Stavfodral

Längdskidstavar är känsliga för slag och därför är ett stavfodral bra vid transport. Ett fodral för stavar utgörs av ett hårt stavrör (stavtub) i vilket du skjuter i dina skidstavar. En del stavfodral har en tygbeklädnad utanpå röret med dragkedja och en bärrem, som till exempel Swix stavfodral.

Populärt inom stavfodral

 • Swix Padded Nordic Pole Bag 7 Pr

  Swix Padded Nordic Pole Bag 7 Pr
  Swix Padded Nordic Pole Bag 2 pr 180 cm lång stavväska med plats för 7 par stavar. 900D polyester PVC innerrör för skydd och hållbarhet Blixtlås på locket Invändig ficka med plats för t.ex extra trugor och spetsar
 • Leki Cross Country Tube Bag 2-Pars

  Leki Cross Country Tube Bag 2-Pars
  LEKI 2-pars stavfodral är den idealiska lösningen för att stuva och transportera dina stavar på ett säkert och bekvämt sätt. Använd röret för att justera längden på tuben efter behag.
 • Leki Cross Country Tube Bag 8-Pars

  Leki Cross Country Tube Bag 8-Pars
  LEKI 8-pars stavfodral är den idealiska lösningen för att stuva och transportera dina stavar på ett säkert och bekvämt sätt. Använd röret för att justera längden på tuben efter behag.
 • Kroksta Stavfodral

  Kroksta Stavfodral
  Stavfodral från Kroksta av väldigt bra kvalité Stavfodralet är fodrat med ett stötdämpande material, vilket är ett måste vid transport av stavar som är känsliga för stötar. Maxlängd på stavarna: 175cm Rymmer upp till 10 par stavar! Dragkedja Bärrem

Fler tips på stavfodral

 • Madshus Pole Bag Hard Case

  Madshus Pole Bag Hard Case
  Madshus Pole Bag Hard Case är ett Stavrör för bästa skydd åt dina stavar. Detta Denna stavtub förvarar upp till 4-6 par stavar. Material PVC rör med polystertyg.
 • KV+ Small Rigid Pole Bag 2 Pair Poles

  KV+ Small Rigid Pole Bag 2 Pair Poles
  Kv+ Small Rigid Pole Bag 2 Pair Poles är ett hårt stavfodral för 2 par stavar. De är ett hårt rör som skyddar stavarna. Extra fack i lock för tillbehör finns och en bärrem. Längd : i längd (teleskop).
 • Skistart Ski Pole Tube 2-3 Par Stavar

  Skistart Ski Pole Tube 2-3 Par Stavar
  Skistart Ski Pole Tube 2-3 Par Stavar är ett hårt stavfodral för 2-3 par längdstavar. Mått: 1750x100 mm
 • Leki Cross Country Tube Bag 8-Pars

  Leki Cross Country Tube Bag 8-Pars
  LEKI 8-pars stavfodral är den idealiska lösningen för att stuva och transportera dina stavar på ett säkert och bekvämt sätt. Använd röret för att justera längden på tuben efter behag.
 • Swix Padded Nordic Pole Bag 2 Pr

  Swix Padded Nordic Pole Bag 2 Pr
  Swix Padded Nordic Pole Bag 2 pr 180 cm lång stavväska med plats för 2 par stavar. 900D polyester PVC innerrör för skydd och hållbarhet Blixtlås på locket Invändig ficka med plats för t.ex extra trugor och spetsar
 • Salomon Pole Tubes 10 Pairs

  Salomon Pole Tubes 10 Pairs
  Salomon Pole Tubes 10 Pairs är en praktisk stavtub, som rymmer upp till tio par längdskidstavar. Den styva, förstärkta strukturen skyddar stavarna från skador under resor. Bärhandtaget och den justerbara axelremmen gör fodralet lätt att bära. Väskan tillverkas av vattentäta material och vadderad, hållbar beläggning som skyddar stavarna i alla lägen. Går att justera efter alla stavlängder. Specifik