logotyp, ikon för längdskidåkning.se Längdskidåkning

InSPORTline stakmaskiner

Det går att köra grymma träningspass när som helst med SKI2000. Stakträningen får inte längre några ursäkter då InSPORTlines maskin inte bryr sig om vädret ute.

Varje handtag är individuellt kopplat till motståndet. Det gör att du kan träna en arm i taget som vid diagonalåkning eller dubbelstakning med båda armarna samtidigt.

SKI2000 har ett luftbaserat bromssystem som kommer ge dig motståndet i din träning. Det finns 9 nivåer och 7 träningsprogram i displayen. Den visar tid, distans, stakfrekvens, watt, kaloriförbrukning och puls ifall du har ett Polar pulsbälte.

Populärt inom InSPORTline stakmaskiner

  • Stakmaskin SKI2000, inSPORTline

    Stakmaskin SKI2000, inSPORTline
    Skiing Machine inSPORTline SKI2000 ger rejäl träning för armarna och låter dig träna både diagonalåkning och dubbelstakning medan du ökar din allmänna hälsa och kondition under utövandet.Denna maskin har designats med luftmotstånd i 9 olika nivåer som ger ett realistiskt motstånd.Du kan fästa maskinen både mot vägg eller placera den varsomhelst med hjälp av den medföljande basplattformen.För att ge mer varierad träning finns 7 st olika program som du kan skifta mellan på den lättöverskådliga displayen.Bland dessa program finns även 3 st olika intervallprogram som låter dig bränna kalorier i effektiva träningsformer.Denna stakmaskin lämpar sig inte bara för skidåkare, utan till alla som vill bränna fett eller öka sin konditionsförmåga.Vind istället för snöDenna maskin använder ett luftbaserat bromssystem med fläkt och låter dig träna båda händerna eller var för sig - precis som vid skidåkning. Mängden luft som går igenom fläkten kan justeras manuellt.Hitta din bästa träningsplatsTack vare dess unika konstruktion kan du både montera maskinen på vägg eller använda den medföljande basplattformen och placera var som helst i rummet.Oavsett vilket alternativ du väljer så går installationen snabbt!Välj det bästa programmetStakmaskinen SKI2000 har flera intressanta program som ger dig ett mer varierat träningspass. Med de 3 intervallprogrammen förbättrar du din kondition och sen finns det program som hjälper dig sätta upp nya mål för din stakfrekvens.Nyckelegenskaper:- Låter dig träna både dubbelstakning och diagonalåkning- Kan monteras både på vägg eller på en plywood-skiva som ingår i köpet.- Luftmotstånd- Ergonomiska handtag- Intervall-program- Kompatibel med Polar-pulsbälte- Behövs ej kopplas in i vägguttag.

Fri placering av SKI2000 stakmaskin

Det går att montera fast SKI2000 i väggen för maximal stabilitet. Den har också en medföljande plattform (plywoodskiva) som kan användas ifall man vill placera maskinen vart som helst i rummet.

När man tränar med denna maskin bygger man styrka och uthållighet i armar, mage och överkropp.

Det finns en video uppladdad på Youtube av inSPORTline. Den är på tjeckiska och det saknas tyvärr översättningstext till den. Men du kan i alla fall se hur den funkar.