logotyp, ikon för längdskidåkning.se Längdskidåkning

Femilet skidunderställ

Femilet Juliana är en serie med underställ som inkluderar top, leggings, T-shirt och shorts. Här kan du se deras underställsplagg i skön merinoull.

Populärt inom Femilet skidunderställ

 • Femilet Juliana T-shirt

  Femilet Juliana T-shirt
  Enkel T-shirt från Femilet i en fin design med en nära passform. T-shirten är tillverkad i det fantastiska merinoull materialet. Upptill finns en rundad hals med dekorerad meshkant. En T-shirt som passar för alla tillfällen.
 • Femilet Juliana Shorts

  Femilet Juliana Shorts
  Mjuka trosor från serien Juliana från Femilet. Trosor med långa ben tillverkade i 100 % merinoull med fantastiska egenskaper. Trosorna värmer i kylan och svalkar i värmen, dessutom leder trosorna bort fukt från kroppen. Smal resår i midjan. Ett par suveräna trosor att använda som underställ. Matcha gärna med valfri topp från samma serie för ett helt set.
 • Femilet Juliana Chemise Top

  Femilet Juliana Chemise Top
  Skönt linne i mjuk merinoull från Femilet's serie Juliana. Linne med smala axelband och tight passform. Snygg, feminin meshdetalj upptill som ger linnet det lilla extra. Mjuk topp tillverkad i 100 % merinoull, ett material som värmer i kylan och svalkar i värmen. Dessutom leder linnet bort fukt från kroppen och passar därför perfekt att använda som lager 1. Mjukt linne som är oerhört skönt och som du kommer älska att bära. Matcha med valfri underdel för ett komplett set.
 • Femilet Juliana Top

  Femilet Juliana Top
  Linne från Femilet i en stilren och fin design. Ett linne tillverkat i det fantastiska merinoull materialet som värmer när det är kallt och andas när det är varmt. Rundad hals upptill med snygg dekorerad meshkant. Ett underbart linne att ha i basgarderoben!

Fler tips på Femilet skidunderställ

 • Femilet Juliana Leggings

  Femilet Juliana Leggings
  Härliga leggings från Femilet i underbart merinoull material med fantastiska egenskaper. Leggings med en skön passform och fin dekorerad meshkant vid anklarna. Använd gärna dessa leggings med överdel från samma serie.
 • Femilet Juliana Long Sleeve

  Femilet Juliana Long Sleeve
  Underbar tröja från serien Juliana från Femilet. Långärmad ulltröja med fantastiska egenskaper och fina detaljer. Tillverkad i 100 % merinoull som värmer i kylan och svalkar i värmen, dessutom leder tröjan bort fukt från kroppen. Långärmad t-shirt med tight passform som kan användas som den är eller som underställ. Rund halslinning med diskret mesh-detalj, liknande mesh-detalj finns även vid ärmsluten. En tröja som är oerhört mjuk och som du kommer älska att bära. Matcha med valfri underdel för ett komplett set.