logotyp, ikon för längdskidåkning.se Längdskidåkning

JBS skidunderställ

Populärt inom JBS skidunderställ

 • JBS Proactive Shirt Long Sleeve 414-14 * Kampanj *

  JBS Proactive Shirt Long Sleeve 414-14 * Kampanj *
  Suverän funktionströja från JBS Proactive serie som är utmärkt för aktiviteter i kalla väderförhållanden. Tröjan är tillverkad i ull tillsammans med mjuk polypropylen inuti som ligger lent mot huden. Materialet håller värmen i kyliga temperaturer och transporterar bort fukt från huden. Använd gärna tillsammans med tillhörande långkalsonger för ett komplett underställ. Perfekt tröja för härliga utomhusaktiviteter.
 • JBS Original 30005 Longjohns * Kampanj *

  JBS Original 30005 Longjohns * Kampanj *
  JBS Original Longjohns. Skön enfärgad långkalsong med gylf och mudd i bensluten. I midjan sitter en följsam linning. Långkalsongerna är tillverkad av 100% bomull som ligger mjukt och behagligt mot huden. Värmande tights att bära under byxorna kyligare dagar.
 • JBS Wool 99421 Long Johns * Kampanj *

  JBS Wool 99421 Long Johns * Kampanj *
  Stilrena långalsonger från JBS. Långkalsongerna har en smidig passform och är tillverkade i det sköna och värmade materialet ull. I midjan sitter en följsam midjeresår. I bensluten sitter muddar för att långkalsongerna ska sitta skönt på plats. Det perfekta plagget att bära kyliga dagar!
 • JBS Wool 99402 T-shirt * Kampanj *

  JBS Wool 99402 T-shirt * Kampanj *
  Snygg undertröja i stilren design från JBS. Tröjan har halvlång ärm och rund halsringning, Undertrröjan är tillverkad i100% ull. som ligger skönt och värmande mot huden. En riktigt behaglig undertröja att bära kyligare dagar.

Fler tips på JBS skidunderställ

 • JBS Proactive Long Sleeve Zipper 426-16 * Kampanj *

  JBS Proactive Long Sleeve Zipper 426-16 * Kampanj *
  Funktionströja med dragkedja från JBS Proactive serie av högsta kvalité. Tröjan är tillverkad i ett material med polyester och ull som har en isolerande och värmereglerande effekt som håller dig varm när temperaturen sjunker. Materialet ligger lent mot huden, kliar inte och har fantastisk fukttransport som håller dig torr. Använd gärna tröjan tillsammans med tillhörande långkalsonger. Ett perfekt set för exempelvis naturvandringar.
 • JBS Proactive Long Johns Baselayer 426-21 * Kampanj *

  JBS Proactive Long Johns Baselayer 426-21 * Kampanj *
  Långkalsonger med fantastiska funktioner från JBS Proavtive serie. Långkalsongernas material med polyester och ull har en isolerande och värmereglerande effekt som håller dig varm när temperaturen sjunker. Materialet ligger lent mot huden, kliar inte och har suverän fukttransport som håller dig torr. Perfekta långkalsonger för exempelvis vandringar i naturen. Få ett komplett set genom att bära långkalsongerna tillsammans med tillhörande tröja.
 • JBS Original 30011 Knee Longjohns * Kampanj *

  JBS Original 30011 Knee Longjohns * Kampanj *
  JBS Original Knee Longjohns är en skön långkalsong i kortare modell från JBS. Den knälånga långkalsongen har en praktisk gylf. Tillverkad i en skönt följsam bomull som ligger mjukt mot huden. Perfekta att ha under byxorna kyligare dagar!
 • JBS Proactive Long Johns Baselayer 414-21 * Kampanj *

  JBS Proactive Long Johns Baselayer 414-21 * Kampanj *
  Funktionella långkalsonger av högsta kvalité från JBS Proactive serie. Långkalsongerna är tillverkade i ull tillsammans med mjuk polypropylen inuti som ligger lent mot huden. Materialet håller värmen i kyliga temperaturer och transporterar bort fukt från huden. Få ett komplett underställ genom att bära långkalsongerna tillsammans med tillhörande tröja.
 • JBS Wool 99414 Long Sleeves * Kampanj *

  JBS Wool 99414 Long Sleeves * Kampanj *
  Stilren undertröja med lång ärm från JBS. Den långärmade undertröjan har rund halsringning, Riktigt skönt material i 100% ull som ligger behagligt mot huden. En perfekt undertröja att bära de kyligare dagarna!
 • JBS Proactive Shirt Long Sleeve 429-14 * Kampanj *

  JBS Proactive Shirt Long Sleeve 429-14 * Kampanj *
  Tröja från JBS Proactive serie med suverän passform. Tröjan är tillverkad i ett lätt, lent och stretchigt funktionsmaterial som transporterar bort fukt och torkar snabbt. En sömlös tröja med förstärkta zoner. Få ett komplett set med tröja och underdel från samma serie. En slitstark tröja för träningen eller för dig med en aktiv livsstil.
 • JBS Classic Roll Neck Long Sleeve * Kampanj *

  JBS Classic Roll Neck Long Sleeve * Kampanj *
  Stilren undertröja med långa ärmar från JBS. Den långärmade tröjan har en behaglig polokrage som viks dubbelt och gör att du behåller värmen bra. En perfekt undertröja att bära närmast kroppen kyligare dagar.
 • JBS Proactive Long Johns Baselayer 429-21 * Kampanj *

  JBS Proactive Long Johns Baselayer 429-21 * Kampanj *
  Suveräna långkalsonger från JBS med fantastiska funktioner. Långkalsonger utan sömmar som skaver med skön åtsittande passform med förstärkta zoner. Tillverkade i ett stretchigt material som transporterar bort fukt och torkar snabbt. Få ett komplett set genom att använda långkalsongerna tillsammans med överdel från samma serie. Långkalsonger av högsta kvalité, perfekta för härliga fritidsaktiviteter.
 • JBS Proactive Seamless T-shirt * Kampanj *

  JBS Proactive Seamless T-shirt * Kampanj *
  Snygg och funktionell t-shirt från JBS Proactive serie i slitstark kvalité. T-shirt med en perfekt passform i ett lätt, lent och stretchigt funktonsmaterial. En sömlös t-shirt med förstärkta zoner som transporterar bort fukt och torkar snabbt. Använd gärna tillsammans med underdel från samma serie för ett komplett set. Den optimala t-shirten till träning eller för dig med en aktiv livsstil.
 • JBS Basic Long Johns * Kampanj *

  JBS Basic Long Johns * Kampanj *
  Långkalsonger i 100% bomull med skön passform med tygresår och gylf från JBS. Ett par rejäla klassiska långkalsonger av högsta kvalité som håller år efter år.