logotyp, ikon för längdskidåkning.se Längdskidåkning

Klassiska pjäxor

De klassiska längdpjäxorna är optimerade för att användas vid klassisk åkteknik. De är mjukare och därför skönare när man gör frånskjut. Skaftet är kortare, vilket ökar rörligheten. Här finns klassiska skidskor samlade från flera av de ledande tillverkarna.

Populärt inom klassiska pjäxor

 • Race Classic

  Race Classic
  Alpina har utrustat Race Classic längdskidpjäxorna med sin senaste utveckling, den ursprungliga Alpina-sulan och försett dem med det andningsbara 4DRY-systemet. Innerfodret är isolerat med Thinsulate-material som leder bort fukt och håller foten torr. Om du letar efter komfort och prestanda är de här pjäxorna ett nödvändigt tillskott till din utrustning.
 • TCL S

  TCL S
  TCL S från Alpina är längdskidpjäxor för både damer och herrar som passar till klassisk åkning. Pjäxorna är fodrade med värmande Thinsulate och har en racing-sula för bra stabilitet.
 • Race Speed Classic Boots

  Race Speed Classic Boots
  Race Speed Classic Boots från Madshus är stabila och bekväma pjäxor för klassisk längdskidåkning. Pjäxorna har en R3 yttersula som håller foten närmre skidorna för bättre stabilitet och kontroll. Lacing Fingers håller foten säkert på plats och Race Speed Classic's MemBrain® Softshell materialet ser till att du är varm och torr genom hela passet.
 • Comp Classic

  Comp Classic
  Comp Classic från Alpina är längdskidpjäxor för klassisk stil som passar både damer och herrar. De är deltillverkade i det revolutionerande Injexted Carbon materialet, vilket gör pjäxorna både hårda och stabila med bibehållen låg vikt. Den anatomiska fotbädden vilar på toppen av den nya Alpina-sulan med maximal komfort och en avsevärt förbättrad passform.

Fler tips på klassiska pjäxor

 • Unisex Fjelltech Ski Boots

  Unisex Fjelltech Ski Boots
  Revo Wrap™ konstruktionen anpassar sig efter foten och har minimalt med sömmar som minskar tryckpunkterna och ger ökat stöd.
 • Alpina Racing Classic

  Alpina Racing Classic
  Alpina Racing Classic är ett par högpresterande klassiska längdpjäxor utformade för att möta tävlingsåkarens krav. Vi utrustade den här stöveln med vår nyaste utveckling, den ursprungliga Alpina -s...
 • XC Power 22/23 Boots 37

  XC Power 22/23 Boots 37
  Varmt och bekvämt - ett utmärkt val för dagsturer på skidor, såväl som avslappnad skidåkning.
 • Women's RC Classic

  Women's RC Classic
  Women's Rc Classic från Fischer är en imponerande lätt pjäxa som har en förbättrad tungkonstruktion för ökad komfort och bekvämlighet, säker passform genom Speed Lock-snörning och breathable Triple-F Membrane för att hålla fukten utanför. Triple-F-membranet hindrar vatten och snö från att komma in i stövlar, samtidigt som överflödig värme och fuktånga släpper ut. Klimatet i pjäxan förblir varmt och torrt, oavsett vad uteklimatet är.
 • Fischer RC Classic WS

  Fischer RC Classic WS
  Fischer RC Classic WS är en superlätt pjäxa för damer. Den har en förbättrad tungkonstruktion för ökad komfort och bekvämlighet, säker passform genom Speed Lock-snörning och andningsbar Triple-F Me...
 • RC8 Prolink 22/23 Black / Blue UK 7,5

  RC8 Prolink 22/23 Black / Blue UK 7,5
  Bekväma och varma längdstövlar för män.
 • Alpina Competition Classic

  Alpina Competition Classic
  Alpina Competition Classic är ett kraftpaket till klassiska längdpjäxor, som fokuserar helt på prestanda och är ett förstahandsval för många toppåkare. Pjäxorna är utrustade med Alpinas 2C-sula - e...
 • Elite 3.0 Classic Jr

