Längdskidåkning

Calida skidunderställ

Populärt inom Calida skidunderställ

 • Calida Motion Men Shirt Long Sleeve * Fri Frakt *

  Calida Motion Men Shirt Long Sleeve * Fri Frakt *
  Funktionell undertröja från Calida med suveräna egenskaper. Tröjan har en skön passform och är tillverkad i bomull och Meryl® Nexten material av högsta kvalité. Ett material som är hudvänligt och värmeisolerande samt reglerar kroppstemperaturen och håller dig torr. Få ett komplett underställs genom att använda tröjan tillsammans med tillhörande byxor.
 • Calida Wool and Silk T-shirt * Fri Frakt *

  Calida Wool and Silk T-shirt * Fri Frakt *
  Snygg och funktionell t-shirt från Calida för dig med aktiv livsstil. T-shirten har en följsam passform och är tillverkad i ett lätt material av merinoull och silke som värmer i kylan, är svalkande i värmen och leder bort fukt från kroppen. En suverän t-shirt av högsta kvalité att använda året om till underställ eller som den är.
 • Calida True Confidence Polo Shirt Long Sleeve * Fri Frakt *

  Calida True Confidence Polo Shirt Long Sleeve * Fri Frakt *
  Långärmad tröja med polokrage i underbart mjuk ullblandning från klassiska Calida. Långärmad polotröja med dubbelvikt krage från serien True Confidence med fantastiska egenskaper. Tröja med figurnära passform i material av merinoull och silke. Smidigt material av hög kvalitet som håller dig sval vi varma temperaturer och värmer dig vid kyla. Materialet transporterar även bort fukt och du kan känna dig torr hela dagen. Materialet håller även borta oönskade kroppslukter. En perfekt tröja att bära till vardags eller fritid, som den är eller under tjockare kläder. Matcha gärna med valfri nederdel från samma serie för en helhetslook!Storleksguide Calida:X-Small = 36-38Small = 40-42Medium = 44-46Large = 48-50
 • Calida Wool Deluxe Tank Top * Fri Frakt * * Kampanj *

  Calida Wool Deluxe Tank Top * Fri Frakt * * Kampanj *
  Klassiskt linne av hög kvalitet från Calida. V-ringat linne i merinoull från serien Wool Deluxe. Fina spetsdetaljer som gör det lilla extra för designen. Ett linne att ha närmast kroppen och som med hjälp av ullen värmer vid kyla och svalkar vid värme. Materialet transporterar även bort fukt som håller dig torr. Linnet har följsam passform och sitter behagligt mot kroppen. Topp med lyxig känsla som både kan användas som underställ och vanligt linne.XS=36-38S=40-42M=44-46L=48-50

Fler tips på Calida skidunderställ

 • Calida Wool Deluxe Shirt Long Sleeve * Fri Frakt * * Kampanj *

  Calida Wool Deluxe Shirt Long Sleeve * Fri Frakt * * Kampanj *
  Långärmad tröja i mjuk merinoull från Calida. V-ringad topp från serien Wool Deluxe. Tröja med fina spetsdetaljer i v-ringningen samt vid ärmsluten. En tröja att ha närmast kroppen och som med hjälp av ullen värmer vid kyla och svalkar vid värme. Materialet transporterar även bort fukt som håller dig torr. Tröjan har följsam passform och sitter mjukt och behagligt mot kroppen. Perfekt tröja med lyxig känsla att använda både som underställ och vanligt tröja. Storleksguide Calida:X-Small = 36-38Small = 40-42Medium = 44-46Large = 48-50
 • Calida Wool and Silk Pants * Fri Frakt *

  Calida Wool and Silk Pants * Fri Frakt *
  Byxor från Calida av högsta kvalité att både använda under andra kläder i kyla eller inomhus. Byxorna är tillverkade i funktionsmaterial av merinoull och silke som isolerar värmen vid kyla, svalkar vid värme och leder bort fukt. Sköna byxor med täckande resår i midjan. Använd gärna tillsammans med tillhörande överdel från samma serie.
 • Calida Wool and Silk Shirt Long Sleeve * Fri Frakt *

