logotyp, ikon för längdskidåkning.se Längdskidåkning

Swebar energibars

Populärt inom Swebar energibars

 • Proteinbars Choklad 15-pack - 30% rabatt

  Proteinbars Choklad 15-pack - 30% rabatt
  Swebar Choklad är en proteinbar som passar bra att ta som återhämtning efter ett träningspass. Swebar innehåller Dalblads proteinblandning ”Three in one”, som bygger på tre olika proteinkällor där vassleprotein utgör grunden. Proteinkällan absorberas snabbt och når musklerna omedelbart och förser musklerna med aminosyror som behövs för reparation och uppbyggnad. 
 • Proteinbars Mjölkchoklad & cashew 15-pack - 30% rabatt

  Proteinbars Mjölkchoklad & cashew 15-pack - 30% rabatt
  Swebar Milk Chocolate Cashew har en krämig smak av mjölkchoklad och lyxiga bitar av cashewnötter. En bar som måste följa med i väskan. Med ett högt proteininnehåll och lågt sockerinnehåll passar den perfekt för dig som har en aktiv livsstil. Proteinet absorberas snabbt av kroppen och når musklerna omedelbart, vilket är extra bra för dess reparation och uppbyggnad. På grund av sitt låga sockerinnehåll så passar Swebar No Added Sugar Milk Chocolate Cashew även bra som ett mättande mellanmål eller snacks on-the-go.
 • Proteinbars Rocky Road 15-pack - 30% rabatt

  Proteinbars Rocky Road 15-pack - 30% rabatt
  Proteinbars rocky road utan tillsatt socker från Dalblads, totalt 15 bars!
 • Proteinbars Cocos 15-pack - 30% rabatt

  Proteinbars Cocos 15-pack - 30% rabatt
  Swebar Cocos är en proteinbar som passar bra att ta som återhämtning efter ett träningspass. Swebar innehåller Dalblads proteinblandning ”Three in one”, som bygger på tre olika proteinkällor där vassleprotein utgör grunden. Proteinkällan absorberas snabbt och når musklerna omedelbart och förser musklerna med aminosyror som behövs för reparation och uppbyggnad. 

Fler tips på Swebar energibars

 • Proteinbars Päronglass 15-pack - 30% rabatt

  Proteinbars Päronglass 15-pack - 30% rabatt
  Swebar Päronglass är en proteinbar med ca 30 gram protein per 100 gram. En Swebar passar bra att ta som återhämtning efter ett träningspass. Proteinet i Dalblads Swebar kommer från proteinet ”Three In One”, där vassleprotein utgör grunden. Kolhydraterna kommer från fruktos och glukos. 
 • Proteinbars Creamy Hazelnut 15-pack - 30% rabatt

  Proteinbars Creamy Hazelnut 15-pack - 30% rabatt
  Swebar Original Creamy Hazelnut är krämig med smak av hasselnöt och ett överdrag av mjölkchoklad, en favorit bland hasselnötsfantasterna. Med sitt höga proteininnehåll passar den perfekt som återhämtning och belöning efter ett hårt träningspass. Proteinet absorberas snabbt av kroppen och når musklerna omedelbart, vilket är extra bra för dess reparation och uppbyggnad. Med en Swebar efter ett träningspass är du snabbt återhämtad och redo för nästa. Totalt 15 bars.
 • Proteinbars Banan & Choklad 15-pack - 30% rabatt

  Proteinbars Banan & Choklad 15-pack - 30% rabatt
  Swebar Original Banana Chocolate har en god smak av mjölkchoklad och banan. Med en mjuk konsistens och hög proteinhalt hade du inte kunnat unna din kropp en bättre belöning och återhämtning efter ett hårt träningspass. Proteinet absorberas snabbt av kroppen och når musklerna omedelbart, vilket är extra bra för dess reparation och uppbyggnad. Totalt 15 bars.
 • Proteinbars Key Lime Pie 15-pack - 30% rabatt

  Proteinbars Key Lime Pie 15-pack - 30% rabatt
  Swebar No Added Sugar Key Lime Pie är en krispig och mjuk bar som har en söt och syrlig smak av den otroligt goda key lime pajen. Med ett högt proteininnehåll och inget tillsatt socker passar den perfekt för dig med en aktiv livsstil. Proteinet absorberas snabbt av kroppen och når musklerna omedelbart, vilket är extra bra för dess reparation och uppbyggnad. Totalt 15 bars.
ilead