Längdskidåkning

Björn Borg skidutrustning

 • Björn Borg Performance Hipster 1931 * Fri Frakt * * Kampanj *

  Björn Borg Performance Hipster 1931 * Fri Frakt * * Kampanj *
  Härliga hipstertrosor från Björn Borg du kommer älska att bära! Trosa med lågt skurna benöppningar och sömlösa kanter som gör dem osynlig under tajta kläder. Tillverkad i ett mjukt och lätt material med stretch. Trosor med perfekt passform som ligger lent mot huden. Björn Borg ger dig stilfulla trosor perfekta att använda både till vardagen och olika träningstillfällen.
 • Björn Borg Performance Thong 1931 * Fri Frakt * * Kampanj *

  Björn Borg Performance Thong 1931 * Fri Frakt * * Kampanj *
  Fina trosor från Björn Borg i omtyckt stringmodell. Trosa med medelhög midja och laserskurna kanter som inte lämna några synliga linjer under kläderna. Tillverkad i lätt och lent mikrofibermaterial samt har en tight passform. Otroligt sköna stringtrosor som känns lätta att bära och är ett måste till din basgarderob!
 • Björn Borg Performance High Waist Thong 1931 * Fri Frakt * * Kampanj *

  Björn Borg Performance High Waist Thong 1931 * Fri Frakt * * Kampanj *
  Fina trosor från Björn Borg i stringmodell med hög midja. Trosa med laserskurna kanter som blir osynlig under kläderna och tillverkad i ett lätt mikrofibermaterial. Ett material som andas och skapar en hög komfortkänsla. Stilrena stringtrosor som ligger behagligt mot huden och följer kroppens rörelser. Öppna upp din garderob för dessa härliga trosor från Björn Borg och låt det bli en ny vardagsfavorit!
 • Björn Borg 3-pack Performance Shorts 1933 * Fri Frakt *

  Björn Borg 3-pack Performance Shorts 1933 * Fri Frakt *
  Sköna träningskalsonger från Björn Borg i boxermodell. Snygga kalsonger med något längre ben samt normalhög midja som pryds av Björn Borgs klassiska logga. Sportkalsonger som är följsamma i varje rörelse med släta sömmar för att förhindra skav. Tillverkade i Hydro Pro-material, ett funktionsmaterial som fungerar fukttransporterande för ökad komfort under träningspasset. Kalsonger med fantastisk passform och skön frihetskänsla. Perfekta träningskalsonger från Björn Borg du inte får missa!
 • Björn Borg 3-pack Performance Hipsters * Fri Frakt *

  Björn Borg 3-pack Performance Hipsters * Fri Frakt *
  Fina hipstertrosor från Björn Borg du kommer älska att bära! Trosa med lågt skurna benöppningar och sömlösa kanter som blir osynlig under tajta kläder. Tillverkad i ett mjukt och följsamt material med stretch. Trosor med en utmärkt passform som passar för veckans alla dagar. Björn Borg ger dig stilfulla trosor perfekta att använda både till vardagen och olika träningstillfällen.
 • Björn Borg 3-pack Performance Thongs * Fri Frakt *

  Björn Borg 3-pack Performance Thongs * Fri Frakt *
  Snygga trosor från Björn Borg i stringmodell. Trosa med medelhög midja och lena kanter som inte lämnar några synliga linjer under kläderna. Tillverkad i lätt och lent mikrofibermaterial och har en tight passform. Sköna stringtrosor som är ett måste till din basgarderob!
 • Björn Borg Microfiber Shorts * Fri Frakt *

  Björn Borg Microfiber Shorts * Fri Frakt *
  Fräscha kalsonger från Björn Borg gjorda i en skön, tunn polyamidblandning som gör att de lämpar sig extra bra att sporta och idrotta i. Transporterar fukt bättre än bomullskalsonger och torkar dessutom snabbare. Stretchiga boxerkalsonger med skön passform i boxermodell med platta sömmar och mjuk resår.
 • Björn Borg Performance Seamless Hipster * Fri Frakt *