  Elite 3.0 Classic Jr
  Junior Elite 3.0 Classic från Alpina är superlätta längdskidpjäxor för barn. Pjäxorna har en stenhård kol-injecerad läst med anatomisk fotbädd för ökad komfort samt 4DRY foder som håller fötterna torra och isolerar från kylan.
 • Fischer XC Classic WS

  Fischer XC Classic WS
  Fischer XC Classic WS är ett par klassiska pjäxor för damer, utrustade med en varmfodrad, formbar innersko som ger skön komfort och fantastisk passform. Förstärkt hälkappa för ökat hälgrepp och vat...
 • X-6 Classic 20/21 43

  X-6 Classic 20/21 43
  Lätta längdstövlar för klassisk stil.
 • X-10 Classic Boot 22/23 37

  X-10 Classic Boot 22/23 37
  Entusiastiska stövlar för klassisk stil, lämpliga för långa löpningar.
 • Xcelerator Pro Classic, Hvit, No Size, Längdskidspjäxor

  Xcelerator Pro Classic, Hvit, No Size, Längdskidspjäxor
  Rottefella xcelerator pro classic Klassisk med enkel justering för bindningenFlyttbar utan NIS-nyckelEnkel att använda ute i spåret Bindning känd för sitt bredare bindningshus&hellip:
 • Rcs Classic, No Color, 37, Längdskidspjäxor

  Rcs Classic, No Color, 37, Längdskidspjäxor
  Ge dig ut i längdspåret! Hållbart materialÅtsittande designPjäxa perfekt för längdskidåkning och träningRCS CLASSIC - pjäxa från Fischer. Tåligt material med en åtsittande design.
 • X-6 Classic 20/21 39

  X-6 Classic 20/21 39
  Lätta längdstövlar för klassisk stil.
 • Racing Classic, Black/Red, 36, Längdskidspjäxor

  Racing Classic, Black/Red, 36, Längdskidspjäxor
  Dina nya favoriter! Pjäxa perfekt för längdskidåkning och träningInnerfoder: ThinsulateSmidig designGod passformAndningsbart materialRACING CLASSIC - pjäxor från Alpina. Andningsbart material med&hellip:
 • S/max Carbon Classic 22/23 Black / Blue UK 4,5

  S/max Carbon Classic 22/23 Black / Blue UK 4,5
  Klassiska stövlar för krävande entusiaster och för racingbruk.
 • Women's Horizon A/P/S Gore-Tex

  Women's Horizon A/P/S Gore-Tex
  Gore-Tex InsulatedProlink Touring sula för stabilitet och kontrollTexon, aluminiumklädd mellansula isolerar från markkylan
 • Fischer Carbonlite Classic

  Fischer Carbonlite Classic
  Med sin lätthet, smidiga flex och perfekta passform är Fischer Carbonlite Classic bäst i klassen. Med stödjande innersko och kraftig mellansula optimerar längdskorna sina egenskaper för att få ut d...
 • Xc Classic Ws, No Colour, 36, Längdskidspjäxor

  Xc Classic Ws, No Colour, 36, Längdskidspjäxor
  I utmärkt skick. Sula: Fischers Turnamic-sula ger en fantastisk stabilitet och härlig passform.Innersko: Innerskon är varmfodrad och har en skön passform. Unisex-modell.Stabil: jaXC CLASSIC WS sko&hellip:
 • Women's XC Classic

  Women's XC Classic
  Women's XC Classic från Fischer är mångsidiga längdskidpjäxor för damer. Pjäxorna är utrustade med varmfodrad och formbar innersko vilket ger skön komfort och fantastisk passform. Förstärkt hälkappa för ökat hälgrepp och vattenavvisande ovandel. Pjäxans TURNAMIC® sula har ett naturligt flex och bra vridstyvhet som ger stabilitet i bindningen.
 • Alpina Elite 3.0 Classic Jr

