logotyp, ikon för längdskidåkning.se Längdskidåkning

SAXX funktionskalsonger

Populärt inom SAXX funktionskalsonger

 • SAXX Hyperdrive Long Boxer Brief

  SAXX Hyperdrive Long Boxer Brief
  Fantastiska kalsonger med banbrytande funktioner från SAXX. Träningskalsonger med långa ben för den aktive mannen. Kalsongerna har tight passform, långa ben och en behaglig resår prydd med SAXX i midjan. Kalsongerna är perfekta för högintensiv träning och kommer sitta på plats under hela passet. Tillverkade i ett mjukt material som förutom att det andas bra, dessutom är snabbtorkande, fukttransporterande och förhindrar dålig lukt. Mjuka träningskalsonger med extra kompression i fyrvägsstretch för optimal passform och rörelsefrihet. Kalsongerna har platta sömmar och inga irriterande lappar som skaver, allt för att öka komforten. SAXX är kända för deras BallPark PouchT, - en ficka på insidan av kalsongen i tunt mesh-tyg för att hålla allt på plats och som samtidigt ger ultimat stöd och dessutom förhindrar svett. Unika kalsonger som passar den aktiva mannen.SAXX makes what is probably the best men's underwear in the world - Forbes.
 • SAXX Kinetic HD Boxer Brief

  SAXX Kinetic HD Boxer Brief
  Fantastiska kalsonger från SAXX med banbrytande funktioner. Optimala träningskalsonger i boxermodell för den aktiva mannen. Strategiskt placerade sömmar och mesh-partier baktill för extra komfort. Kalsonger med något längre ben, tight passform samt mjuk resår i midjan. Tillverkade i oerhört mjukt material som andas, är snabbtorkande samt förhindrar dålig lukt. Inga lappar som skaver då tvättanvisningen är tryckt i kalsongen. Mjuka träningskalsonger med extra kompression i fyrvägsstretch för optimal passform och rörelsefrihet. SAXX är kända för deras BallPark PouchT, - en ficka på insidan av kalsongen i tunt mesh-tyg för att hålla allt på plats och som samtidigt ger ultimat stöd och dessutom förhindrar svett. Unika kalsonger som passar den aktiva mannen.SAXX makes what is probably the best men's underwear in the world - Forbes.
 • SAXX Vibe Boxer Brief

  SAXX Vibe Boxer Brief
  Innovativa kalsonger från SAXX med banbrytande funktioner. Boxerkalsonger med längre ben i tight passform tillverkade i oerhört mjukt viskosmaterial som andas, är snabbtorkande samt förhindrar dålig lukt. Mjuka kalsonger optimala för både vardag och lättare träning med platta sömmar samt inga irriterande lappar som skaver, allt för att öka komforten. Resår i midjan med SAXX logga på. SAXX är kända för deras BallPark PouchT, - en ficka på insidan av kalsongen i tunt mesh-tyg för att hålla allt på plats och som samtidigt ger ultimat stöd och dessutom förhindrar svett. Unika kalsonger som passar den aktiva mannen.SAXX makes what is probably the best men's underwear in the world - Forbes.
 • SAXX Quest Boxer Brief

  SAXX Quest Boxer Brief
  Fantastiska kalsonger från SAXX med banbrytande funktioner. Boxerkalsonger som blivit utnämnda till ultimata vandringskalsonger av National Geographic , bland annat på grund av det lätta materialet som torkar snabbt och förhindrar dålig lukt. Kalsonger med praktisk gylf och SAXX logga tryckt på den mjuka resåren i midjan. Tillverkade i tunt nylonmaterial med små mesh-detaljer som är oerhört sköna att bära och som passar extra bra för äventyr i naturen. En modell som torkar oerhört snabbt och som du i princip kan tvätta och använda direkt efter. Inga lappar som skaver då tvättanvisningen är tryckt i kalsongen. SAXX är kända för deras BallPark PouchT, - en ficka på insidan av kalsongen i tunt mesh-tyg för att hålla allt på plats och som samtidigt ger ultimat stöd och dessutom förhindrar svett. Unika kalsonger som passar den aktiva mannen som letar efter nya äventyr.The ultimate men's travel underwear - National Geographic.

Fler tips på SAXX funktionskalsonger

 • SAXX Platinum Boxer Brief

  SAXX Platinum Boxer Brief
  Underbara kalsonger från SAXX med banbrytande funktioner. Oerhört mjuka modalkalsonger i boxermodell som du aldrig kommer vilja ta av dig. Boxerkalsonger med något längre ben, tight passform samt mjuk resår i midjan. Kalsonger med praktisk gylf och SAXX logga tryckt på midjeresåren. Kalsonger som ger dig en lyxig känsla hela dagen. Tillverkade i mjuk modal som andas, är snabbtorkande samt förhindrar dålig lukt. Kalsongerna har platta sömmar och inga irriterande lappar som skaver, allt för att öka komforten. SAXX är kända för deras BallPark PouchT, - en ficka på insidan av kalsongen i tunt mesh-tyg för att hålla allt på plats och som samtidigt ger ultimat stöd och dessutom förhindrar svett. Unika kalsonger som passar den aktiva mannen.SAXX makes what is probably the best men's underwear in the world - Forbes.