logotyp, ikon för längdskidåkning.se Längdskidåkning

Björn Borg skidutrustning

 • Björn Borg Performance Shorts * Kampanj *

  Björn Borg Performance Shorts * Kampanj *
  Snygga kalsonger från Björn Borg med suveräna funktioner för en mer effektiv träning! Kalsonger i klassisk boxermodell med medelhög midja, stabil resår i midjan och släta sömmar som förhindrar friktion. Tillverkade i lätt HydroPro-material som transporterar bort fukt från huden för att hålla dig torr och fräsch. Träningskalsonger med fantastisk passform som pryds av Björn Borgs logga längs med resåren i midjan. Perfekta boxerkalsonger för intensiva träningspass!
 • Björn Borg Performance Hipster 1931 * Kampanj *

  Björn Borg Performance Hipster 1931 * Kampanj *
  Härliga hipstertrosor från Björn Borg du kommer älska att bära! Trosa med lågt skurna benöppningar och sömlösa kanter som gör dem osynlig under tajta kläder. Tillverkad i ett mjukt och lätt material med stretch. Trosor med perfekt passform som ligger lent mot huden. Björn Borg ger dig stilfulla trosor perfekta att använda både till vardagen och olika träningstillfällen.
 • Björn Borg 3-pack Performance Hipsters * Kampanj *

  Björn Borg 3-pack Performance Hipsters * Kampanj *
  Fina hipstertrosor från Björn Borg du kommer älska att bära! Trosa med lågt skurna benöppningar och sömlösa kanter som blir osynlig under tajta kläder. Tillverkad i ett mjukt och följsamt material med stretch. Trosor med en utmärkt passform som passar för veckans alla dagar. Björn Borg ger dig stilfulla trosor perfekta att använda både till vardagen och olika träningstillfällen.
 • Björn Borg 3-pack Performance Thongs * Kampanj *

  Björn Borg 3-pack Performance Thongs * Kampanj *
  Snygga trosor från Björn Borg i stringmodell. Trosa med medelhög midja och lena kanter som inte lämnar några synliga linjer under kläderna. Tillverkad i lätt och lent mikrofibermaterial och har en tight passform. Sköna stringtrosor som är ett måste till din basgarderob!
 • Björn Borg Performance Thong 2031 * Kampanj *

  Björn Borg Performance Thong 2031 * Kampanj *
  Klassiska stringtrosor från omtyckta Björn Borg. Trosor i stringmodell tillverkade i ett lätt och behagligt mikrofibermaterial vilket gör att du får de perfekta träningstrosorna. Laserskurna kanter för att inte synas under tighta kläder. Trosor med låg midja och smala sidopartier. Framtill syns Björn Borgs klassiska logga. Fodrad gren. Kolla gärna in fler underkläder från Björn Borg och uppdatera din garderob.
 • Björn Borg Performance High Waist Thong 1931 * Kampanj *

  Björn Borg Performance High Waist Thong 1931 * Kampanj *
  Fina trosor från Björn Borg i stringmodell med hög midja. Trosa med laserskurna kanter som blir osynlig under kläderna och tillverkad i ett lätt mikrofibermaterial. Ett material som andas och skapar en hög komfortkänsla. Stilrena stringtrosor som ligger behagligt mot huden och följer kroppens rörelser. Öppna upp din garderob för dessa härliga trosor från Björn Borg och låt det bli en ny vardagsfavorit!
 • Björn Borg Performance Shorts 2031 * Kampanj *

  Björn Borg Performance Shorts 2031 * Kampanj *
  Sköna träningskalsonger i boxermodell från klassiska Björn Borg. Sportkalsonger i omtyckt boxermodell med något längre ben samt medelhög midja. Tillverkade i Hydro Pro-material, ett funktionsmaterial som transporterar bort fukt från kroppen för ökad komfort under träningspasset. Kalsonger med fantastisk passform som pryds av Björn Borgs logga längs med resåren i midjan. Materialet är oerhört skönt och mjukt mot kroppen och du kommer garanterat prestera på träningen i dessa kalsonger. Perfekta träningskalsonger från Björn Borg du inte får missa!
 • Björn Borg 2-pack Performance Shorts 2032 * Kampanj *

  Björn Borg 2-pack Performance Shorts 2032 * Kampanj *
  Perfekta träningskalsonger i boxermodell från klassiska Björn Borg. Sportkalsonger i omtyckt boxermodell med medelhög midja och något längre ben. De längre benen gör att kalsongerna är optimala till träningen då de inte glider upp på låren. Tillverkade i Hydro Pro-material, ett funktionsmaterial som transporterar bort fukt från kroppen för ökad komfort under träningspasset. Kalsonger med fantastisk passform som pryds av Björn Borgs logga längs med resåren i midjan. Materialet är oerhört mjukt och mot kroppen och du kommer garanterat prestera på träningen i dessa kalsonger. Suveräna träningskalsonger från Björn Borg du inte får missa!
 • Björn Borg 2-pack Lightweight Microfiber Shorts * Kampanj *