  Alpina Elite 3.0 Classic Jr
  Alpina Elite 3.0 Classic Jr är ett par bekväma, klassiska längdpjäxor för juniorer. Pjäxorna är utrustade med Alpinas 2C-sula - en tvåkomponentssula som matchar alla bindningssystem, med undantag f...
 • Kids XJ Sprint

  Kids XJ Sprint
  Kids XJ Sprint från Fischer är en universal pjäxa med alla fördelar som de yngsta skidåkarna behöver. Konstruktion och material i en idealisk balans mellan det praktiska, komfort och grundläggande prestanda. Pjäxan har extra isolering för att hålla barnen bekväma när de lär sig.
 • Women's XC Power 22/23 36

  Women's XC Power 22/23 36
  Damstövlar för avslappnade längdåkningsaktiviteter.
 • RC3 Skate

  RC3 Skate
  Comfort GuardMycket lätt, vattenavvisande isoleringsmaterial för extra termiskt skydd i framfoten och tåområdet.Fischer Speed LockNytt, revolutionerande snabblås med liten storlek och vikt. Dra helt enkelt i snören - och du är klar. Systemet är säkert och pålitligt.Internal Molded Heel CapInre anatomiskt formad hälkappa. Mycket lätt och individuellt termoformbar.
 • Women's XC Pro 22/23 Boots 37

  Women's XC Pro 22/23 Boots 37
  Pålitliga baskängor för Rottefella och Salomon Prolink bindningar. Damstorlekar.
 • Fischer Carbonlite Classic WS

  Fischer Carbonlite Classic WS
  Med sin lätthet, smidiga flex och perfekta passform är Fischer Carbonlite Classic WS bäst i klassen. Med stödjande innersko och kraftig mellansula optimerar längdskorna sina egenskaper för att få u...
 • XC Pro Black/yellow 37

  XC Pro Black/yellow 37
  Pålitliga baskängor för Rottefella och Salomon Prolink bindningar.
 • Carbonlite Classic 22/23 Boots 41

  Carbonlite Classic 22/23 Boots 41
  Extremt lätta racerstövlar för män.
 • Unisex Endurace Classic

  Unisex Endurace Classic
  Unisex Endurace Classic från Madshus är längdskidpjäxor för både damer och herrar. Pjäxorna har ett smart snörningssystem som håller dem säkert på plats och förhindrar obekväm friktion på utsatta områden. Passar för klassisk åkning oavsett om det är träning eller tävling.
 • Men's EXC Advance Gore-Tex

  Men's EXC Advance Gore-Tex
  Gore-Tex membran håller foten torrStickad insida ger extra komfortAnkelstöd: Medium
 • Escape Pilot 22/23 Black / White UK 13

  Escape Pilot 22/23 Black / White UK 13
  Förnuftigt prissatta och varma klassiska stövlar för Pilotbindningar.
 • Rc3 Classic, No Colour, 41, Längdskidspjäxor

  Rc3 Classic, No Colour, 41, Längdskidspjäxor
  Visste du att du kan forma dina pjäxor hemma genom att ha på dig dem hemma innan du åker på din resa? Skal: triple f membraneSnörning: speed lockJusterbar: jaGåläge: jaDragkedja för enkel av/påtagningPjäxa&hellip:
 • X-ium WC Classic 22/23 Boots 41,5

  X-ium WC Classic 22/23 Boots 41,5
  Klassiska stövlar av högsta kvalitet för män.
 • Pro Classic S

  Pro Classic S
  Pro Classic S från Akpina är så nära toppmodellen du kan komma och har den har den nya Alpina-sulan och bättre material som ger pjäxan en fantastisk känsla på foten. Byggd på Alpinas originalsula som håller foten på plats och förbättrar stabiliteten från tidigare sulor. Anatomisk fotbädd för bästa komfort och extra stöd samt 4DRY-teknik i ovandelen gör att att pjäxans andas bra och transporterar bort fukten.
 • Men's XC Classic