  Björn Borg Performance Seamless Hipster * Fri Frakt *
  Trosor från Björn Borg som ger en snygg och bekväm underklädeslook. Lågt skurna trosor i populär hipstermodell med sömlösa kanter. Tillverkade i ett lätt och lent material med stretch som ger en fantastisk passform. Björn Borg logga på höften som en extra stilfull detalj. Enkla och sköna hipstertrosor som är perfekta att använda både till vardagen och träningstillfällena.
 • Björn Borg Performance Seamless String * Fri Frakt *

  Björn Borg Performance Seamless String * Fri Frakt *
  Trosor från Björn Borg du kommer vilja använda varje dag! Trosor i omtyckt stringmodell med medelhög midja utan sömmar för maximal komfort. Tillverkade i lätt och len mikrofiber med stretch som andas och ger en tight och följsam passform. Björn Borg loggan på höften blir en snygg detalj på hela looken. Härliga stringtrosor i stilren design till både vardagen och träningspassen.
 • Björn Borg Performance Tonal Camo Shorts * Fri Frakt *

  Björn Borg Performance Tonal Camo Shorts * Fri Frakt *
  Kalsonger i omtyckt boxermodell från Björn Borg. Kalsongerna är gjorda i Hydro Pro-material, ett funktionsmaterial som transporterar bort fukt från kroppen så du kan känna dig torr och bekväm under träningen. Fantastisk passform med något längre ben och en stadig midjeresår som självklart pryds av Björn Borgs välkända logga. Materialet är superlent och ligger skönt mot huden. Kraftfulla boxerkalsonger i snygg design!
 • Björn Borg Harriet Hipster * Fri Frakt * * Kampanj *

  Björn Borg Harriet Hipster * Fri Frakt * * Kampanj *
  Trosa i hipstermodell från Björn Borg i riktigt snygg och modern design. Trosan har en tight passform, fin transparent mesh på sidorna och bred resår i midjan med stilren Borg logga. Tillverkad i tunn och len polyesterblandning med stretch som gör trosan perfekt för både vardag och träning. Få en komplett look genom att matcha trosan tillsammans med tillhörande topp.
 • Björn Borg Performance Shorts * Fri Frakt *

  Björn Borg Performance Shorts * Fri Frakt *
  Snygga kalsonger från Björn Borg med suveräna funktioner för en mer effektiv träning! Kalsonger i klassisk boxermodell med medelhög midja, stabil resår i midjan och släta sömmar som förhindrar friktion. Tillverkade i lätt HydroPro-material som transporterar bort fukt från huden för att hålla dig torr och fräsch. Stilfull Borg logga på benet i kontrastfärg. Perfekta boxerkalsonger för intensiva träningspass!
 • Björn Borg 2-pack Lightweight Microfiber Shorts 212 * Fri Frakt *

  Björn Borg 2-pack Lightweight Microfiber Shorts 212 * Fri Frakt *
  Underbara kalsonger i microfiber från Björn Borg. Kalsonger i boxermodell som sitter mjukt och skönt mot kroppen. Boxerkalsonger med medellånga ben samt medelhög midja. Tillverkade i skön polyamidblandning som transporterar bort fukt samt torkar snabbt. Stretchiga boxerkalsonger med skön passform i boxermodell med platta sömmar och mjuk resår. Perfekta kalsonger att ha både till vardags och träning som du kommer älska att ha på dig.
 • Björn Borg Performance Shorts 211 * Fri Frakt *

  Björn Borg Performance Shorts 211 * Fri Frakt *
  Perfekta träningskalsonger i boxermodell från klassiska Björn Borg. Sportkalsonger i omtyckt boxermodell med medelhög midja och något längre ben. De längre benen gör att kalsongerna är optimala till träningen då de inte glider upp på låren. Tillverkade i Hydro Pro-material, ett funktionsmaterial som transporterar bort fukt från kroppen för ökad komfort under träningspasset. Kalsonger med fantastisk passform som pryds av Björn Borgs logga längs med resåren i midjan. Materialet är oerhört mjukt och mot kroppen och du kommer garanterat prestera på träningen i dessa kalsonger. Suveräna träningskalsonger från Björn Borg du inte får missa!