  Björn Borg 2-pack Lightweight Microfiber Shorts * Kampanj *
  Sköna kalsonger i mjuk mikrofiber från Björn Borg. Kalsonger i boxermodell med tight passform, medelhög midja samt medellånga ben. I midjan sitter en smal resår som pryds av Björn Borg's logga. Tillverkade i en skön polyamidblandning som transporterar bort fukt samt torkar snabbt vilket gör att kalsongerna både kan användas till träning och vardags. Snygga kalsonger i enkel design för dig som gillar det klassiska och bekväma från Björn Borgs omtyckta sortiment.
 • Björn Borg 2-pack Lightweight Microfiber Shorts 212 * Kampanj *

  Björn Borg 2-pack Lightweight Microfiber Shorts 212 * Kampanj *
  Underbara kalsonger i microfiber från Björn Borg. Kalsonger i boxermodell som sitter mjukt och skönt mot kroppen. Boxerkalsonger med medellånga ben samt medelhög midja. Tillverkade i skön polyamidblandning som transporterar bort fukt samt torkar snabbt. Stretchiga boxerkalsonger med skön passform i boxermodell med platta sömmar och mjuk resår. Perfekta kalsonger att ha både till vardags och träning som du kommer älska att ha på dig.
 • Björn Borg 3-pack Performance Shorts 2033 * Kampanj *

  Björn Borg 3-pack Performance Shorts 2033 * Kampanj *
  Sköna träningskalsonger från Björn Borg i boxermodell. Träningskalsonger i boxermodell med något längre ben. De långa benen gör kalsongerna perfekta att ha till hårda träningspass då de inte glider upp. Sportkalsonger som är följsamma i varje rörelse med släta sömmar som förhindrar skav. Kalsongerna är tillverkade i Hydro Pro-material, ett funktionsmaterial som transporterar bort fukt från kroppen för ökad komfort under träningspasset. Sportkalsonger med fantastisk passform som pryds av Björn Borgs logga längs med resåren i midjan. Suveräna träningskalsonger från Björn Borg du inte får missa!
 • Björn Borg Harriet Hipster * Kampanj *

  Björn Borg Harriet Hipster * Kampanj *
  Trosa i hipstermodell från Björn Borg i riktigt snygg och modern design. Trosan har en tight passform, fin transparent mesh på sidorna och bred resår i midjan med stilren Borg logga. Tillverkad i tunn och len polyesterblandning med stretch som gör trosan perfekt för både vardag och träning. Få en komplett look genom att matcha trosan tillsammans med tillhörande topp.
 • Björn Borg Performance Thong 1931 * Kampanj *

  Björn Borg Performance Thong 1931 * Kampanj *
  Fina trosor från Björn Borg i omtyckt stringmodell. Trosa med medelhög midja och laserskurna kanter som inte lämna några synliga linjer under kläderna. Tillverkad i lätt och lent mikrofibermaterial samt har en tight passform. Otroligt sköna stringtrosor som känns lätta att bära och är ett måste till din basgarderob!
 • Björn Borg 2-pack Lightweight Microfiber Shorts 2032 * Kampanj *

  Björn Borg 2-pack Lightweight Microfiber Shorts 2032 * Kampanj *
  Klassiska kalsonger i omtyckt mikrofiber från Björn Borg. Kalsonger i boxermodell med tight passform, medelhög midja samt medellånga ben. Kalsongerna är tillverkade i skön polyamidblandning som transporterar bort fukt samt torkar snabbt vilket gör att kalsongerna med fördel både kan användas till vardags och träning. Stretchiga boxerkalsonger i med platta sömmar och mjuk resår, allt för att ge dig en så behaglig passform som möjligt. Kolla gärna in fler underkläder från Björn Borg och uppdatera din garderob.
 • Björn Borg Performance Tonal Camo Shorts * Kampanj *

  Björn Borg Performance Tonal Camo Shorts * Kampanj *
  Kalsonger i omtyckt boxermodell från Björn Borg. Kalsongerna är gjorda i Hydro Pro-material, ett funktionsmaterial som transporterar bort fukt från kroppen så du kan känna dig torr och bekväm under träningen. Fantastisk passform med något längre ben och en stadig midjeresår som självklart pryds av Björn Borgs välkända logga. Materialet är superlent och ligger skönt mot huden. Kraftfulla boxerkalsonger i snygg design!