logotyp, ikon för längdskidåkning.se Längdskidåkning

SKLZ gummiband för stakträning

Populärt inom SKLZ gummiband för stakträning

 • SKLZ Mini Bands (3 set)

  SKLZ Mini Bands (3 set)
  Perfekta små gummiband för uppvärmnings- och styrkeövningar i samband med annan träning eller som huvudaktivitet. Finns i tre olika motstånd: lätt, medel och hårt. Tillverkade i bästa latexkvalitet. Specifikationer Längd: 24 cm Bredd: 5 cm
 • SKLZ Pro Bands

  SKLZ Pro Bands
  SKLZ Pro Bands motståndsband erbjuder effektiva och mångsidiga träningsmetoder. SKLZ Pro Bands är högkvalitativa och slitstarka band. Färgen på bandet varierar beroende på vilket motstånd du väljer.
 • Resistance Cable Set

  Resistance Cable Set
  Få din kroppsutbildning vart du vill med Resistance Cable Set. Hållbara, mångsidiga träningskablar erbjuder fem motståndsnivåer - från 10 till 30 kg. - så att du kan anpassa ditt träningspass. Flex-handtagen med Slide-Lock-teknik låter dig byta kablar på ett ögonblick. Och ankaret fästs på nästan alla dörrstopp - hemma eller borta.
 • Pro Bands

  Pro Bands
  I sin kärna innebär all träning motstånd. Pro Bands ger dig alla fördelarna med motstånd - ökad styrka, flexibilitet och uthållighet - i en bärbar storlek. Använd dem för att värma upp muskler och prima leder, för styrka och flexibilitetsträning och för att öka sidohastigheten och framåtacceleration.

Fler tips på SKLZ gummiband för stakträning

 • Mini Bands - 10pk

  Mini Bands - 10pk
  Mini Bands är byggda för att förbättra din styrka och uthållighetsnivåer. Rem dessa band runt dina armar eller ben för effektiv motståndsträning, inklusive sidobenförlängningar och axelstabiliseringsövningar. Mini-band är ett effektivt och mångsidigt träningsverktyg som kan användas för att öka styrka och stabilitet i över- och underkroppen.
 • Mini Bands

  Mini Bands
  Perfekta små gummiband för uppvärmnings- och styrkeövningar i samband med annan träning eller som huvudaktivitet. Finns i tre olika motstånd: lätt, medel och hårt. Tillverkade i bästa latexkvalitet. Specifikationer Längd: 24 cm Bredd: 5 cm
 • Pro Knit Hip Band

  Pro Knit Hip Band
  Pro Knit Hip Band hjälper till att förbättra rörlighet och styrka för motståndsträning i underkroppen med korta stegrörelser. De tjocka banden ska bäras ovanför knäna för glute, hamstring och fyraktiverande rörelser. Byggd med ett slitstarkt och bekvämt stretchmaterial så att de inte klämmer fast huden eller glider under rörelser. Efter svettig träning är banden tvättbara i maskin och lätta att rengöra. Finns i både lätt och kraftigt motstånd.
 • Pro Knit Mini Band

  Pro Knit Mini Band
  Pro Knit Mini Band hjälper till att förbättra rörlighet och styrka för motståndsträning för över- och underkropp under träning eller uppvärmning. De tunnare banden ska vanligtvis bäras runt anklarna för längre stegrörelser men kan också placeras runt handlederna för axelaktivering. Bandet är utformat för att vara ett mångsidigt träningsverktyg för olika rörelser och skapar den perfekta svårigheten för effektiv träning. Efter svettig träning är banden tvättbara i maskin och lätta att rengöra. Finns i lätt, medium och tungt motstånd.