  Calida Wool and Silk Shirt Long Sleeve * Fri Frakt *
  Skön tröja från Calida av högsta kvalité med följsam passform. Tröjan är tillverkad i funktionsmaterial av merinoull och silke som isolerar värmen vid kyla, svalkar vid värme och är fukttransporterande. En tröja med maximal komfort som också är perfekt att ha som underställ. Använd gärna tröjan tillsammans med tillhörande byxor från samma serie.
 • Calida Cotton 1 Men Longs 26912 * Fri Frakt *

  Calida Cotton 1 Men Longs 26912 * Fri Frakt *
  Calida Cotton Långkalsong för herr med mjuk och figurnära passform. Skön långkalsong med gylf i stretchig bomullsmix perfekt för kalla dagar.
 • Calida True Confidence Leggings * Fri Frakt *

  Calida True Confidence Leggings * Fri Frakt *
  Fantastiska leggings från Calida med suveräna funktioner. Leggings i mjukt och skönt material av merinoull och silke med följsam passform. Ett material som värmer vid kyla och kyler ner vid varma temperaturer. Ett material som transporterar bort fukt och håller sig torrt. Leggings av högsta kvalité för både vardag och fritid. Matcha gärna med andra artiklar från Calida True Confidence. XS=36-38S=40-42M=44-46L=48-50
 • Calida True Confidence Shirt Long Sleeve * Fri Frakt *

  Calida True Confidence Shirt Long Sleeve * Fri Frakt *
  Härlig tröja från Calida med fantastiska egenskaper. Tröjan med skön och figurnära passform i material av merinoull och silke. Ett tunt och smidigt material av högsta kvalité som värmer vid kyla och håller dig sval vid varma temperaturer. Materialet transporterar även bort fukt som håller dig torr. Perfekt att både bära som den är eller under andra kläder. En underbar tröja som kombinerar funktion med en snygg design. Kolla gärna in våra andra över och underdelar från Calidas True Confidence serie. XS=36-38S=40-42M=44-46L=48-50
 • Calida Cotton Code Long Johns * Fri Frakt *

  Calida Cotton Code Long Johns * Fri Frakt *
  Sportiga långkalsonger från Calida gjorda i mjuk bomull. Bekväma långkalsonger med välsittande passform och följer kroppens rörelser. Stadig och mjuk resårkant i midjan för maximal komfort. Utmärkta långkalsonger för en aktiv livsstil. Du kan självklart kombinera underställsbyxor med valfri tröja från Calidas serie Cotton Code.
 • Calida Motion Men Pants * Fri Frakt *

  Calida Motion Men Pants * Fri Frakt *
  Utmärkta underställsbyxor från Calida med funktionella egenskaper. Byxorna är tillverkade i bomull och Meryl® Nexten av högsta kvalité. Ett material som är hudvänligt, värmeisolerande samt reglerar kroppstemperaturen och leder bort fukt från kroppen. Fantastiska underställsbyxor med maximal komfort för kyliga temperaturer. Använd gärna byxorna tillsammans med tillhörande överdel.
 • Calida Cotton 1 Herr Undertröja 16910 * Fri Frakt *

  Calida Cotton 1 Herr Undertröja 16910 * Fri Frakt *
  Mjuk och skön långärmad undertröja i 100% bomull. Snyggt under skjorta eller enbart.
 • Calida Motion Men T-shirt * Fri Frakt *

  Calida Motion Men T-shirt * Fri Frakt *
  Skön underställs t-shirt från Calida av högsta kvalité med följsam passform. T-shirten är tillverkad i innovativt material med bomull och Meryl® Nexten som är hudvänligt, reglerar kroppstemperaturen och transporterar bort fukt för maximal komfort. En perfekt t-shirt att under andra kläder under kyliga dagar. Använd gärna tillsammans med tillhörande underställsbyxor.