Ml, Passion
  Nocco bcaanocco bcaa är funktionsdrycken som blivit bästa vän med nästan alla som tränar, och inte tränar för den delen. Berikad med grenade aminosyror, koffein och vitaminer har nocco snabbt blivit&hellip:
 • Pro Brands Snack Bar Minibites, 21 G

  Pro Brands Snack Bar Minibites, 21 G
  Detta perfekta alternativet till vanligt godis är helt fri från tillsatt socker och innehåller inga onyttiga palmoljor. Det smidiga formatet ser även till att du inte får i dig onödigt mycket av&hellip:
 • 12 X Monster Espresso, 250 Ml

  12 X Monster Espresso, 250 Ml
  Monster espresso är en kaffedryck med tre shots espresso samt berikad med monster?s espresso energy blend! den rika smaken och dess kraftfullt uppiggande effekt är resultatet ifrån studerande på&hellip:
 • Nocco Bcaa, 330 Ml, Blood Orange Del Sol

  Nocco Bcaa, 330 Ml, Blood Orange Del Sol
  Nocco bcaanocco bcaa är funktionsdrycken som blivit bästa vän med nästan alla som tränar, och inte tränar för den delen. Berikad med grenade aminosyror, koffein och vitaminer har nocco snabbt blivit&hellip:
 • Red Bull Energy Drink, 250 Ml, Summer Edition Kaktus

  Red Bull Energy Drink, 250 Ml, Summer Edition Kaktus
  Uppiggandekolsyradkoffein & guaranavitaminberikadred bull är en funktionsdryck som livar upp både kropp och sinne samt finns i flera olika smaker, varianter och storlekar. doseringsförslag:1 burk vid&hellip:
 • 24 X Wolverine Energy Drink, 250 Ml

  24 X Wolverine Energy Drink, 250 Ml
  Wolverine är en välsmakande energidryck med en skön attityd givande design. fördelarna med wolverine:taurin (400mg/100ml). koffein (32mg/ 100ml). energigivande och god. för dig som är ute efter en&hellip:
 • Norr Hydration Drink, 330 Ml, Kiwi

  Norr Hydration Drink, 330 Ml, Kiwi
  Norr hydration drink är en törstsläckande funktionsdryck med en exakt blandning av ämnen som hjälper din kropp att återställa vätskebalansen lättare efter ett hårt träningspass vare sig det&hellip:
 • Nocco Bcaa, 330 Ml, Caribbean

  Nocco Bcaa, 330 Ml, Caribbean
  Nocco bcaanocco bcaa är funktionsdrycken som blivit bästa vän med nästan alla som tränar, och inte tränar för den delen. Berikad med grenade aminosyror, koffein och vitaminer har nocco snabbt blivit&hellip:
 • Celsius, 355 Ml, Citron Lime - Kolsyrad

  Celsius, 355 Ml, Citron Lime - Kolsyrad
  Celsius inc. Celsiusvid köp av 24st blir priset 17,8kr per burk. celsius är en funktionell dryck för människor som gillar smaken hos läsk och effekten av energidryck eller kaffe men som inte vill&hellip:
 • 24 X Naia* Drink, 330 Ml

  24 X Naia* Drink, 330 Ml
  Naia* energy är en välsmakande energidryck som passar perfekt för dig som behöver extra energi inför ett tufft träningspass eller bara behöver lite uppigande fokus till jobbet eller till vardags!&hellip:
 • Nicks Go Nuts Bar, 30 G

  Nicks Go Nuts Bar, 30 G
  Denna näringsrika nötbar från nicks är ett perfekt mellanmål för att få i sig något snabbt och ladda upp med energi igen! denna produkt är delvis täckt med choklad och innehåller nötter som&hellip:
 • Enervit Sport Power Crunchy Bar, 40 G, Choklad

  Enervit Sport Power Crunchy Bar, 40 G, Choklad
  Enervit sport power crunchy bar är en glutenfri, smakrik och knaprig energibar baserad på havregryn med tillsatser av magnesium och c-vitamin. härlig konsistenssmakrikglutenfrivitaminer & mineralerenervit&hellip:
 • 24 X Nutramino Heat, 330 Ml, Apple Melon

  24 X Nutramino Heat, 330 Ml, Apple Melon
  Formeln i nutramino heat baseras på vetenskaplig forskning och innehåller en kombination av 14 aktiva ingredienser. Du får en stor mängd koffein, grönt te, ingefära, taurin, glukuronolakton och inte&hellip:
 • Norr Rehydration Drink, 50cl, Rhubarb

  Norr Rehydration Drink, 50cl, Rhubarb
  Norr rehydration drink är en törstsläckande funktionsdryck med en exakt blandning av ämnen som hjälper din kropp att återställa vätskebalansen lättare efter ett hårt träningspass vare sig det&hellip:
 • 24 X Gaam Energy, 330 Ml, Lemon Lime

  24 X Gaam Energy, 330 Ml, Lemon Lime
  Gaam energy är naturligtvis helt befriad från tillsatt socker så att du kan avnjuta den året runt oavsett fitnessmål. På tal om året runt så är gaam energy förutom koffein även berikad med vitamin&hellip:
 • 24 X Celsius, 355 Ml, Frozen Berry

  24 X Celsius, 355 Ml, Frozen Berry
  Celsius frozen berry är årets winter edition. Med en rosa burk och en mild smak av bär efterträder den förra årets guldiga burk med smak av ginger ale. Sockerfrivintrig smak av bärnaturliga ingredienser200&hellip:
 • Måltidsersättningsbars Smooth Caramel 4-pack - 30% rabatt

  Måltidsersättningsbars Smooth Caramel 4-pack - 30% rabatt
  Fyra måltidsersättningsbars med smak av kola och karamell. Barsen är fiberrika och proteinrika och ger en behaglig mättnadskänsla.
ilead