  Men's XC Classic
  Men's XC Classic från Fischer är mångsidiga längdskidpjäxor för herrar. Pjäxorna är utrustade med varmfodrad och formbar innersko vilket ger skön komfort och fantastisk passform. Förstärkt hälkappa för ökat hälgrepp och vattenavvisande ovandel. Pjäxans TURNAMIC® sula har ett naturligt flex och bra vridstyvhet som ger stabilitet i bindningen.
 • RC10 Nocturne Prolink 22/23 Musta / Sininen UK 5,5

  RC10 Nocturne Prolink 22/23 Musta / Sininen UK 5,5
  Prolink och NNN kompatibla stövlar för entusiaster.
 • Junior Elite 3.0 Duathlon

  Junior Elite 3.0 Duathlon
  Junior Elite 3.0 Duathlon från Alpina är lätta längdskidpjäxor för barn. Pjäxorna är delvis tillverkade av kol som reducerar vikten och ökar hållbarheten.
 • Unisex XC Pro

  Unisex XC Pro
  Unisex XC Pro från Fischer är längdskidpjäxor som passar alla. Den bekväma passformen gör hela åkturen skön och med skydd över snörningen håller sig snön utanför.
 • Madshus Race Pro Classic

  Madshus Race Pro Classic
  Madshus Race Pro Classic är ett par bekväma längdpjäxor gjorda för kraftfull stakning och frånspark. Hälkappan och snörningen stabiliserar foten, så att den kan slappna av och återhämta sig mellan ...
 • X-8 Classic 22/23 37

  X-8 Classic 22/23 37
  Kvalitetskängor för klassisk skidåkning.
 • X-ium WC Classic 20/21 42

  X-ium WC Classic 20/21 42
  Klassiska stövlar av högsta kvalitet för män.
 • Men's Pro C3

  Men's Pro C3
  Extern 3D Heel Counter Sport Fit3D snörningssystemQuicklaceDissocierad snörning med QuicklaceKlassisk FlexLive FitSpetsöverdrag med central dragkedjaSnödamaskKompatibel med alla 2-skena bindningar på marknadenProlink Sport CL
 • Xc Classic, No Colour, 41, Längdskidspjäxor

  Xc Classic, No Colour, 41, Längdskidspjäxor
  Nyhet för säongenTyp: classicSystem: Turnamic, NNN, ProlinkDragkedja: jaGåläge: jaEnkel att sätta på och ta av: jaVattenavvisande isoleringLäst: mediumXC CLASSIC pjäxa från Fischer.&hellip:
 • Escape Prolink 21/22 Black / White UK 7,5

  Escape Prolink 21/22 Black / White UK 7,5
  Bekväma och prisvärda pjäxor för klassisk skidåkning.
 • RC8 Vitane Prolink 22/23 Ebony UK 4

  RC8 Vitane Prolink 22/23 Ebony UK 4
  Pjäxor för damer.
 • Rc Classic Ws, No Colour, 37, Längdskidspjäxor

  Rc Classic Ws, No Colour, 37, Längdskidspjäxor
  Visste du att du kan forma dina pjäxor hemma genom att ha på dig dem hemma innan du åker på din resa? Teknologi: Comfort GuardSnörning: Speed-LockSula: Turnamic PerformanceVind- och vattenavvisande&hellip:
 • Alpina Racing Classic As Jr

  Alpina Racing Classic As Jr
  Alpina Racing Classic As Jr är ett par styva, stabila klassiska längdpjäxor för juniorer. Pjäxorna är utrustade med Alpinas 2C-sula - en tvåkomponentssula som matchar alla bindningssystem, med unda...
 • Madshus Race Speed Classic

  Madshus Race Speed Classic
  Madshus Race Speed Classic är en klassisk pjäxa som passar både damer och herrar. Sulan med dess sidovingar är uppbyggd för att ge en bra stabilitet vid stakning samtidigt som böjningen under framf...

OBS! Tänk på att dina pjäxor måste passa till den bindning du har eller tänkt köpa. En SNS-pjäxa för klassiskt passar bara på en SNS-kompatibel skidbindning för klassisk åkning. Med NNN-pjäxor kan du åka på NNN-bindning osv.